+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Projecten

Ultiem vakantiegevoel door fluisterstille servicewagens

27 december 2022 | EuroParcs heeft als doel om haar gasten een unieke, verrassende en plezierige beleving te bieden. Daarnaast is de onderneming bewust bezig met duurzaamheid. De transitie naar 25 volledig elektrische servicewagens draagt hieraan bij door de effecten van uitlaatgeluid- en gassen te tackelen. Door gebruik te maken van een enkele Aluca ladekast blijft de gewichtsbelasting laag, waardoor het rijcomfort en de actieradius behouden blijven. Aan de linkerzijde zijn vliegtuigrails bevestigd voor het transporteren van diverse materialen. Daarnaast is de laadruimte voorzien van Whelen led interieurverlichting om het gebruiksgemak te maximaliseren. Leon Hans, Procurement Category Manager van EuroParcs; “Toen vele bussen bijna uit de lease liepen, heb ik direct een tender opgezet. Belangrijk punt hierbij was duurzaamheid. Diesel bussen zijn niet geschikt voor de korte start-stop afstanden over de parken. Denk daarnaast nog eens aan de overlast van geluid en geur. Kijkend naar de TCO zijn we heel blij met de move naar full-electric. De bussen voldoen aan al onze eisen. Voor de inrichting daarvan wilden we vooral dat alle verschillende soorten parken met deze bussen kunnen werken. Dit is soms technische dienst, soms de groenvoorziening, soms vervoeren van televisies etc. Erg divers dus. Met de inrichting van Isfordink

Lees meer

Flitsend op weg voor de fotograaf door maatwerk inrichting

4 december 2022 | “Mensen met passie. Betoverende plekken. Met mijn werk wil ik laten zien wat mooi is. Positiviteit verspreiden. Want dat maakt de wereld tot een betere plek.” Dat is wat Gijs Versteeg doet. Zijn specialiteit is het fotograferen van mensen in hun leefwereld. Gijs kwam bij ons met een overvolle Caddy met fotografiemateriaal. Samen met Gijs hebben we een plan opgesteld zodat hij al zijn apparatuur veilig en gebruiksvriendelijker op kan bergen, ditmaal in een Volkswagen Transporter. Achter het tussenschot is een open ruimte gecreëerd, waardoor het mogelijk wordt om zijn productiekar mee te nemen zonder dat deze gedemonteerd hoeft te worden wat voorheen het geval was. Daarnaast moest er genoeg ruimte in de lengte overblijven voor het opbergen van een set statieven voor onder andere flitsers en lichtvormers. Hiervoor dienen de lichtgewicht lades van BEKS-systems.com. Binnen de met led ingerichte binnenruimte zijn twee wandcontactdozen geplaatst. De combinatie met een omvormer maakt het mogelijk om al de apparatuur in korte tijd op te laden. Daarnaast zorgt de dubbele inbraakbeveiliging ervoor dat Gijs zorgeloos op pad kan. “Ik ben een perfectionist en houd graag de controle, dus dingen zoals dit loslaten is niet altijd eenvoudig. Maar door de enorme

Lees meer

Zes maal elektrisch voor de woonstichting

20 november 2022 | We zien steeds meer ondernemingen overstappen op elektrische bedrijfswagens. Een voorbeeld hiervan is Woonstichting Triada, dat gelijk haar hele vloot heeft vervangen voor zes maal de Toyota Proace Electric. Samen met de monteurs van Triada hebben we een slimme indeling ontworpen waardoor de meeste materialen bereikbaar zijn zonder in de auto te hoeven kruipen. Door gebruik te maken van de lichtgewicht aluminium inrichting van Aluca blijven de actieradius en het rijcomfort van de bedrijfswagens behouden. De op het dak gemonteerde flexibele ladingdragers worden met één handeling omlaag geklapt. Dit bespaart brandstof en vergroot de actieradius. Bovendien minimaliseert het windgeruis.

Lees meer

Service door twee moderne sterren met takel

19 oktober 2022 | Onlangs hebben wij weer een mooie aflevering mogen voltooien. Twee nieuwe Sprinters voor Bruggeman Mechanisatie B.V., van alle gemakken voorzien. Het werk van de servicemonteurs wordt makkelijker gemaakt door onder andere de volgende toepassingen: ✅ Volledig afgewerkte laadruimte ✅ Lichtgewicht Aluca inrichting ✅ Zwenkkraan met 300kg tilvermogen ✅ Omvormer met wandcontactdozen ✅ Interieurverlichting en ventilatie ✅ RVS sidebars en opstap

Lees meer

Master in lichtgewicht ruimtebenutting

5 oktober 2022 | Om ervoor te zorgen dat de heftrucks en tractoren van klanten blijven werken, zorgen wij ervoor dat de servicemonteurs van Offringa kunnen blijven werken. Binnen Offringa kwam bij de aanvulling van het wagenpark een wens voor een lichtere inrichting naar voren. Hierdoor kiest het bedrijf voor de lichte en kwalitatieve aluminium inrichting van Aluca. Twee van de bedrijfswagens zullen gebruikt worden voor het serviceonderhoud en de keuring van tractoren. De andere Master zal ingezet worden voor heftrucks. Offringa zal de inrichting zelf verder voorzien van specialistisch materiaal om bijvoorbeeld hydrauliekslangen te kunnen testen. De Renault Masters zijn onder andere van de volgende gemakken voorzien: ✅ Complete afwerking van de laadruimte ✅ Antislip vloer ✅ Zijwand- en portierbescherming ✅ Lichtgewicht aluminium inrichting van Aluca ✅ Maatwerk werkblad en uittrekbare werkbank ✅ Vliegtuigrail met trekogen ✅ 12V wandcontactdozen en USB-lader ✅ Whelen LED interieurverlichting ✅ Easy Aero dakventilatie ✅ Brandblusser en EHBO kit ✅ Voorbereiding installatie elektrische apparatuur Kortom: mobiele werkplekken waar de servicemonteurs veel profijt van zullen hebben. Alleen de bestickering nog en dan zijn de bedrijfswagens klaar om in actie te komen!

Lees meer

Alles binnen handbereik van de monteur

25 september 2022 | In samenwerking met Pouw hebben wij deze Transporters voor Arjo Nederland mogen opleveren. Arjo is leverancier van medische hulpmiddelen waarvan zij ook het onderhoud in eigen beheer hebben. Om de servicemonteurs hierbij zo efficiënt mogelijk te kunnen laten werken hebben wij de VW Transporters voorzien van een lichtgewicht Aluca inrichting waarin zij alle benodigde materialen overzichtelijk kunnen opbergen. Om deze materialen ook eenvoudig te kunnen bereiken en te voorkomen dat de lichamelijke belasting bij het in- en uitstappen te groot wordt, is de ALUCA Bedrijfswageninrichting geplaatst op een uitschuifbaar plateau waarmee deze buiten de auto geschoven kan worden. Daarnaast beschikken de monteurs over extra LED verlichting en een omvormer die zorgt draagt voor het laden van accu’s die bij het gereedschap horen.

Lees meer

Showcase mogelijkheden elektrische bedrijfswagens

23 september 2022 | Deze Vivaro-e dient als demovoertuig voor LeasePlan. Hiermee wil de leasemaatschappij laten zien dat zij samen met Isfordink Olst over de expertise beschikken om bedrijven te begeleiden in de overstap naar een elektrisch wagenpark. Door de lichtgewicht aluminium inrichting van Aluca blijft de actieradius maximaal. Daarnaast zorgt de Zeliox all-in-one stroomvoorziening ervoor dat er zowel 12V als 230V op locatie beschikbaar is voor onder andere het gebruik van zware gereedschappen. De Zeliox wordt (onder andere) opgeladen door twee zonnepanelen op het dak van de bedrijfswagen.

Lees meer

Bedrijfswageninrichting voor de zonnepaneleninstallateur

18 september 2022 | Een ontwerp voor de montage van zonnepanelen? Geen probleem! Met ruim 35 jaar ervaring gebruiken wij onze expertise graag om een plan te maken aan de hand van de wensen en behoeften van onze klanten. Eén van onze klanten was op zoek naar een kwalitatieve oplossing voor haar zonnepaneleninstallateurs. Daarnaast moest de inrichting gebruiksvriendelijk zijn. Wist je bijvoorbeeld dat een zonnepaneel vaak 165 bij 99 centimeter of zelfs groter is? Daarnaast wegen ze ook 20 á 25 kilogram. Gelukkig weegt onze aluminium inrichting niet zo veel. 😉 Voor dit project zijn meerdere Opel Movano’s en Peugeot Boxers voorzien van: ✅Betonplex antislipvloer ✅Verzonken vliegtuigrails ✅Op maat gemaakte wandvoorziening en telescoopstangen voor vervoer van zonnepanelen ✅Kunststof zijwand- en portierbescherming ✅Aluca inrichting met laden en assortimentskoffers voor gestructureerd opbergen van onderdelen en gereedschap ✅RVS buitenaccessoires van Equinox (opstap/ trap op achterportier & imperiaal) Wist je dat wij ook bedrijfswagens van zonnepanelen en omvormers voorzien?

Lees meer

Sprinten met Zeliox all-in-one stroomvoorziening

12 september 2022 | Bij Deutsche Wind doen ze waar ze goed in zijn: service & onderhoud in de windenergie-sector. Vanuit het Nederlandse hoofdkantoor in Utrecht kwam het verzoek om verregaand ontzorgd te worden bij de bedrijfswageninrichting. Dit is concreet gemaakt door bijvoorbeeld ook het transport van de Mercedes-Benz Sprinter en de signing van de servicebus te (laten) verzorgen. Allebei voorbeelden van diensten uit ons one-stop-shop concept. Deze Sprinter L2-H2 4WD wordt ingezet als servicewagen. Om onderweg over 230v te kunnen beschikken heeft Deutsche Windtechnik gekozen voor de Zeliox | All-in-one Power Supply ECO 1 1600w omvormer. Deze vernieuwende Nederlandse techniek combineert omvormer, accu en regel- en beveiliging-elektronica in een compacte behuizing. De bedrijfswageninrichting van ALUCA GmbH is lichtgewicht en robuust en kent naast vele laden en aflegvakken ook een werkbank. De combinatie van IMBEMA Rhiwa Easy Aero dakventilatie en RVS vloerontluchter zorgt voor optimale laadruimte-ventilatie. Met Whelen Nederland LED-interieurverlichting kan bovendien in donkere omstandigheden veilig worden gewerkt.

