+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Bescherm uw bedrijfsauto tegen inbraak en/of diefstal

Wij beveiligen uw bedrijfsauto

Per jaar worden meer dan 2500 lichte bedrijfswagens gestolen, waarvan maar een beperkt aantal auto’s wordt teruggevonden. Met onze beveiligingsproducten zoals het Gatelock anti inbraakslot, anti inbraakroosters of een track en trace systeem voorkomt u inbraak in of diefstal van uw bestelbus of bedrijfswagen.

Investeren in diefstal preventie kan veel narigheid, extra kosten en verlies van productiviteit voorkomen.

Wij helpen u graag om het dievengilde buiten spel te zetten met robuuste en slimme beveiligingsproducten om uw auto, gereedschappen en lading te beschermen.

Gatelock anti diefstalslot

Met het Gatelock beveiligingsslot geeft u dieven geen kans om via de laaddeur in te breken in uw bedrijfswagen.

Een oersterke en efficiënte oplossing tegen ladingdiefstal, omdat dit type mechanisch slot direct vergrendelt zodra de (schuif)deur dicht wordt gedaan. Zo is de deur altijd op slot!

Voordelen Gatelock

  • Leverbaar voor achterdeuren en zijdeuren
  • Van binnenuit te openen
  • Ongrijpbaar met inbraak gereedschap
  • Gekeurd volgens CCNP & Sold secure
  • Aanbevolen door onder meer Interpolis

Anti inbraakroosters

Met anti-inbraakroosters voorkomt u dat het dievengilde toegang krijgt tot uw bedrijfswagen. De robuuste roosters kosten een fractie van de reparatie van ruitschade.

Ze zijn op maat beschikbaar voor alle merken en typen bedrijfswagens, voor zowel de achter- als de zijruiten.

Het monteren van roosters voorkomt inbraak – ze werken preventief, omdat de dief letterlijk ziet dat een inbraakpoging geen zin heeft- en beschermen de ruiten ook tegen beschadigingen van binnenuit door bijvoorbeeld schuivende lading.

Anti-inbraakroosters voor uw servicevoertuig zijn beschikbaar in twee soorten: uit gestanste plaat in de kleuren wit en zwart, en gaasroosters in zwart. Montage in een handomdraai gedaan.

Boomerang, hét wapen tegen diefstal van uw bedrijfswagen

De Boomerang, het voertuigvolg- en peilsysteem van Inter-Data is  bekroond met de Duitse Telematik Award 2014. Met dit baanbrekende staaltje elektronica is een gestolen bedrijfswagen vrijwel altijd op te sporen. De Boomerang is een uitstekend alternatief voor alarmsystemen (SCM klasse 4, 5, B4, B5, M3, W3).

De moderne techniek van Inter-Data rekent af met de nadelen van de conventionele voertuigvolgsystemen die continue een signaal afgeven en daarmee ook voor dieven eenvoudig zijn op te sporen en te saboteren.

De Boomerang gebruikt een nieuwe techniek: één keer per dag wordt een signaal uitgezonden, waarna de module zich (volledig) uitschakelt. Dit maakt de Boomerang onzichtbaar voor dieven en resulteert in een zeer hoog terugvindt percentage van gestolen bedrijfswagens of andere voertuigen.

Producten titel

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.