+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Signaleringsverlichting Renault Zoë EV

26 januari 2019 – Zien en gezien is van levensbelang langs de weg. Wij kunnen niet alleen bedrijfsauto’s, maar ook personenauto’s voorzien van signaleringsverlichting. Met flitsers in de grille en achter de achterklep is deze vol elektrische Renault Zoë uitstekend zichtbaar.

Om de carrosserie intact te laten hebben we gekozen om de achterflitsers te monteren achter de achterruit. De installatie is te bedienen met een schakelaar op het dashboard.

Het betreft hier een elektrische auto. Dit vraagt om specifieke kennis wat betreft het hoogspannings- en conventionele 12v stroomcircuit bij het installeren en monteren van accessoires. Isfordink Olst is gecertificeerd via de NEN 9140 normering om veilig en kundig te kunnen werken een EV’s en hybride auto’s. Lees meer op onze thema pagina.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.