Lees meer

Circulaire Caddy dankzij solartechniek

28 augustus 2022 | Grote kans dat u zonnepanelen op het dak van uw huis hebt liggen. Wist u dat dezelfde techniek ook mogelijk is bij bedrijfswagens? ☀️♻️ Voor Waterschap Rijn en IJssel stelden we deze multifunctionele Volkswagen Caddy samen met solartechniek!   Inmiddels zijn zeer dunne zonnepanelen beschikbaar. Ideaal om te monteren op het dak van een bedrijfswagen: vrijwel geen extra luchtweerstand (en brandstofverbruik) plus onopvallende montage. Tijdens de dagelijkse servicewerkzaamheden ondersteunt dit zonnepaneel het bijladen van de extra accessoire-accu. Met de stroom uit de extra accu wordt de koelkast gevoed die zorgt dat de watermonsters koel blijven. Dankzij dit circulaire systeem wordt een belangrijke stap gezet richting een zelfvoorzienend servicevoertuig.   De complete bedrijfswageninrichting bestaat verder nog uit:   ✅ Afwerking laadruimte ✅ Beks vloerladensysteem richting achterzijde ✅ Whelen interieur- & signaleringsverlichting ✅ Werkverlichting achterzijde ✅ Easy Aero dakventilatie

Lees meer

Strakke Caddy Cargo voor de dierenarts

22 augustus 2022 | Bedacht voor de beestenboel… 🐎🐕‍🐦🐈 Met deze strakke Volkswagen Caddy Cargo rijden de dierenartsen van Dierenartsenpraktijk AnimalCare hun visite. De Aluca inrichting is uitgebreid met accessoires specifiek voor dierenartsen.   Het is ondertussen een specialisme geworden; rijdende apotheken/praktijkwagens bouwen voor dierenartsen. Uit heel Nederland weten praktijken en individuele diergeneeskundigen de weg naar Olst te vinden. Zo ook AnimalCare uit Harderwijk.   Specs van de aluminium inrichting in de VW Caddy:   ✅ Aluca Dimension 2 vloerladensysteem (achterzijde en zijkant) met verhoogde laadvloer ✅ Whelen interieurverlichting ✅ Laadruimte afwerking (zijwand & portieren)   Dierenarts specifieke accessoires:   ✅ Extra accu voor koelkast (te laden via walstroomaansluiting) ✅ Koelkast 12V voor gekoeld vervoer medicijnen ✅ Hygiëne set: water, zeep, papier

Lees meer

Drie hybride Tiguans voor Team Toezicht & Handhaving

14 augustus 2022 | Steeds meer overheidsinstellingen weten eWorks by Isfordink Olst te vinden! 👌👌👌 De gemeente Deventer is al langere tijd een gewaardeerde klant. Dit keer hebben we drie hybrides van Team Toezicht & Handhaving mogen voorzien van een uitgebreide installatie plus aluminium inrichting.   Een belangrijke wens van de BOA’s is om zichtbaar te zijn onder alle omstandigheden. Complicerende factor hierbij is dat de Volkswagens Tiguan PHEV zijn voorzien hybride aandrijving.   Dit vraagt om extra alertheid en kennis bij het uitbreiden van de elektrische installatie. Onze inbouwspecialisten zijn daarom gecertificeerd volgens de NEN 9140 normering om veilig en kwalitatief te mogen werken aan EV’s en hybrides.   Om de gewenste zichtbaarheid en veiligheid te bereiken hebben we gemonteerd:   ✅ Rondom signaleringsverlichting (in grille, dak en achterklep) ✅ Dakset met tekstbord en werkverlichting ✅ Extra laadcircuit voor constante voeding van signaleringsverlichting ✅ Aluca ladesysteem voor extra opbergruimte   Aanvullend ook belangrijke tools als brandblusser, EHBO-kit, Maglite en AED Defibrillator.

Lees meer

Aanhangwagens omgebouwd tot gereedschapsmagazijn

24 juli 2022 | Ja, je ziet het goed! 😎 Onze inrichtingsspecialisten weten ook raad met andere rollende objecten dan bedrijfswagens. Voor TenneT TSO (regio noord) bouwden we drie Hapert aanhangwagens om tot mobiel gereedschapsmagazijn.   De aanhangwagens worden op locatie geplaatst, zodat de techneuten bij langere projecten alle noodzakelijke gereedschappen en onderdelen dichtbij hebben. Een ander voordeel is dat de techneuten voor woon-werkverkeer een kleinere (elektrische) auto kunnen gebruiken, om zo als organisatie de milieu-impact te verlagen.   Via de diverse kleppen en deuren is per aanhanger een uitgebreide inrichting beschikbaar met:   ✅ Aluca aluminium inrichting met laden, assortimentskoffers en opbergvakken ✅ BEKS vloerladensysteem die openen naar de achterzijde ✅ Uitschuifbaar werkblad ✅ LED-interieurverlichting in TL-armaturen ✅ Roterende dakventilatie   Bij dit project hebben we prettig samengewerkt met Bouwman Aanhangwagens Assen.

Lees meer

Standaardisatie van de inrichting van deze Vivaro’s

17 juli 2022 | Zoek de verschillen… 😉 Ook dit keer hebben we deze vaste klant geholpen met het standaardiseren van de bedrijfswageninrichting.   Dit betekent dat je geen verschillen zult vinden. De inrichting is bij alle zes Opel Vivaro’s L3-H1 namelijk identiek. Daardoor zijn de bussen onderling uitwisselbaar, zijn de kosten gelijk en is ook de logistiek voor alle Vivaro’s identiek. Denk bij dat laatste aspect bijvoorbeeld aan onderdelen en/of gereedschap aan boord en aan de beschikbare laadruimte.   Waaruit bestaat bij deze 6 bussen de identieke (lichtgewicht) inrichting?   ✅ BEKS ALU-line vloerladen ✅ Afwerking laadruimte, incl. maatwerk vloer over BEKS ALU-line ✅ Whelen LED-interieurverlichting ✅ Equinox RVS imperiaal met Rhino Pipetube ✅ Veiligheid & hygiëne met brandblusser & Shouldersink op achterportier

Lees meer

Strakke MAN TGE voor servicewerkzaamheden

10 juli 2022 | Machtig mooie leeuw! 🦁 De MAN TGE is misschien wel de bus met het strakste design. Voor J.W. Hoff uit Westerhaar hebben we deze strakke lijnen doorgetrokken in de laadruimte.   Naast bijzonder fraai is deze Aluca bedrijfswageninrichting ook bijzonder lichtgewicht en duurzaam, want: van aluminium! Niet alleen de kasten zijn van dit lichte metaal, maar ook de wand- en portierbescherming.   De 12mm laadvloer met vloerogen draagt ook bij aan de praktische inzetbaarheid onderweg. Het team van J.W. Hoff* gaat de MAN (L3-H3) inzetten voor servicewerkzaamheden onderweg.   * J.W. Hoff B.V. Heftrucks- Hydrauliek- Mechanisatie Westerhaar is gespecialiseerd in onderhoud, reparatie en verkoop van heftrucks, tractoren en landbouwmachines. 

Lees meer

It’s all in the details | Service- en onderhoudswagens

3 juli 2022 | It’s all in the details | Service- en onderhoudswagens Zie jij het verschil?! Vaker wordt de vraag gesteld om mee te denken naar een uniforme bedrijfswageninrichting, maar wel toegespitst op de specifieke werkzaamheden. Zo ook bij Kimenai Installatiebeheer uit Warnsveld.   In navolging van eerdere voertuigen is het concept op detailniveau aangepast zodat deze Renault Trafics voor diverse divisies binnen Kimenai Installatiebeheer B.V. inzetbaar zijn. Door een slimme combinatie van BEKS ALU-line vloerladen en een Aluca bedrijfswageninrichting kan zowel de service- als installatiemonteur met de benodigde materialen & gereedschappen op pad.   Om de inhoud van deze door Bochane Zutphen geleverde Renaults ook in de auto te kunnen houden hebben wij Gatelock beveiligingssloten aan de buitenzijde gemonteerd. Een doeltreffend hulpmiddel tegen diefstal!   Dit slimme concept bestaat uit;   ✅ Lichtgewicht aluminium inrichting van Aluca (8 jaar garantie) ✅ ALU-line vloerladensysteem van BEKS (tot 10 jaar garantie) ✅ Maatwerk antislipvloer, gemonteerd over de BEKS ALU-line vloerladen. ✅ Gatelock anti-diefstalsloten op zowel schuifdeur als achterportieren ✅ Slimme accessoires als een uitschuifbare bankschroef, assortimentskoffers, veiligheidspakket.

Lees meer

(Up)lift voor Volkswagen Transporter

26 juni 2022 | (Up)lift voor VW Transporter, onze oplossing voor het vervoer van tuinmachines! Voor een optimale prestatie onderweg hebben wij Jean Heybroek BV – gespecialiseerd in professionele tuinmachines – geholpen om een nieuwe Volkswagen Transporter straks efficiënt in te zetten. Deze kreeg bijna letterlijk een UP-lift , met o.a. een Easyloader laadlift om tuinmachines eenvoudig te kunnen vervoeren. Naast de lichtgewicht inrichting van Aluca is de laadlift van EasyLoader dé eyecatcher, zeker in deze voertuigklasse. Groot voordeel van de Easyloader is de compacte inbouw welke ervoor zorgt dat ook zonder gebruik hiervan de bereikbaarheid via de achterportieren gewaarborgd blijft. Om het werkcomfort voor de berijder nóg verder te vergroten is er voor meer ruimte in de cabine ook een ergonomische tussenwand en interieurverlichting van Whelen aan dit concept toegevoegd.

Lees meer

Serie van 4 Volkswagen Transporters

12 juni 2022 | Serie van 4 Volkswagen Transporters | Turnkey Van Gestel ontzorgt horecabedrijven met hun keukeninrichting en zo ontzorgen wij Van Gestel met hun bedrijfswageninrichting. Met een kijkje in onze ‘keuken’ laten we graag deze inrichting zien van de Volkswagens die turnkey zijn gemaakt voor de Van Gestel monteurs. Met de volgende materialen zijn de Transporters duurzaam, lichtgewicht en slim ingericht: • Aluca inrichting • Beks ALU-line vloerladen • Whelen interieurverlichting • Antislip vloer • Zijwand- en portierbescherming De Beks Alu-line vloerladen hebben de slimme functie doordat ze ver buiten de auto uitschuifbaar zijn. Dit scheelt weer klimmen in de bus om gereedschap op te halen bijvoorbeeld. Het kastensysteem van Aluca wordt o.a. gebruikt om gereedschapskoffers in te leggen. De inrichting is ook onderhoudsarm.

Lees meer

Serie van 5 e-Ducato’s voor Woonbedrijf ieder1

4 juni 2022 | Serie van 5 e-Ducato’s voor Woonbedrijf ieder1   Woonbedrijf ieder1 is een pilot elektrisch rijden gestart met deze Fiat e-Ducato servicewagens waarvoor wij de bedrijfswageninrichting verzorgden. Elektrisch rijden is de toekomst en daar helpt de wetgeving ook een handje aan mee. Zo mogen er vanaf 2025 alleen nog elektrische bedrijfswagens in de grotere steden rijden. Met het eWorks label specialiseren we ons al sinds 2015 in elektrische bedrijfswagens o.a. met onze Aluca lichtgewichtsystemen. Voor woonbedrijf ieder1 maakten we de volgende inrichting in deze 5 e-Ducato’s: Aluca 100% aluminium inrichting links en rechts  Verdeling met laden, vakken en klein materiaalbakken  Gedeeltelijk 180 graden gedraaide kast bij schuifdeur (rechts)  Whelen interieurverlichting  Uitschuifbare werkbank met bankschroef  230 volt omvormer  Antislip vloer  Zijwand- en portierbescherming

Lees meer

Heel veel opslagruimte in deze Iveco

22 mei 2022 | Heel veel opslagruimte in deze Iveco De bedrijfswageninrichting van deze Iveco Daily is door ons volledig ontworpen en op maat gemaakt voor Constructiebedrijf Kruiper in Raalte. De inrichting van de laadruimte is zo gemaakt om allerlei werkzaamheden op locatie te kunnen verrichten en alles bij de hand te hebben. In ons One-Stop-Shop principe ontzorgen wij daarmee de klant volledig van A tot Z. Naast inrichting is ook het verzorgen van transport en belettering bijvoorbeeld mogelijk. Deze bedrijfswagen is in ieder geval klaar voor actie! We hebben het volgende toegepast in de laadruimte van de Iveco: Afwerking laadruimte (vloer, zijwand- & portierbescherming) Maatwerk tussenwand (voor meer ruimte & comfort in cabine) Mix van Aluca inrichting (8 jaar garantie) en Beks en Alu-line vloerladensysteem (tot 10 jaar garantie) Whelen interieurverlichting in laadruimte, geschakeld via de portieren Victron omvormer welke onderweg bijvoorbeeld klein accugereedschap kan opladen. RVS buitenaccessoires van Equinox, bestaande uit imperiaal en trap op achterportier Uitgelicht: belang van lichtgewicht ladensystemen in een bedrijfswagen De ladesystemen van Beks en Aluca inrichtingen zijn van hoogwaardig aluminium en hebben daardoor een heel laag gewicht. Dit lichtgewicht element is belangrijk voor het gewicht van de auto. Hierdoor verbruik je minder brandstof

Lees meer

Alle zorgen voor de klant ontnomen

15 mei 2022 | Alle zorgen voor de klant ontnomen Vanaf de dealer direct onze werkplaats in. Van hieruit in huisstijl bestickerd en voorzien van bedrijfswagen-inrichting naar Skylift*. Inclusief afleveren van de servicewagens op locatie Wagenparkbeheer heeft nergens omkijken naar. De auto’s worden klaar voor actie op de stoep afgeleverd… We ontzorgen Skylift al vele jaren met: Planning bewaken en regie voeren Afstemmen met dealer (in dit geval Henri en Herman) en de signingspecialist (Nice Letters) Ontwikkelen standaard concept bedrijfswagenrichting Inbouw bedrijfswageninrichting Inruilen gebruikte bedrijfswageninrichting Transport naar locatie *SkyLift verzorgt bij meer dan 10.000 liften het onderhoud. Voor onder meer V.v.E.’s, woningcorporaties, kantooreigenaren, hotelketens en vele andere opdrachtgevers.

