+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Aluca BOXX

Aluca BOXXen is een geïntegreerd opbergsysteem bestaande uit losse elementen en kan flexibel worden ingezet in Systeem Aluca en Aluca dimension2 bedrijfswageninrichtingen.

Hulpmiddelen en gereedschappen kunnen veilig worden opgeborgen in de BOXXen van Aluca.

De verschillende varianten en de accessoires zorgen dat de voorwerpen in uw bedrijfswagen overzichtelijk opgeborgen kunnen worden.

Aluca BOXXen helpt uw werkprocessen efficiënter te maken. Voorraad tekorten kunnen direct worden geïdentificeerd en worden opgelost.

S-BOXXen passen perfect op de schappen van de Aluca bedrijfswageninrichting en blijven, ook tijdens het rijden, prima op hun plek!

Dit zorgt voor een overzichtelijke mobiele werkplaats. U grijpt nooit meer mis! Door de transparante voorzijde is gemakkelijk te zien wat er in de S-BOXX zit.

Door de transparante deksel van deze T-BOXX assortimentsdoos is in één blik duidelijk of u de juiste koffer te pakken heeft.

Ook deze koffer is gemaakt van stoot- en slagvast ABS kunststof en is voorzien van een met rubber beklede handgreep. De T-BOXXen zijn gemakkelijk verticaal te bevestigen.

De L-BOXX is opbergkoffer en transportbak in één! Van compacte, platte koffer tot diepe voorraadbak.

Met deksel of zonder? Handgreep ja of nee? Je zegt het maar. Met de talrijke accessoires past u de L-BOXX aan jouw specifieke wensen aan. Met de Aluca L-BOXX kan je alle kanten op.

Euro-BOXXen zijn uitstekend geschikt voor grotere materialen die u netjes gesorteerd in uw bedrijfswagen wilt vervoeren.

Ook deze BOXXen zijn gemaakt van anti-statisch stoot- en slagvast kunststof. De onderzijde van de kratten is zo geconstrueerd dat ze stevig op elkaar gestapeld kunnen worden.

Grijpbakken zijn praktische opbergbakjes voor kleinmateriaal, te combineren met de tussenbakken en stellingbakken van Aluca.

Verkrijgbaar in verschillende diepte- en breedtematen en uit te breiden met verdeelschotten. Etiketten worden standaard meegeleverd.

De grijpbakken worden gemaakt van polypropyleen en zijn donkergrijs van kleur.

Inzetbakjes zijn geschikt voor de T-BOXXen en L-BOXXen van Aluca en ook toepasbaar in de laden van Aluca kastensystemen.

Inzetbakjes zijn beschikbaar in meerdere maten voor maximale flexibiliteit bij het inrichten van de BOXXen en/of laden.

De inzetbakjes worden gemaakt van polypropyleen en zijn beschikbaar in meerdere kleuren: groen, geel, oranje, blauw, rood; afhankelijk van de afmetingen.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.