+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

MKB & ZZP

Op zoek naar een praktische, duurzame en lichtgewicht inrichting voor uw bedrijfswagen? Met onze ruim 30 jaar ervaring helpen wij u graag aan de bedrijfswageninrichting die aansluit bij uw wensen en uw professionele activiteiten.

U kunt als ZZP’er of directeur van een MKB bedrijf bij ons terecht voor alle facetten van bedrijfswageninrichting voor uw bestelauto. Bestelwagen inrichting met Aluca kasten en vloerladen en/of Beks vloerladen, vloer- en wandbescherming, tussenwanden, LED interieur en signaleringsverlichting, 230v omvormers en stroomvoorziening, imperiaal, opstappen en sidebars zijn veel gekozen opties uit ons nog completere totaalpakket. Wat onze klanten vinden van onze dienstverlening vertellen ze op de pagina referenties. Ook onze laatste projecten kunt u bekijken.

Bedrijfswageninrichting

Bedrijfswageninrichting 2 newMeer informatie

Producten

isfordink Olst bedrijfswageninrichting productenNaar producten

Inspiratie uit de praktijk

kwaliteitsproductenBekijk onze projecten

Showroom & demobus

Untitled design-14

Zelf zien wat mogelijk is en de kwaliteit van de bedrijfswageninrichting zelf voelen? Dat is mogelijk in onze showroom én in onze demobus.

U kunt bedrijfswageninrichtingen in diverse configuraties bekijken, de lichtgewicht constructie ervaren, de kwaliteit van bijvoorbeeld de signaleringsverlichting zien en de opties voor vloer- en wandbekleding zien en voelen.

We maken de keuzes en mogelijkheden graag concreet voor u.

Maatwerk dankzij 3D

3D website

Bij het ontwerpen van uw ideale bedrijfswageninrichting gebruiken onze verkoopadviseurs een modern 3D ontwerpprogramma.

Dit 3D tekenprogramma garandeert dat de beschikbare laadruimte tot de laatste millimeter wordt benut. De moderne techniek biedt de mogelijkheid om te komen tot een bestelwagen inrichting op maat.

Op het beeldscherm is de inrichting van alle kanten te bekijken in 3D, zodat u afgewogen keuzes kunt maken.

Gebruikte inrichtingen

Gebruikte inrichtingenBekijk de voorraad
Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.