Lees meer

Hetzelfde concept voor diverse modellen

8 mei 2022 | Hetzelfde concept voor diverse modellen De wensen van de klant ingepast in bedrijfswagens van zeer verschillende formaat: 2 x Peugeot Expert en 2 x Peugeot Boxer Hetzelfde basisconcept hebben we mee laten schalen met de laadruimte. Zo wordt de beschikbare ruimte per bestelauto optimaal benut. De rode draad bij deze bedrijfswageninrichting: Vloerladen van Beks Systemen bij achterdeuren en zijdeur. 2e laadvloer bovenop. Zo gaan opbergruimte en vrij vloeroppervlak hand in hand. Per type zijn extra accenten gelegd voor nog meer flexibele opbergruimte: Peugeot Expert: Extra Beks ladenblok achter de schuifdeur Peugeot Boxer: Aluca aluminium kastsysteem tegen zijwand met langgoederenbak

Lees meer

Helpen bij de verduurzaming van het wagenpark

1 mei 2022 | Bedrijven helpen bij de verduurzaming van het wagenpark 3 x KIA Niro Hybrid omgebouwd van personenauto naar bedrijfswagen. Met lichtgewicht & duurzame materialen. Een mooie opdracht voor de provincie Overijssel. Alweer bijna 2 jaar geleden introduceerden we met eWorks by Isfordink ons eerste concept van EV/hybrid auto naar duurzame bedrijfswagen. Deze innovatie wordt inmiddels in allerlei branches door tal van organisaties gewaardeerd. Deze KIA hybrids zijn getranformeerd volgens dit concept: Achterbank demonteren (probleemloze terugbouw) Integreren laadvloer (lichtgewicht kunststof) Modulaire bedrijfswageninrichting (Aluca aluminium) Tussenwand achter voorstoelen (lichtgewicht en robuust) Signaleringsverlichting grille en dakset (Whelen USA) Meer info over eWorks by Isfordink: https://isfordink.nl/eworks/

Lees meer

Complete kompaan voor de storingsmonteur

24 april 2022 | Complete kompaan voor de storingsmonteur! Ook bij nacht en ontij zoveel mogelijk zelfvoorzienend zijn. De servicewagen is een onmisbaar gereedschap voor de storingsmonteur langs de weg. Voor 1-2-3 Machineverhuur B.V. richtten we onlangs deze zeer complete Mercedes Sprinter in. “Bedrijfswageninrichting van goede kwaliteit en een slimme indeling vinden wij heel belangrijk. Het zorgt dat onze monteurs snel, veilig en fijn kunnen werken, zeker op rare tijden of s ‘nachts”, benadrukt Berrie Boer van 123Machineverhuur. Deze servicebus is onder andere voorzien van: Aluca aluminium bedrijfswageninrichting Vloerladen (Aluca Dimension 2) Werkbank 2x Bankschroef (uitschuifbaar) LED interieurverlichting Uitneembare kleinmateriaal koffers 230v omvormer met wandcontactdozen Compressor Vloer- en wandbescherming Signaleringsverlichting met dakset

Lees meer

Beks vloerladen nu nog lichter

10 april 2022 | Beks Systems heeft met de ALU line zijn vloerladen naar het volgende niveau gebracht Beks vloerladen nu nog lichter! Dankzij de nieuwe aluminium frontpanelen slaat de weegschaal nog minder uit. Deze uitschuifbare laden zijn de robuuste en lichte basis bij deze Renaults Trafic. ‘Adding lightness’ is precies wat de ingenieurs van Beks in Valkenswaard hebben gedaan door voor nog meer aluminium te kiezen. Deze innovatie sluit perfect aan bij onze filosofie: duurzame lichtgewicht bedrijfswageninrichting ontwikkelen. Kiezen voor vloerladen kent vele voordelen: Lading komt naar uw toe Aantal laden en lengtes naar wens 10 jaar garantie Tot 100 kg per lade laadvermogen Bovenop ladenblok ontstaat tweede laadvloer   De inrichting wordt compleet gemaakt met een Equinox RVS imperiaal, Rhino Pipetube en hygiëne- en veiligheidspakket. Meer informatie over onze producten vind je op https://isfordink.nl/producten/catalogus/

Lees meer

Opvallende Toyota Hilux

27 maart 2022 | Opvallende Toyota Hilux voor Gemeente Deventer Signaleringsverlichting is in veel branches een zeer belangrijk instrument. Deze Toyota Hilux van de Gemeente Deventer* is door ons voorzien van een dakset met matrixbord. Net als van flitsers in de grille en de achterbumper. Speciale aandacht verdient de dakset. Naast de licht- en flitsfunctie is een dubbel matrixbord geïntegreerd. Zowel aan de voor- als achterzijde worden de voorgeprogrammeerde teksten getoond. Aan de voorkant in spiegelbeeld speciaal voor zicht in de binnenspiegel. Aan de achterzijde in normaal schrift voor achteropkomend verkeer.De flitsers en de dakset met matrixbord worden vanuit de cabine bediend met een duidelijk en verlicht controlepaneel. Aanvullend is een tweede stroomcircuit ingebouwd. Om ook als de motor is uitgeschakeld met de signaleringsverlichting te kunnen werken. * De Dienst Toezicht en Handhaving helpt de veiligheid en leefbaarheid in Deventer te verbeteren. De handhavers zorgen onder meer dat mensen zich aan de parkeerregels houden, wijzen de weg en assisteren bij evenementen.

Lees meer

Een mooie serie Volkswagen Caddy’s voor Loxam

20 maart 2022 | Aluminium inrichting voor Volkswagen Caddy’s Loxam is de marktleider in verhuur van machines en gereedschappen voor zowel professionals als particulieren. Deze servicewagens zijn voorzien van een uitgekiende en complete bedrijfswageninrichting. Naast het creëren van opbergruimte heeft ook veilig en gezond werken een belangrijke rol gespeeld: Aluca 100% aluminium kastsystemen Laadruimte afwerking Whelen signaleringsverlichting (goede zichtbaarheid bij werken langs het weg) Vloerventilatie (afvoeren van lucht uit de laadruimte) Het resultaat is een serie moderne bedrijfswagen; helemaal klaar voor de dagelijkse praktijk.

Lees meer

Toyota Landcruiser met slimme laadruimte

13 maart 2022  | Beks vloerlades in Toyota Landcruiser Al eerder mochten we bedrijfswagens inrichten voor Luinstra uit Nieuwleusen; specialist in watermanagement. Dit keer hebben we slimme laadruimte gecreëerd bij deze stoere Toyota Landcruiser. De Beks unit is gemaakt van aluminium en bevat vloerladen die ver openen. Bovenop is ook vloeroppervlak beschikbaar. De anti-slipvloer houdt bovendien de lading op de plek. De reling rondom maakt veilige ladingzekering mogelijk.De lichte maar robuuste Beks vloerladen zijn verkrijgbaar in zeer veel breedte-, hoogte- en dieptematen. Alle details vindt u via https://isfordink.nl/beks-onderladensysteem/

Lees meer

14 x Ford Transit Connect voor Van Gelder Groep

27 februari 2022 – Code geel met een glimlach…  14 x Ford Transit Connect voor de Van Gelder Groep in Elburg. Van Gelder is als landelijk opererende aannemer in boven- en ondergrondse infrastructuur ‘de infrapartner voor Nederland’. Bij deze serie voertuigen mochten we onze expertise inzetten voor het moderniseren van de bedrijfswageninrichting: ✅ Uniforme inrichting voor alle voertuigen ✅ Toepassen duurzame materialen ✅ Duurzame kwaliteit ✅ Korte doorlooptijd Alle 14 servicewagens zijn ready to go afgeleverd met Aluca aluminium kastensysteem, anti-slip vloer, wand- en deurbescherming en dakventilator.

Lees meer

Elektrische Streetscooter: lichtgewicht voor VIC

20 februari 2022 | We houden ‘m licht… In heel Duitsland wordt de vol-elektrische Streetscooter ingezet voor stadsdistributie. VIC Activating Landscapes uit Amersfoort heeft zo’n slim zero emission voertuig aangeschaft. eWorks by Isfordink Olst* mocht de lichtgewicht inrichting verzorgen. De Streetscooter is ontwikkeld door Deutsche Post/DHL om emissieloos post en pakketjes te bezorgen in stedelijke gebieden. Het duurzame karakter van deze elektrische bestelwagen sluit perfect aan bij de missie van VIC: creëren van intelligent groen als redder van het klimaat. In samenwerking met Van Geenen Auto’s uit Nunspeet hebben we VIC geholpen om de Streetscooter te voorzien van duurzame bedrijfswageninrichting. Eén kastdeel is 180 graden gedraaid, zodat ook direct achter de zijdeur opbergruimte beschikbaar is. De bedrijfswageninrichting van het merk Aluca is gemaakt van 100% aluminium en dus lichtgewicht. Door zo min mogelijk gewicht toe te voegen blijft de actieradius van de Streetscooter maximaal behouden. Geheel in lijn met de duurzaamheidsbelofte zijn deze kastsystemen volledig recyclebaar.

Lees meer

Grote series Volkswagen bedrijfswagens voor Motrac

13 februari 2022 – Deel 1: check, Deel 2: in aantocht. Na deze laatste Crafter uit een flinke serie volgen nu de Transporters… Met name bij grote aantallen coördineren we steeds vaker het totale proces rondom bedrijfswageninrichting en vernieuwing van het wagenpark. Onze klanten hebben zo geen omkijken voor inbouw, planning en logistiek. Dit betekent dat zij bezig kunnen zijn met hun core business. In dit specifieke geval hebben we enkele weken geleden het eerste deel voor Motrac afgerond. Het betrof een serie Volkswagen Crafters met onder andere Aluca aluminium bedrijfswageninrichting plus een op wens ontwikkelde kraan in de laadruimte. De komende maanden gaan we in de volgende fase een groot aantal Volkswagen Transporters voorzien van moderne, duurzame en lichtgewicht inrichting. Opnieuw coördineren we inbouw, planning en logistiek. In dit geval is samenwerking met Pouw Automotive en Pon Dealer Bedrijfswagens.

Lees meer

Downsizing met een glimlach voor Crown Intern Transport

7 februari 2022 | Downsizing met een glimlach. Van Volkswagen Transporter naar VW Caddy. “Na het overpakken had ik zelfs nog een lade over.” Bij dit project voor Crown Intern Transport uit Almere stond niet alleen behoud van opbergruimte centraal, maar ook ergonomie. Daarom is gekozen voor gespiegelde Aluca kastsystemen en Aluca Dimension 2 vloerladen. Achter de 2 schuifdeuren en beide achterdeuren openen de laden daarom naar buiten. “Ik hoef dus bijna nooit in de auto te klimmen. Dat is echt heel fijn”, vertelt René Bus, Field Service Specialist bij Crown en berijder van de fonkelnieuwe Caddy. Met deze inrichting biedt de compacte Caddy meer dan voldoende opbergruimte, beaamt René. “Na het overpakken had ik zelfs nog een lade over. Het is kortom fijn werken met deze bedrijfswageninrichting.” Met dank aan Crown Intern Transport/Barry Essed voor de opdracht en A-point Amsterdam/Ramon Ravestein voor de samenwerking.

