+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Twee keer de elektrische generatie inrichten

12 december 2021 |  De nieuwe elektrische generatie. Met innovatieve modellen als de Toyota Proace Electric en de Peugeot e-Expert is het mogelijk om daadwerkelijk de stap te maken naar elektrisch rijden.

Deze EV’s hebben we voor 2 verschillende opdrachtgevers ingericht als volwaardige servicevoertuigen. Met 2 verschillende concepten als resultaat.

Bij de Toyota is een aluminium inrichting van Aluca de basis; in de laadruimte van de Peugeot zijn vloerladen van Beks Systems gemonteerd.

Sinds 2015 zijn we met eWorks by Isfordink Olst gespecialiseerd in het inrichten van elektrische voertuigen met moderne en duurzame techniek.

Dit betekent bijvoorbeeld ook dat onze inbouwspecialisten zijn gecertificeerd om te mogen werken aan elektrische voertuigen en hybrides.

Meer weten over elektrische bedrijfswagens? https://isfordink.nl/eworks/
Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.