+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Aluminium imperiaal lichtgewicht

Onze moderne aluminium imperiaal is uiterst geschikt voor het dagelijks vervoer van zwaar en/of lang materiaal. Door het slimme ontwerp is de aluminium imperiaal qua draagvermogen net zo krachtig als een stalen uitvoering, maar met het voordeel van minimaal onderhoud en licht in gewicht en dus brandstof besparend.

De imperiaal is geproduceerd van een zeer hoogwaardig soort aluminium. Alle basis onderdelen zijn in een matte “look” geanodiseerd waardoor het geheel een zeer fraai uiterlijk heeft. De zijkanten zijn standaard voorzien van een zwart rubberen profiel dat, naast een beschermende, ook een esthetische functie heeft. Zowel het bevestigingsmateriaal als de montagesteunen zijn van RVS.

De speciale opbouw van de dwarsliggers en het lage eigen gewicht maakt deze imperiaal zeer passend bij de huidige wensen en eisen van de wagenparkbeheerder en de berijder.

Eigenschappen als een lager brandstofgebruik, meer laadvermogen, stiller rijden en esthetica maken dit Q-Top product revolutionair.
Milieutechnisch kiezen wij voor zeer sterke, geminimaliseerde Karton- in combinatie met PP verpakking welke beide volledig recyclebaar zijn. Ook hierin staat ons MVO -beleid centraal.
Het materiaalgebruik, de slimme constructie en opbouw van de dwarsliggers, het lage eigen gewicht en de volledige recyclebaarheid zijn revolutionaire eigenschappen van de Q-Top aluminium imperiaal. Ze leiden tot:

  • lager brandstofverbruik
  • meer laadvermogen
  • stiller rijden

Bovendien wordt dit product CO2-bewust verpakt: een ijzersterke, maar minimale karton/PP verpakking die volledig recyclebaar is.

Voor berijders, wagenparkbeheerders of werkgevers die bewust en duurzaam werken, is de Q-Top aluminium imperiaal een logische keuze.
De imperiaal wordt voorgemonteerd aangeleverd en brengt de montagetijd tot een minimum. Met bijgevoegd montagemateriaal is montage op de auto een eenvoudige handeling.

thumb_800_600_Li4vZ2Z4L3VzZXJpbWcvaXByb2Ntc19wcm9kdWN0LmZpbGVuYW1lLjQxNy43ZWY4LmpwZWc=-2
thumb_800_600_Li4vZ2Z4L3VzZXJpbWcvaXByb2Ntc19wcm9kdWN0LmZpbGVuYW1lMi40MTcuN2VmOC5qcGVn
thumb_800_600_Li4vZ2Z4L3VzZXJpbWcvaXByb2Ntc19wcm9kdWN0LmZpbGVuYW1lMy40MTcuN2VmOC5qcGVn
Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.