Lees meer

Focus op ergonomie bij Iveco Daily voor Gemeente Raalte

31 januari 2022 – Geen stap te veel! Gereedschap en onderdelen pakken zonder in de bus te klimmen. Bij deze Iveco Daily voor de Gemeente Raalte heeft slim werken een belangrijke rol gespeeld. Meedenken over de ergonomie is voor ons al jaren een automatisme. Deze Iveco wordt gebruikt voor veldwerk en beschikt daarom over een flinke bodemvrijheid. Om de noodzaak van in- en uitstappen te verminderen hebben een belangrijk deel van de inrichting geconcentreerd rond de schuifdeur. De 5 Beks vloerladen (in drie formaten) openen naar buiten toe, zodat buiten de auto de inhoud bereikbaar is. Tegen de rechterwand is de Aluca bedrijfswageninrichting voorzien van een 90 graden gedraaid ladenblok. Zo ligt de inhoud voor het grijpen buiten de bus. Op jaarbasis scheelt dit heel veel in- en uitstappen! Deze Iveco is door ons ook voorzien van: ✅ Aluminium antislip laadvloer ✅ Maatwerk tussenwand (voor optimale zitpositie achter het stuur) ✅ Elektrische installatie t.b.v.: ✅ Compressor ✅ Hogedrukreiniger Met dank aan de Gemeente Raalte voor het vertrouwen en aan Stefan Weustman/Bakker Bedrijfswagens voor de samenwerking.

Lees meer

Iveco Daily op maat voor Fase Facility Services

23 januari 2022 | Toeval bestaat niet… We stemmen de bedrijfswageninrichting altijd af op jouw activiteiten, wettelijke voorschriften en persoonlijke wensen. Zoals in dit geval voor Fase Facility Services uit Harderwijk, specialisten in onderhoud aan tankstations. Deze Iveco Daily is bijvoorbeeld voorzien van een maatwerk tussenwand uit onze eigen werkplaats. Zo kan de berijder zijn stoel ver genoeg naar achter verstellen. Door een standkachel te monteren is een behaaglijk klimaat in de laadruimte gewaarborgt. Ook als het buiten winterweer is. Uiteraard ontbreekt ook een werkbank met bankschroef niet. Het is geïntegreerd in de Aluca bedrijfswageninrichting, waarvan de indeling is bepaald samen met Fase Facility Services. Een uitbreiding op maat is ook de lange vloerlade haaks op de schuifdeur. De lade opent over de volle lengte naar buiten toe. Een krachtige 230v omvormer zorgt dat op locatie probleemloos met elektrisch gereedschap kan worden gewerkt. Ook zijn signaleringsverlichting en een imperiaal gemonteerd. Dankzij Gatelock sloten op de deuren worden dieven uit de laadruimte gehouden. Met dank aan Jan Geerts en Fase Facility Services B.V., voor opnieuw een mooie opdracht!

Lees meer

Stoere Volvo truck voor Alfa Melktechniek

16 januari 2022 | Nu eens iets anders… Een stoere Volvo truck voor Alfa Melktechniek uit Lemelerveld! Deze rijdende groothandel voor veehouders hebben we lichtgewicht mogen inrichten. De truck is getransformeerd in een mobiele winkel met veel flexibele opberg- en presentatieruimte. Om dit te bereiken is de opbouw van Jonker Carrosserieën aangevuld met aluminium wandkasten, schappen en manden. Deels van Aluca, deels maatwerk. De duurzame afwerking komt ook terug in de aluminium perfo beplating tegen de voor- en achterwand en de toegangsdeur. Dankzij een compacte omvormer is bovendien 230 volt beschikbaar! Deze mooie opdracht danken we aan Albert Mulder van Alfa Melktechniek. Het project is gerealiseerd dankzij prettige samenwerking met André Hietland van Jonker Carrosserieën en Rick Krieger van Volvo-dealer Nijwa Beilen.

Lees meer

Volkswagen Transporter: opbergruimte én vloeroppervlak

9 januari 2022 | Best of both worlds… Doel behaald. De inrichting in deze strakke Volkswagen Transporter Bulli van Beltman Machines uit Dalfsen is het lichtende voorbeeld! Waar gebruik je de bus precies voor? Het is zo ongeveer de eerste vraag die we aan onze klanten stellen. De mannen van Beltman zochten naar opbergruimte, maar blijken ook vaak onderweg met pallets vol machinedelen. Dus stelden we voor om ruimte te maken met 1 Aluca kastenwand. De schappen en laden zorgen voor veel opbergruimte. Dankzij een relatief ondiepe kast blijft tegelijk ook voldoende vloeroppervlakte over. Daardoor passen nog steeds twee Euro pallets achterelkaar op de laadvloer. Tegelijk kunnen onderdelen, kleinmateriaal en gereedschap ook geordend en veilig mee.

Lees meer

Security concept met Volkswagen T-Roc

19 december 2021 | Licht uit, sport aan. Een security concept op basis van een Volkswagen T-Roc. In onze werkplaats is deze MPV voorzien van een zoeklicht, spreekinstallatie & signaleringsverlichting. De beveiligingsmedewerkers kunnen zo professioneel hun werk doen. Zien en gezien worden is een belangrijk aspect voor medewerkers die langs de weg aan het werk zijn. Door professionele en gekeurde signaleringsverlichting te monteren voegen we veiligheid en zichtbaarheid toe. We gebruiken hierbij uitsluitend signaleringsverlichting van merken die zich hebben bewezen in de veeleisende dagelijkse praktijk. Maximale zichtbaarheid en betrouwbaarheid kunnen immers het verschil maken. : https://isfordink.nl/…/catalogus/signaleringsverlichting/

Lees meer

Twee keer de elektrische generatie inrichten

12 december 2021 |  De nieuwe elektrische generatie. Met innovatieve modellen als de Toyota Proace Electric en de Peugeot e-Expert is het mogelijk om daadwerkelijk de stap te maken naar elektrisch rijden. Deze EV’s hebben we voor 2 verschillende opdrachtgevers ingericht als volwaardige servicevoertuigen. Met 2 verschillende concepten als resultaat. Bij de Toyota is een aluminium inrichting van Aluca de basis; in de laadruimte van de Peugeot zijn vloerladen van Beks Systems gemonteerd. Sinds 2015 zijn we met eWorks by Isfordink Olst gespecialiseerd in het inrichten van elektrische voertuigen met moderne en duurzame techniek. Dit betekent bijvoorbeeld ook dat onze inbouwspecialisten zijn gecertificeerd om te mogen werken aan elektrische voertuigen en hybrides. Meer weten over elektrische bedrijfswagens? https://isfordink.nl/eworks/

Lees meer

Vloerladen van Beks Systems voor diverse bedrijfswagens

6 december 2021 – Hollands glorie! Ruimte maken met vloerladen van Beks Systemens uit Valkenswaard gaat geweldig. Crafter, Vito, Partner, Caddy of welke bedrijfswagen dan ook; de lange laden van Beks passen in vrijwel iedere bedrijfswagen. Dit komt omdat ze in enorm veel verschillende lengte- en breedtematen beschikbaar zijn. Nog meer voordelen van Beks: Lading komt naar je toe Tot 100 kg belading (per lade) Constructie berekend op zware omstandigheden (stof, zand, enz.) 7 jaar garantie Modern uiterlijk Veel van onze klanten willen niet anders meer…

Lees meer

Inrichting inbouwen en leasen bij 3 Peugeot Experts

30 november 2021 – Slimme tweeslag! Leasen van bedrijfswagens biedt meer dan financiële voordelen. Dit is ook hét moment om de bedrijfswageninrichting te professionaliseren. De aankoop van de inrichting kan eenvoudig worden meegenomen in het leasebedrag. Tegen een bescheiden verhoging van het maandbedrag staat een efficiënte, duurzame en veilige servicewagen klaar voor actie. 3 Peugeot Experts hebben we ingericht voor H4 Lease uit Deventer en eindgebruiker BRControls. De Peugeots zijn door ons voorzien van: Aluca bedrijfswageninrichting tegen beide zijwanden Whelen LED-interieurverlichting De lay-out van de aluminium inrichting is bepaald in overleg met de berijders. Onder meer vier uitneembare koffers geïntegreerd, om makkelijk kleinmateriaal mee te kunnen nemen.

Lees meer

Series bedrijfswagen inrichten voor onze klanten

22 november 2021 – We zijn gek op goede series en dat vinden onze klanten fijn.  Steeds meer opdrachtgevers vragen ons om de logistiek rondom bedrijfswageninrichting compleet uit handen te nemen. Helemaal als het gaat om flinke aantallen. Zo kunnen deze bedrijven bezig zijn met waar ze goed in zijn: hun core business! Ontzorgen volgens Isfordink Olst gaat onder meer over: Beste bedrijfswageninrichting voor de job Regie voeren over de planning Communicatie leverende bedrijfswagendealer Communicatie andere externe partijen (o.a. signmaker) Inname oude voertuig, demonteren en inruilen gebruikte inrichting Turn key afleveren op gewenste locatie

Lees meer

Ruimte maken en ruimte houden bij VW Crafter voor Silowacht

15 november 2021 – Silowacht kwam bij ons met een tweeledige wens:  Voldoende ruimte om gereedschap en onderdelen mee te nemen;  Bewegingsruimte én werkbank voor de servicemonteur om in de bus te kunnen werken. Ons 3D ontwerpprogramma vormde het startpunt. Op basis van de exacte maten van de Volkswagen Crafter hebben we de diepte bepaald van de Aluca kastenwanden. De maten zijn zo gekozen dat ruimte wordt gemaakt in de laden, maar dat ook het middenpad breed genoeg blijft. Zo kan de servicemonteur prettig bewegen en werken in de auto. Ook dankzij de robuuste werkbank. Uiteraard is de bedrijfswageninrichting van lichtgewicht aluminium. De grijze zijwanden zijn niet alleen mooi om te zien; ze zorgen ook voor meer licht in de laadruimte.

Lees meer

Snel schakelen: Opel Vivaro voor Emsbroek Vorden

8 november 2021 – “We krijgen zoveel nieuwe orders, dat we deze week een servicewagen hebben bijgekocht. Kunnen jullie die zo snel mogelijk inrichten?” Bij acute behoefte aan een extra bedrijfswagen denken we graag mee met onze klanten. In dit geval met Emsbroek* uit Vorden. Hun nieuwe Opel Vivaro kon snel de weg op met een Aluca standaardpakket uit eigen voorraad! Met deze kant-en-klare inbouwmodules kunnen we altijd snel schakelen. Kiezen voor een voordeelpakket heeft nog meer voordelen:  Uit voorraad leverbaar  Meerdere varianten beschikbaar  Snelle aflevering Geschikt voor vele merken & modellen bedrijfswagens Slimme en praktische indeling 100% aluminium, dus lichtgewicht  Scherp geprijsd 8 jaar garantie Alle details over onze voordeelpakketten vind je hier. *Emsbroek BV is expert in innovatieve opslag- en distributiesystemen voor chemicaliën en brandstoffen.

Lees meer

Emissieloos wagenpark: Renault Zoë als bedrijfsauto

2 november 2021 – Emissieloos wagenpark. Zo kan het ook! Servicewagens met verbrandingsmotor vervangen voor 100% elektrisch. Door een personenauto om te bouwen met slimme, lichte en duurzame bedrijfswageninrichting bijvoorbeeld. In dit geval 11 keer Renault Zoë Cargo; het recentste project van eWorks by Isfordink Olst. 100% elektrisch Vlakke laadvloer (lichtgewicht kunststof) Modulair kastensysteem (lichtgewicht aluminium) Extra accessoires, zoals veiligheidspakket (EHBO en brandblusser) en watervoorziening

Lees meer

Lichtgewicht concept nog beter bij Renault Master

26 oktober 2021 – Constant werken aan nog beter. Wij vinden dat iedere nieuwe serie bedrijfswageninrichting weer beter moet zijn dan de vorige. Met als belangrijkste drijfveer dat de monteur nog veiliger en efficiënter kan werken en bovendien onderweg is met een zo licht mogelijke en veilige bedrijfswagen. Ook bij deze Renault Master is een bestaand concept verder geoptimaliseerd. Eén van de verbeteringen is de tussenwand met extra gebogen ruit. Door deze aanpassing wordt de dode hoek naar de rechterzijkant weggenomen. Lichtgewicht materialen De tussenwand is een eigen ontwikkeling uitgevoerd in aluminium. Bij deze serie servicewagen wordt het eigen gewicht zo laag mogelijk gehouden met lichtgewicht materialen (alu en kunststof) voor onder meer vloer, zijwanden, kastensysteem en goederenkokers. Moderne techniek Moderne all-in-one stroomvoorziening voor 12 en 220 volt zorgt dat de monteur prettig en zelfstandig kan werken. De techniek is weggewerkt in de cabine. De extra takel is een belangrijke ARBO-eis en wens van de monteurs. Zwaar tillen is verleden tijd nu de zware pompen naar binnen kunnen worden gehesen.

Lees meer

KIA e-Soul: ombouw naar elektrische bedrijfswagen

18 oktober 2021 – KIA e-Soul Cargo: van pilot naar populaire elektrische bedrijfswagen. eWorks by Isfordink Olst mocht recent opnieuw twee EV KIA’s ombouwen met lichtgewicht componenten. Alweer bijna een jaar geleden lanceerden we samen met Van Mossel de CO2-neutrale bedrijfswagenversie van de elektrische KIA. Kunststof laadvloer met aluminium vliegtuigrails (lichtgewicht) Modulair kastensysteem van Aluca (aluminium) LED-interieurverlichting Veilig scheidingsrek tussen laadruimte en voorstoelen Snelsluitsysteem om kastensysteem snel te demonteren of te verplaatsen Auto is eenvoudig terug te bouwen tot personenwagen

Lees meer

Ultralichtgewicht en elektrisch: Opel Vivaro-e voor Tauw

11 oktober 2021 – In de spotlights het jongste project van eWorks by Isfordink Olst. Samen met ingenieursbureau Tauw en Broekhuis Deventer hebben we deze Co2-neutrale elektrische bedrijfswagen op de weg gezet. Zeker bij een EV heeft iedere bespaarde kilo direct effect op het bereik (per volle accu). Daarom hebben we ultralichte materialen en duurzame technieken gecombineerd in deze elektrische Opel bedrijfswagen: Aluminium maatwerk bedrijfswageninrichting  Kunststof sandwich antislipvloer  Kunststof langgoederenhouder  Lithium-ion accu (42 kg gewichtsbesparing tov conventioneel)  Stroomcircuit met lichtgewicht zonnepanelen (stroom voedt o.a. de koelkast)  Signaleringverlichting voor-, achterzijde en op dak (veilig werken langs de weg)  Speciale dakventilator (aan- en afvoer van lucht in de laadruimte) Het display op het dashboard geeft de bestuurder live inzicht op de beschikbare capaciteit van het stroomcircuit. Tevens is een bedieningspaneel gemonteerd voor het bedienen van de signaleringsverlichting, track & trace systeem en omvormer. Lees ook het nieuwsbericht over deze Opel Vivaro-e.

Lees meer

Optimale inrichting voor Ford Transit met dubbele schuifdeur

27 september 2021 – Voor ieder merk en iedere branche. Dankzij modulaire losse componenten kunnen we voor iedere klant de ideale bedrijfswageninrichting samenstellen. Bij deze Ford Transit Custom zijn de dubbele schuifdeuren optimaal benut. Met opzet is de gewenste koelkast achter de schuifdeur aan bestuurderskant geplaatst. Na kan de medewerkers van het ingenieursbureau na het veiligstellen van de monsters direct instappen. De andere schuifdeur biedt toegang tot de laadruimte. De laadruimte is uitgevoerd met een verhoogd laadvloer. Naast vloeroppervlakte zijn ook ruime vakken beschikbaar én vloerladen. Via de achterzijde laten de twee lange vloerladen zich over de hele lengte openen. Heel praktisch. Aluca kastsystemen tegen beide wanden bieden volop opbergruimte. Ook 230v is beschikbaar via wandcontactdozen.

Lees meer

Bedrijfswagen en zonnepanelen: duurzaamheid in de praktijk

20 september 2021 – Aqualysis* verwerkt dagelijks vele watermonsters op locatie. Om gedurende de dag de monsters op de juiste temperatuur te kunnen bewaren, is een systeem ontwikkeld met Lithium-ion accutechniek en zonnepanelen. Met dit systeem spelen we in op de specifieke wensen van Aqualysis. De uitdaging bestond uit het creëren van voldoende stroomcapaciteit voor de koelkast, ook als de motor niet draait en de koelkast niet is aangesloten op externe stroom zoals een aggregaat. Door het toevoegen van zonnepanelen wordt doorlopend de extra (Lithium-ion) accu gevuld. Hiermee is de voeding van de koelkast voor een volledige werkdag gewaarborgd. Via een controlepaneel in de cabine kan de bestuurder bovendien live de capaciteit aflezen en het systeem in- en uitschakelen. De Volkswagen Transporter is ook voorzien van duurzame bedrijfswageninrichting: (lange) vloerladen van Beks gecombineerd met Aluca kastsystemen. Ook is 230v beschikbaar, een walstroomaansluiting, signaleringsverlichting en laadruimteventilatie. *Aqualysis is hét laboratorium voor wateronderzoek. Met een enthousiast en deskundig team voeren ze vanuit Zwolle met moderne analysetechnieken hydrobiologisch, bacteriologisch en chemisch onderzoek uit, net als veldwerkzaamheden en monsternemingen.

Lees meer

Slim met T-BOXXen bij trio Volkswagen Transporters

11 september 2021 – Ook groots in het opbergen van het kleine. Hoe krijgen we ons kleinmateriaal fatsoenlijk mee? Veel klanten stellen ons deze vraag. Bij dit trio Volkswagen Transporters van Vantage Agrometius* is het probleem getackeld met Aluca T-BOXXen. Aluca T-BOXXen zijn kleinmateriaalkoffers met een doorzichtige deksel, voorzien van uitneembare losse inzetbakjes in diverse maten. Deze BOXXen passen precies in het Aluca kastensysteem. Een slimme vergrendeling zorgt dat de koffers onderweg rotsvast blijven liggen. De T-BOXXen zijn voorzien van een rubber gecoat handvat en in daarom een handomdraai mee te nemen naar de werkplek. Zo grijpt de techneut van dienst altijd raak. Vantage maakt al jaren gebruik van ons one-stop-shop concept. Aanvullend op de aluminium inrichting van Aluca hebben we deze nieuwe Volkswagens ook voorzien van een 230v omvormer met wandcontactdozen, extra LED-verlichting in de laadruimte, laptopsteun, Webfleet ritregistratie en tussenwand. * — , & , & . .

Lees meer

Speciale SUV: Jeep Renegade als bedrijfswagen

6 september 2021- Deze Jeep Renegade is in onze werkplaats omgebouwd tot bedrijfswagen. Mét behoud van vrije laadruimte. Op de plek van de achterbank biedt een compacte Aluca bedrijfswageninrichting met laden nu gevarieerde opbergruimte. Aan de linkerzijde is ruimte gemaakt voor veiligheid (EHBO-pakket, brandblusser, watertank), terwijl rechts twee maatwerk bakken aan de inrichting zijn bevestigd voor nog meer flexibele opbergruimte. De inrichting is maximaal naar voren geplaatst. Zo blijft de oorspronkelijke bagageruimte beschikbaar als vrije laadruimte. Een lichtgewicht tussenwand scheidt de laadruimte van bestuurder en inzittende.

Lees meer

Inrichting krijgt tweede leven in nieuwe servicewagens Bribus

30 augustus 2021 – Bedrijfswageninrichting overbouw: duurzaam, kostenbewust en met behoud van kwaliteit. Voor trouwe klant Bribus* mochten we 12 Volkswagen Transporters inrichten. De vloerladen uit de vorige generatie auto’s hebben een tweede leven gekregen in deze nieuwe servicewagens. De Beks vloerladen zijn zo robuust, dat ze makkelijk meerdere rondes mee kunnen. De overbouw is gecombineerd met een nieuwe verhoogde anti-slipvloer, nieuwe perfo zijwandbekleding en een nieuwe maatwerk tussenwand voor meer zitcomfort. In de speciale tussenwand zorgt een zeer lange lade voor nog meer slimme opbergruimte. Met deze vernieuwde servicewagens kunnen de Bribus inbouwspecialisten weer jarenlang zorgeloos van project naar project rijden. We danken Bribus Keukens BV voor de mooie opdracht en Volkswagen-dealer DAGO Autogroep voor de prettige samenwerking! *Bribus staat voor keukens op maat, voor elke doelgroep en elk budget. Gemaakt in Nederland met kwaliteit en duurzaamheid voorop.

Lees meer

Spectaculaire Mercedes Sprinter voor Gebr. Zandbergen

23 augustus 2021 – Samen gegroeid naar een spectaculair concept. De samenwerking met de Gebr. Zandbergen* begon een aantal jaar geleden met de aanschaf van gebruikte bedrijfswageninrichting. Het jongste resultaat is deze Mercedes Benz Sprinter met volledig nieuwe bedrijfswageninrichting. De slimme indeling is door Pedro en Woltger Zandbergen zelf bepaald. Bij een tweedehands inrichting zit je altijd gebonden aan de bestaande indeling. Nu vormde de lege laadruimte van de Sprinter het startpunt. Samen met onze Patrick Peters kwamen de ondernemers uit Oldebroek via ons 3D tekenprogramma tot hun ideale configuratie. De Aluca aluminium inrichting benut de zijwanden optimaal. De indeling is een slimme mix van uitneembare kleinmateriaal koffers, opbergbakken, laden in diverse afmetingen en ook twee werkbanken met bankschroef. Dit duurzame Aluca kastsysteem (8 jaar garantie) wordt gecombineerd met een compressor met luchthaspel, krachtige 24 volt omvormer voor 230 volt via diverse wandcontactdozen en stroomhaspel, walstroomaansluiting, LED interieurverlichting en een opstap tegen de achterbumper. Kortom: absoluut een spectaculair concept. Wij wensen Gebr. Zandbergen vele jaren werkplezier en veilige kilometers. *Gebr. Zandbergen zijn specialisten in alle facetten van landbouwmechanisatie, zoals onderhoud, reparatie, verkoop en hydrauliek service.

Lees meer

In 3D geboren: VW Crafter voor De Gunst Infratechniek

16 augustus 2021 – Ruimtelijke resultaat van samen brainstormen. Opnieuw mochten we een servicewagen inrichten voor De Gunst Infratechniek uit Wapenveld. Het concept kreeg vorm nadat directeur Jan Willem de Gunst en onze Reinald Geurts met ons 3D-ontwerpprogramma aan de slag gingen. Uitgangspunt vormde de vraag: ‘Wat kan er allemaal met de laadruimte van een Volkswagen Crafter?’ Digitaal werden diverse opties doorgenomen, met als uitkomst Aluca bedrijfswageninrichting tegen beide zijwanden. Om optimaal te profiteren van de tweede schuifdeur is de linker kast deels 180 graden gedraaid. Nu is het: schuifdeur openen en gereedschap pakken. De indeling van de Aluca bedrijfswageninrichting is zeer ruimtelijk: de nodige laden, maar vooral open en ruime vakken. Leuk detail: de toegevoegde krachtige Victron omvormer. Nu kan er onderweg verse koffie worden gezet.

Lees meer

Volkswagen ID.3 Cargo: opgeladen voor werken in stad

8 augustus 2021 – Als personenauto is de elektrische Volkswagen ID.3 een absolute wereldhit.  Samen met Pouw Automotive hebben we deze week de bedrijfswagen versie gelanceerd voor bijvoorbeeld koeriersdiensten of als servicewagen in stedelijke gebieden. Wat maakt dit Volkswagen ID.3 Cargo concept zo uniek? ZERO EMISSION Zorgeloos werken in stedelijke gebieden, ongeacht milieuzones en emissie-eisen. ACTIERADIUS TOT 553 KM Het vermogen om met vertrouwen te kiezen voor een EV bedrijfswagen RIANTE LAADRUIMTE Ruimte om door te pakken: 1.50 m. breed en 0,75 m. hoog FLEXIBELE INDELING Snel te wisselen: van vlakke laadvloer tot maatwerk indeling met lichtgewicht kastsystemen in een paar minuten LICHTGEWICHT CONCEPT Door gebruik van onder meer aluminium en kunststof wordt zo min mogelijk gewicht toegevoegd, zodat de actieradius maximaal blijft LAGE KOSTEN Leverbaar vanaf 29.715 euro (ex.BTW) of scherp leasetarief en 8% bijtelling via XLlease eWorks by Isfordink Olst helpt sinds 2015 bedrijven om het wagenpark verder te verduurzamen. Elektrische bedrijfswagens worden lichtgewicht ingericht en zero emission personenauto’s omgebouwd tot bedrijfswagen. Zo ontstaan duurzame servicewagens met de actieradius en de laadruimte die noodzakelijk is om professioneel te kunnen werken.  

Lees meer

Offroad special: Toyota Hilux 4×4 met maatwerk inrichting

1 augustus 2021 – Bestaat het niet, dan maken we het zelf! Deze Toyota Hilux 4×4 wordt gebruikt voor inspectie en onderhoud op onverharde en lastig bereikbare locaties. Onze klant wenste een laadruimte opgedeeld in lange smalle vakken. Een mooie uitdaging voor onze inbouwspecialisten. Door de laadruimte op te delen in twee verdiepingen is een combinatie ontstaan van vakken, bakken en aflegruimte. De buitenste vakken van deze maatwerkinrichting zijn voorzien van luiken, zodat de laadruimte optimaal wordt benut. Ook heeft de berijder een uitschuifbare bankschroef tot de beschikking. 230v stroomvoorziening met contactdozen maakt laden van onder meer accugereedschap mogelijk. Om veilig te kunnen werken in het veld (ook in schemer en donker) is ook signaleringsverlichting boven de achterlichten gemonteerd en een dakset geplaatst.

Lees meer

Inrichting én laadkraan in Ford Transits van Rouwmaat

29 juli 2021 – Een gewichtige trilplaat gaat standaard mee met de mannen van Rouwmaat*. Om de ruggen te sparen  (en te voldoen aan de Arbo-wetgeving) zijn deze servicebussen door ons voorzien van een elektrische laadkraan. Deze heeft centraal gestaan bij het bepalen van de Aluca bedrijfswageninrichting. We hebben rekening gehouden met de positie en het zwenkbereik van de kraan, en uiteraard ook met de afmetingen van de trilplaat zelf. De kraan is op afstand te bedienen en voorzien van een inklapbare hef-arm. De Aluca bedrijfswageninrichting is gemaakt van 100% aluminium Aluca en kent 8 jaar garantie. Leuk feitje: dit betreft een Nederland-Duits duo. Eén servicewagen blijft in Nederland, de andere gaat zijn kilometers maken bij de Duitse vestiging. Wij wensen Rouwmaat veel plezierige en veilige kilometers! *De Rouwmaat Groep is een breed georiënteerd bedrijf dat activiteiten uitvoert op het terrein van bodem- en milieuonderzoeken, infra-projecten, sloopwerken, productie van beton en mortels, verhuur van afvalcontainers, recycling en transport van grondstoffen, half- en eindfabricaten.

Lees meer

Vijf rijdende visitekaartjes voor Mechanisatie Service Veluwe

22 juli 2021 – ‘Een professionele uitstraling is heel belangrijk voor ons.’ We moesten aan dit zinnetje denken, toen deze week de fotoreportage van de nieuwe servicewagens van Mechanisatie Service Veluwe bv in onze mailbox plofte. Deze vijf servicewagens zijn een prachtig voorbeeld van het verschil maken met 1. Modern materiaal, 2. Onderscheidende huisstijl, 3. Strakke inrichting van de laadruimte. Bedrijfswagens: Mercedes-Benz Wensink Deventer Huisstijl (en foto’s): DesignPartner Reclamestudio Bedrijfswageninrichting: Isfordink Olst bedrijfswageninrichting

Lees meer

Complete Fiat Ducato direct klaar voor actie

11 juli 2021 – Hoewel Harderwijk en Olst een uur uit elkaar liggen, koos Fase Facility Services BV opnieuw voor onze diensten. Dit keer mochten we deze Fiat Ducato voorzien van zeer uitgebreide bedrijfswageninrichting. Een typisch geval van in één keer klaar voor actie dankzij: Verbeterde zitpositie (maatwerk tussenwand) Opbergruimte (met Aluca aluminium bedrijfswageninrichting) Veilig werken (Arbo) en comfort (anti slip vloer, wandbekleding, opstap en Whelen interieurverlichting) Stroom en lucht onderweg (Victron omvormer en compressor) Stroom en lucht op afstand (haspels) Zichtbaarheid en veiligheid (signalerings verlichting achterop en in grille) Diefstalbeveiliging (Gatelock sloten op achterdeuren en schuifdeur) Het team van Isfordink Olst wenst Fase Facility Services veel werkplezier en zorgeloze veilige kilometers!

Lees meer

Nieuwe Volkswagen Caddy voor Pouw Automotive

5 juli 2021 – Samen zetten we jaarlijks honderden efficiënte, duurzame en veilige bedrijfswagens op de weg. Dit keer mochten we voor Pouw Automotive zelf aan de slag. Deze fonkelnieuwe Volkswagen Caddy (met o.a. een digitaal dashboard) wordt ingezet als servicewagen om klanten te helpen bij pech. Door Aluca vloerladen te monteren kan de beschikbare laadruimte nog optimaler worden benut. Lange laden zijn een garantie voor een zee aan (opberg)ruimte. Openen gaat snel en eenvoudig via de achterdeuren of schuifdeur rechts. Bovenop het ladensysteem ontstaat gewoon weer een volledige laadvloer (tot 700 kg. Belastbaar!). Ook op Aluca Dimension 2 vloerladen geldt 8 jaar garantie. De laden zijn even licht en robuust. Bij gelijkmatige belasting is liefst 80kg belading mogelijk per lade. Wij wensen Pouw veel en veilig werkplezier toe met de Aluca bedrijfswageninrichting en de prachtige Caddy!

Lees meer

Maatwerk voor maatwerk: Opel Movano voor Tuinmani

28 juni 2021 – Van het ene tuinproject naar het andere. Het zijn drukke tijden voor de mannen van Tuinmani. Eigenaar Ronald Van Berkum koos Isfordink Olst voor het inrichten van hun nieuwste Opel Movano servicewagen. Een mix van aluminium en maatwerk uit hout. Tuinmani is al meer dan 20 jaar specialist in veranda’s, tuinhuizen, schuttingen en sierbestrating. Vanuit Deventer en Apeldoorn (sinds begin 2021) worden klanten in de hele Stedendriehoek bedient. Met een agenda vol opdrachten legt goed gereedschap de basis voor kwaliteit. Samen met Tuinmani hebben we de inrichting naar een hoger niveau gebracht. De basis is Aluca bedrijfswageninrichting (100% aluminium, 8 jaar garantie) met veel vakken en schappen. Om de rechter inrichting nog flexibeler te kunnen gebruiken, hebben we in onze werkplaats vakken en schotten van hout gemaakt. Dankzij de maatwerk vakken en schotten kunnen lange goederen gescheiden worden vervoerd. Met vliegtuigrails en een extra kopschotplaat, kan ook alle losse lading snel en veilig worden gezekerd met spanbanden. Voor uitstekend zicht onder alle omstandigheden is LED-interieurverlichting geplaatst. De vloer en de wanden van de laadruimte zijn uitgevoerd in stijlvol grijs voor extra lichtreflectie (en een professionele uitstraling).

Lees meer

Twee VW ruimtewinnaars voor Assink-Weustink

21 juni 2021 – Een uitdagend concept. Riante opbergruimte voor gereedschap en onderdelen, maar ook voldoende vrije laadruimte. Voor de installateurs van Assink-Weustink* kwamen we tot een schaalbaar concept dat past in zowel de allernieuwste Volkswagen Caddy als de Volkswagen Transporter. Een flexibele mix van Beks vloerladen én Aluca bedrijfswageninrichting. De vloerladen bieden opbergruimte over de hele lengte. Bovenop blijft een complete laadvloer beschikbaar, zodat ook losse vracht mee kan. Een Aluca module tegen de linkerzijwand staat garant voor nog meer georganiseerde opbergruimte. Vanachter de schuifdeur is niet alleen de laadvloer, maar ook een riant vak onder de verhoogde laadvloer beschikbaar. Isfordink Olst bedrijfswageninrichting wenst de techneuten uit Raalte en Nijverdal veel werkplezier en veilige kilometers! *Assink Weustink Elektro BV is een allround elektrotechnisch installatiebedrijf gespecialiseerd in alle soorten elektrotechnische installaties voor gebouwen en terreinen.

Lees meer

Twee keer Aluca in Volkswagen Crafter van Slootsmid

14 juni 2021 – De monteurs van Slootsmid kunnen nu strak georganiseerd met 100% aluminium bedrijfswageninrichting. In deze Volkswagen Crafter is ruimte gemaakt met Aluca kasten langs beide zijwanden.  Aan de rechterzijde met werkbank én een 90 graden gedraaid blok, zodat de kleinmateriaalkoffers via de schuifdeur bereikbaar zijn. We wensen Slootsmid veel werkplezier en veilige kilometers met de nieuwe bedrijfwageninrichting en servicewagen! PS Aluca bedrijfswageninrichting kent 8 jaar garantie en gaat gemakkelijk meerdere auto’s mee. *Slootsmid is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties, in- en verkoop, onderdelenvoorziening en verhuur van tractoren en landbouwmachines, tuin & park en mesttechniek.

Lees meer

Samen sterk: moderne servicewagens Maro Techniek

31 mei 2021 – Een treffend voorbeeld van samenwerking binnen de Stedendriehoek. Maro Techniek (Zutphen), Ford Auto Zutphen en Isfordink Olst bedrijfswagen-inrichting (uit Olst bij Deventer) tekenden samen voor verjonging van het wagenpark. Vier nieuwe Ford Transit Custom servicewagens voor Maro Techniek zijn het resultaat. Als specialist in lieren, baggerpompen en aandrijftechniek bedient Maro Techniek vanuit Zutphen klanten over de hele wereld. De servicewagens zijn een belangrijke schakel bij installatie, service, onderhoud en reparatie in Nederland én Duitsland. Maro Techniek koos voor moderne Ford Transit Customs en samenwerking met Ford Auto Zutphen na een praktijk- en kostenvergelijk van alle merken. “Vorig jaar namen we de eerste Ford Transit Custom in gebruik. Deze servicewagen bevalt zo goed, dat we nu opnieuw voor Ford hebben gekozen”, vertelt Bram voor de Poorte, engineer bij Maro Techniek. De eerste Ford werd door Isfordink Olst voorzien van een tijdelijke bedrijfswageninrichting. Met de komst van nog vier nieuwe servicewagens dacht Maro Techniek samen met Patrick Peters van Isfordink een nieuw concept uit. “Alle vijf auto’s zijn nu voorzien van dezelfde inrichting. Onze monteurs zijn zeer te spreken over deze aluminium inrichting. Het hele proces verliep bovendien vlot en prettig.” De oorsprong van de samenwerking tussen Maro

Lees meer

Volkswagen Caddy: van helemaal leeg naar klaar voor actie

24 mei 2021 – Deze Volkswagen Caddy van het allernieuwste type reed leeg onze werkplaats in en rolde er als kant-en-klare servicewagen weer uit. Dit project voor HUG Engineering* uit Enschede is een modern voorbeeld van hoe we totaalinrichting kunnen bieden. Met behulp van ons 3D-ontwerpprogramma bepaalde onze adviseur Roelof Jan Krist samen met de mensen van HUG Engineering de ideale indeling op basis Aluca bedrijfswageninrichting. De premium bedrijfswageninrichting uit Duitsland (100% aluminium & 8 jaar garantie) is verder uitgebreid met: ✅ Vloer- en wandbescherming, ✅ Aluminium vliegtuigrails voor ladingzekering ✅ Brandblusser plus EHBO kit voor veiligheid onderweg. *HUG Engineering is toonaangevend in uitlaatgasreiniging voor stationaire en mobiele diesel- en gasmotoren.

Lees meer

Hoe zet je een elektrische auto succesvol in?

17 mei 2021 – Steeds meer bedrijven zijn gemotiveerd om het wagenpark uit te breiden met EV’s. Sinds 2015 ontwikkelen we met eWorks by Isfordink Olst specifiek bedrijfswageninrichtingen voor elektrische (bedrijfs)auto’s. Het verschil wordt gemaakt met: ✅ Lichtgewicht componenten (behoud actieradius) ✅ Modulair concept (op maat voor toepassing en type EV) ✅ Zelfvoorzienend (o.a. zonnepanelen) ✅ Ombouw van EV personenauto’s (bredere voertuigkeuze) ✅ Lange levensduur (kostenbewust) Meer over onze EV-projecten.

Lees meer

Drie duurzame Fords voor De Groot Vroomshoop

10 mei 2021 – Ons concept van duurzame bedrijfswageninrichting sluit zeer goed aan bij de filosofie van De Groot Vroomshoop. Sinds 1927 is De Groot dé specialist in circulaire houtbouw. Deze servicewagens in samenwerking met Ford-dealer Autobedrijf Misker zijn een treffend voorbeeld. De Groot bouwt met hout uit duurzaam beheerde bossen. Ook bij het verjongen van de servicewagens heeft duurzaamheid een belangrijke rol gespeeld. In Vroomshoop is bewust gekozen voor de 100% aluminium bedrijfswageninrichting van Aluca. ✅ Levensduur overtreft ruimschoots de 8 jaar garantietermijn ✅ Aluca inrichting is volledig recyclebaar ✅ Lichtgewicht dus maximaal laadvermogen beschikbaar ✅ Indeling op wensen van gebruiker ✅ Bestand tegen zware belasting Aanvullend op de Aluca bedrijfswageninrichting tegen beide zijwanden zijn deze Ford Transits door ons ook voorzien van laadruimte afwerking (antislipvloer en kunststof wanden), ventilatie en aluminium vliegtuigrails voor veilige ladingzekering.

Lees meer

Tien Fiat servicewagens die staan als een huis

3 mei 2021 – Woonbedrijf ieder1 verhuurt en onderhoudt zo’n 14.000 woningen in de regio Deventer en Zutphen. De onderhoudsdienst beschikt sinds kort over 10 nieuwe servicewagens*, die wij mochten inrichten. Duurzaamheid is een belangrijk aspect voor ieder1. Wij hebben hierop ingespeeld met een lichtgewicht aluminium bedrijfswageninrichting. De inrichting van Aluca beschikt over 8 jaar garantie, gaat makkelijk 3 autolevens mee en is bovendien volledig recyclebaar. Specificaties: Aluca 100% aluminium inrichting links en rechts Verdeling met laden, vakken en kleinmateriaalbakken Gedeeltelijk 180 graden gedraaide kast bij schuifdeur (rechts) Uitschuifbare werkbank met bankschroef 230 volt omvormer Antislip vloer Zijwandbekleding *De Fiat bedrijfswagens zijn geleverd door Grouwstra Auto’s Deventer, met wie we bij dit project nauw en prettig hebben samengewerkt.

Lees meer

‘State of art’ Mercedes-Benz Sprinter

26 april 2021 – Een geweldige opdracht, deze ‘full options’ Mercedes-Benz Sprinter voor Hans van Driel. Belangrijk in het ontwerp was het optimaal profiteren van de dubbele schuifdeur. Het resultaat is een lichtgewicht en duurzame bedrijfswageninrichting samengesteld uit moderne technieken. In de laadruimte is riante opbergruimte plus een werkbank beschikbaar. Achter de linkerschuifdeur zijn door een 180 graden gedraaide Aluca inrichting bovendien de gereedschappen en andere lading direct bereikbaar. Andere highlights: Maatwerk tussenwand voor extra comfort van de bestuurder Aluminium traanplaat vloer Stroomvoorziening 12, 24 en 230 vlot (Victron) Luchthaspels Grijze zijwandbescherming Easy Aero dakventilatie LED-verlichting in laadruimte (Whelen) Vliegtuigrails met spanbanden Sidebars van RVS (Equinox) Signaleringsverlichting (flitsers) in grille en achterbumper (Whelen) Hygiëneset met water en zeep Brandblusser

Lees meer

Renault ZOË Cargo: elektrisch werken mogelijk gemaakt

20 april 2021 – Nederland is opnieuw een elektrische bedrijfswagen rijker. Deze Renault ZOE Cargo werd voorzien van een lichtgewicht inrichting door eWorks by Isfordink Olst. Door de inrichting zo licht mogelijk te houden blijft de actieradius van deze EV maximaal behouden. Specificaties: Laadruimte: – Kunststof sandwich laadvloer – Vliegtuigrails in vloer voor ladingzekering – Aluca bedrijfswageninrichting (twee laden, boven- en ondervak) – Hygiëne en veiligheidspakket (water, brandblusser, oogdouche en verbandtrommel) Interieur: – Demontabele laptop houder – Documenthouder Meer info over bedrijfswageninrichting voor EV’s? Kijk op onze eWorks pagina

Lees meer

Volkswagen Transporter als mobiel magazijn en kantoor

28 maart 2021 – Bij deze Volkswagen Transporter 4-motion is de laadruimte opgedeeld in twee delen. Via de achterklep is onder meer opbergruimte beschikbaar, achter de schuifdeur ontluikt een bureau. Deze oplossing is een combinatie van maatwerk in hout en aluminium bedrijfswageninrichting van Aluca (8 jaar garantie). De Volkswagen is ingericht voor een specialist in onderwatercamera’s. Van onder de achterklep kunnen de camera’s worden bediend. Het uitklapplateau is bestemd voor de afstandsbediening (controller), tegen de achterwand komt de monitor te hangen met de live camerabeelden. Achter de schuifdeur is vervolgens een U-vormig bureau beschikbaar met Aluca ladenblok. Een 230v omvormer met stopcontacten, walstroomaansluiting plus signaleringsverlichting (flitsers) in de grille en hygieneset, maken deze bedrijfswagen compleet.

Lees meer

Zeven keer Peugeot Partner voor Van Lente

21 maart 2021 – Zeven fonkelnieuwe Peugeot Partners voor Van Lente Systeemintegratie samen met Auto Palace Deventer. Bij haar servicevoertuigen streeft Van Lente Systeemintegratie naar balans tussen opbergruimte en vrij vloeroppervlak. Bij deze serie hebben we het bestaande concept verder verbeterd. Deze bedrijfswageninrichting bestaat uit aluminium vloerladen, maatwerk in hout, plus een deels 180 gedraaide wandkast. De jongste toevoeging is een aluminium Aluca kast met ruimte voor zeven T-boxx assortimentskoffers.  Opbergen, sorteren en meenemen van kleinmateriaal wordt hierdoor nog makkelijker. Goed om te weten: de Aluca dimension 2 vloerlade is over de hele lengte uit te trekken. De verhoogde anti-slipvloer en extra LED-verlichting van Whelen maken deze bedrijfswageninrichting op maat compleet.

Lees meer

Toyota Landcruiser met lange laden voor dierenarts

16 maart 2021- Opnieuw een mooie special voor een dierenartsenpraktijk opgeleverd. Dit keer is een stoere Toyota Landcruiser voorzien van een inrichting met onder meer Aluca dimension 2 vloerladen. De dierenarts kan via de achterzijde van de Toyota nu snel bij alle benodigdheden. De vloerladen zijn uit te trekken over de gehele lengte van 1.35 meter. Extra LED-verlichting zorgt voor voldoende zicht, ook ’s nachts en in de schemer. De koelkast voor medicijnen wordt gevoed door een extra accu met lader. Dankzij een walstroom aansluiting blijft de koelkast ook op temperatuur als de auto in de garage staat.

Lees meer

Toyota servicewagen voor Middelveld Installatietechniek

8 maart 2021 – Ook MKB-bedrijven en ZZP’ers in de bouw, installatie, techniek en infra kunnen bij ons terecht voor slimme en duurzame bedrijfswageninrichting.  Neem nu de vakmannen van Middelveld Installatietechniek uit Zwolle. De broers zijn sinds kort onderweg met een op maat ontwikkelde Aluca bedrijfswageninrichting in hun nieuwe Toyota Proace, geleverd door Toyota van Leussen Zwolle. De indeling is bepaald aan de hand van de wensen van Grewim Middelveld. Hij is samen met zijn broer Patrick eigenaar van het installatiebedrijf. Laden, vakken en kleinmateriaalbakken zorgen voor optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Aluca bedrijfswagenrichting is gemaakt van 100% aluminium, dus lichtgewicht en duurzaam. Dit komt ook terug in de standaard garantietermijn van 8 jaar. Bij dit project hebben we samengewerkt met Remco van Guilik van Van Leussen Toyota in Zwolle. We wensen Middelveld Installatietechniek veel werkplezier met hun nieuwe bedrijfswagen

Lees meer

Dubbel duurzame Iveco’s voor woningcoöperatie

29 februari 2021 – Op de foto staat één Iveco, maar in opdracht van woningbouwcoöperatie deltaWonen uit Zwolle hebben we recent 2 service- en onderhoudsbussen lichtgewicht ingericht. Met recht een duurzaam concept, want het gaat twee keer om een Iveco Daily Blue Power, oftewel bedrijfswagens die op aardgas rijden. Ze zijn in onze werkplaats voorzien van overwegend aluminium bedrijfswageninrichting op basis van Aluca (8 jaar garantie). De specs: Aluca bedrijfswageninrichting 24 laden 2 langladenbak 2 vakken met vangband 8 open vakken (2 met klep) 180 graden gedraaide kast achter schuifdeur Uitschuifbare werkbank met bankschroef Spuitbushouder (alu) Verende stangen met verzonken vliegtuigrails Aluminium perfo deurpanelen Omvormer 220 volt (Victron) Opstap (RVS) Imperiaal (RVS) Gatelock anti-diefstalsloten op zijdeur en achterdeur LED-interieurverlichting (Whelen) Maatwerk tussenwand

Lees meer

Missie geslaagd: VW e-Crafter mét elektrische laadklep

21 februari 2021 – Met Pouw Automotive werken we al jaren intensief én plezierig samen. De wisselwerking maakt het mogelijk om samen bijzondere vraagstukken op te lossen. Een recent voorbeeld is deze elektrische Volkswagen e-Crafter, die door eWorks by Isfordink is voorzien van een Easyloader laadklep. Het was met recht een technische uitdaging. Een elektrische laadklep is immers ontwikkeld voor een bedrijfsbus met conventionele dieselmotor, waarbij de 12V accu de voeding verzorgt van de Easyloader. Om meerdere redenen moesten we op zoek naar een nieuwe techniek om dit professioneel werkend te krijgen bij de volledig elektrische e-Crafter: Voorkomen van overbelasting of defecten aan het EV-circuit Voorkomen dat voeding van de Easyloader ten koste gaat van de actieradius Zorgen dat de Easyloader laadklep volledig inzetbaar is in de dagelijkse (koeriers) praktijk De oplossing is gevonden in het integreren van een additionele externe voedingsbron met aansluitend laadsysteem.

Lees meer

Vier keer zeer compleet voor Van Doorn Dakspecialisten

8 februari 2020 – Stuk voor stuk Mercedes-Benz Sprinters met een zéér complete bedrijfswageninrichting. In het oog springend detail: de ladderliften. Een belangrijk accessoire voor de dakspecialisten van Van Doorn. Aluca vloerladen in de laadruimte maken en behouden ruimte. Klauteren en boven het hoofd werken is verleden tijd met deze lichtgewicht aluminium/RVS klapbare ladderlift van Rhino. Een ladder pakken en wegleggen is nu een kwestie van kantelen. Bijzonder fijn werken en ARBO-proof. Dankzij Aluca Dimension 2 vloerladen wordt de laadruimte optimaal gebruikt. De lange laden openen naar buiten en bieden veel opbergruimte, terwijl bovenop een volledige laadvloer beschikbaar blijft. Overige specificaties: RVS imperiaal en trap (Equinox) Aluca kast tegen linkerwand (8 jaar garantie) Vliegtuigrails voor ladingzekering tegen rechterwand (aluminium) Hygiëneset water en zeep Easy aero dakventilator (aan- en afvoer van lucht)

Lees meer

Robuust en licht voor Koers Technische Dienstverlening

31 januari 2021 – Robuust en licht. Voor Henk Koers van Koers Technische Dienstverlening mochten we deze Mercedes-Benz Sprinter inrichten met lichtgewicht componenten. Aluminium en kunststof zorgen dat de bedrijfswageninrichting zo min mogelijk kilo’s toevoegt. Het laadvermogen blijft maximaal behouden en tegelijk wordt ook overbelading tegengegaan. Specificaties: Aluca bedrijfswageninrichting tegen beiden zijwanden. 100% aluminium en 8 jaar garantie. Aluminium perfo portier bescherming Kunststof zijwandbescherming Aluminium vliegtuigrails voor ladingzekering LED interieurverlichting van Whelen RVS sidebars Hygiëneset met aluminium houden en water jerrycan

Lees meer

KIA e-Soul van personenauto naar EV bedrijfswagen

25 januari 2020 – Duurzame mobiliteit in de praktijk. eWorks bij Isfordink Olst heeft voor Vitens twee elektrische KIA e-Soul personenauto’s om mogen bouwen tot bedrijfswagen. Een innovatief project in samenwerking met Vitens, LeasePlan en Van Mossel Kia. Vanuit de ambitie van Vitens om de CO2-footprint te verlagen zijn twee conventionele bedrijfswagens met dieselmotor door deze 100% elektrische servicewagens vervangen. Met de KIA e-Soul personenauto als basis, zijn de elektrische auto’s in onze werkplaats met lichtgewicht componenten omgebouwd tot bedrijfswagen. Specificaties: Verlaagde laadvloer van kunststof en aluminium Scheidingswand achter voorstoelen van aluminium en kunststof Aluminium bedrijfswageninrichting met 3 kasten (Aluca, 8 jaar garantie) Extra LED-interieurverlichting in laadruimte (Whelen) Flexibele indeling: snel aan te passen en te demonteren bedrijfswageninrichting Alles over het inrichten van elektrische auto’s op deze pagina

Lees meer

Volkswagen met lichte inrichting voor Alfa Melktechniek

18 januari 2020 – Het is lekker werken voor de techneuten van Alfa Melktechniek* met deze fonkelnieuwe Volkswagen Crafter L4. De laadruimte is ingericht als mobiele werkplaats én mobiel magazijn. Uiteraard op basis van Aluca, lichtgewicht aluminium bedrijfswageninrichting met 8 jaar garantie. Voor dit project in samenwerking met Volkswagen-dealer Pouw Automotive hebben we deze Crafter ook voorzien van een maatwerk tussenwand voor meer ruimte in de cabine en een stevige basis voor het zekeren van lading. Specificaties: Aluca kasten tegen zijwanden met laden, vakken, langmateriaalbak, S-BOXX kleinmateriaalbakken, T-BOXX kleinmateriaalkoffers en een compacte werkbank (bankschroef optioneel). Vliegtuigrails voor ladingzekering tegen kopse kanten van Aluca inrichting. Maatwerk tussenwand met vliegtuigrails voor ladingzekering Whelen LED-interieurverlichting *We danken Alfa Melktechniek hartelijk voor de opdracht! Alfa Melktechniek levert duurzame en complete oplossingen voor de melkveehouderij. Bijvoorbeeld in de vorm van optimale inrichting van de melkproductie en de stallen.

Lees meer

Prettig thuiswerken met complete Volkswagen Crafter

27 december 2020 – Niet alleen het gereedschap en onderdelen kunnen mee in deze nieuwe Volkswagen Crafter… De materieeldienst van Nijhuis Bouw uit Rijssen heeft achterin ook altijd een werkbank tot de beschikking. Een maatwerk tussenwand bracht meer zitruimte in de cabine. Tegelijk creëerden we zo ook de stevigheid om een werkbank te realiseren. De laadruimte is nu zowel rijdend magazijn als werkplaats! Specs: Aluca bedrijfswageninrichting (100% alu en 8 jaar garantie) tegen beide wanden: – links: aflegvakken met en zonder klep, langgoederen bak – rechts: open vakken – tegen tussenwand: ladenblok (5 laden) en aflegvak met klep, en werkbank met bankschroef Maatwerk tussenwand met ruit uit eigen werkplaats Grijze zijwandbekleding LED interieurverlichting (Whelen) Omvormer 12v/230v (Victron) Wij wensen Nijhuis Bouw B.V. veel werkplezier!

Lees meer

Zijwanden maximaal benut bij Fiat Ducato

21 december 2020 – Bedrijfswageninrichting om (bijna) alles mee te kunnen nemen. Voor de chaletbouwers van Arcabo uit Nieuwleusen maakten we een 3D-ontwerp om de zijwanden van hun fonkelnieuwe Fiat Ducato servicewagen optimaal te benutten. Specificaties: 100% aluminium Aluca bedrijfswageninrichting met 8 jaar garantie Linkerwand: 8 x kleinmateriaalkoffers, 10 laden, langgoederenbak, 4 vakken Rechterwand: kast met 4 laden, opbergvak boven en haakse ladenkast met 7 laden Verende stangen, met aluminium rails in vloer gefreesd Hygiëneset met water & papier De laadvloer en zijwanden zijn gemonteerd door FIAT-dealer Bakker bedrijfswagens uit Apeldoorn.

Lees meer

Vier keer fijner werken voor Cyklop

14 december 2020 – De dubbele schuifdeur inspireerde ons en de mensen van Cyklop om de servicebussen van Cyklop verder te perfectioneren. Twee van de vier nieuwe Volkswagen Transporters 6.1 zijn afgelopen vrijdag afgeleverd in samenwerking met Pouw Automotive. De gereedschappen en onderdelen nóg makkelijker bereikbaar maken, dat was de inzet bij dit project. De servicedienst van Cyklop is 24/7 bereikbaar, dus moeten de technici onder alle omstandigheden kunnen bouwen op zowel de bestelbus als de inrichting. Om het voordeel van de extra schuifdeur optimaal te benutten, is een kast met kleinmateriaalkoffers 180 graden gedraaid. Na het openen van de schuifdeur liggen 9 koffers voor het grijpen. De inrichting is ontwikkeld op basis van lichtgewicht aluminium bedrijfswageninrichting van Aluca. Tegen de zijwanden in de laadruimte zijn Aluca kasten met mix van laden en Aluca T-BOXX kleinmateriaalkoffers gemonteerd. Nieuw zijn de uitschuifbare plateauladen, exact op maat voor een T-BOXX en een brede inlegbak. Praktisch is de kast tegen de tussenwand, die bovendien afsluitbaar is met een slot. Achter de rechterschuifdeur is een Aluca dimension2 vloerlade gemonteerd, waarvan de 1.60 meter lange lade geheel naar buiten toe opent. Geheel in lijn met het lichtgewicht concept is de zijwandbescherming van kunststof. Op de foto:

Lees meer

6 x Volkswagen e-Golf als bedrijfswagen

7 december 2020 –  Het jongste project van eWorks by Isfordink Olst: inrichten van zes elektrische e-Golfs voor de Gemeente Apeldoorn. Bij deze Volkswagens is in de laadruimte een lichtgewicht inrichting van Aluca toegevoegd. Al sinds 2015 helpen we met eWorks by Isfordink Olst bedrijven, organisaties en overheid bij de transitie naar duurzame mobiliteit. In samenwerking met Pouw Automotive zijn deze elektrische Volkswagens geschikt gemaakt voor de buitengewoon opsporings-ambtenaren van de Gemeente Apeldoorn. Wij hebben inbouw van de inrichting verzorgd, de Volkswagens zijn door Pouw van extra signaleringsverlichting voorzien.

Lees meer

Volkswagen Transporter 6.1: nieuw en zo goed als nieuw

16 november 2020 – Moderne bedrijfswageninrichting is zo sterk dat een tweede ronde geen enkel probleem is. Het is dan ook niet vreemd dat de eigenaar van deze spiksplinternieuwe Volkswagen Transporter 6.1 heeft gekozen voor een gebruikte bedrijfswageninrichting. Kiezen voor tweedehands is prijstechnisch interessant en bovendien ook nog eens heel duurzaam. Via ons dochterbedrijf Busjes.com staat een ruime voorraad bedrijfswageninrichting klaar voor een tweede leven. PS Alle inrichting is gereinigd en gecontroleerd, dus zorgeloze werking gegarandeerd!

Lees meer

Lichtgewicht Mercedes Sprinters Mechanisatie Service Veluwe

7 november 2020 – Mechanisatie Service Veluwe* uit Twello heeft deze week twee prachtige Mercedes-Benz Sprinters in gebruik genomen. Voor optimaal werkgemak zorgt een complete, duurzame en lichtgewicht inrichting van Isfordink Olst. Specificaties: 100% aluminium inrichting van Aluca met laden, aflegvakken, kleinmateriaal S-Boxxen, werkbank met bankschroef én uitschuifbare bankschroef Dimension 2 vloerladen tegen de tussenwand (opent naar schuifdeur) 230 volt stroomcircuit met stopcontacten Walstroomaansluiting voor extern 230v LED interieurverlichting van Whelen Aluminium perfo deur- en zijwandbekleding Vliegtuigrails tegen achterwand voor ladingzekering Hygiëne kit met zeep, water en papier Laptop steun in cabine Opstappen aan achterzijde Sidebars Compressor en bankschroef van MSV op verzoek gemonteerd Op de foto: Jan Steijsiger, directeur van MSV (midden) geflankeerd door de twee berijders van de servicebussen.

Lees meer

Zonnekracht voor Renault Master servicebus

1 november 2020 – De techniek van de toekomst is nu al beschikbaar. Op het dak van deze Renault Master servicebus liggen twee platte zonnepanelen waarmee de accessoire accu wordt (bij)geladen. Duurzaamheid in de praktijk voor Hydrauliek Service Dunnewind. De zonnepanelen zijn gekoppeld met de Clayton LPS, de all-in-one 230 volt stroomvoorziening. De opgewekte zonne-energie voedt de lichtgewicht Lithium-Ion accu van de Clayton. De opbrengst is live te monitoren via een display. Voor gebruiksgemak en opbergruimte in deze bestelauto zorgt de aluminium Aluca inrichting (8 jaar garantie) met laden, aflegvakken, werkbank en langgoederenbak. De Clayton LPS staat stevig op een maatwerk schap inclusief extra opbergruimte. De Easy Aero dakventilator ververst met push- en pull techniek de lucht in de laadruimte. Whelen LED signaleringsverlichting zorgt voor goed zicht, ook als het buiten donker of schemerig is.

Lees meer

2e hands bedrijfswageninrichting voor meerdere Fords

25 oktober 2020 – In deze tijden van corona op zoek naar een betaalbare manier om uw bedrijfsauto van een veilige en praktische bedrijfswageninrichting te voorzien? Kijk dan eens bij ons dochterbedrijf Busjes.com! In de webshop vindt u een ruim assortiment gebruikte bedrijfswageninrichting. Kooistra Geveltechniek is inmiddels bij Busjes.com geslaagd voor meerdere Ford Custom bestelauto’s. Na aanschaf kunnen wij de montage van de tweedehands inrichting voor u verzorgen, maar u kunt dat natuurlijk ook zelf doen. Bij elke set is professioneel en veilig montagemateriaal inbegrepen!

Lees meer

Mercedes Sprinter ‘leichtbau’ voor Inter-Techno

19 oktober 2020 – Opnieuw mochten we voor Inter-Techno B.V. een Mercedes-Benz Sprinter inrichten met een totaalinrichting. Lichtgewicht stond centraal, want zowel de laadruimte afwerkingen als de bedrijfswageninrichting zijn van aluminium. Enkele jaren geleden begeleidden we deze specialist in inkoop, verkoop, reparatie en onderhoud van grondverzetmaterieel met de overstap van (zware) stalen bedrijfswageninrichting naar een lichtgewicht concept met Aluca (100% aluminium en 8 jaar garantie). Deze Sprinter L2H2 is het jongste resultaat. Specificaties: Aluminium perfo laadruimte afwerking Aluca inrichting tegen beide zijwanden met laden, aflegvakken en werkbank met bankschroef Elektrische installatie met 3000 watt Victron omvormer incl. beveiligingen LED-interieurverlichting, ook boven de werkbank Montage aangeleverde olie-equipment

Lees meer

Peugeot Expert met dubbele schuifdeur voor dierenarts

11 oktober 2020 – Weer mochten we een dierenartsenpraktijk helpen met de bedrijfswageninrichting voor een dierenartsenpraktijk. Animal Care Harderwijk kan binnenkort visites te rijden met deze Peugeot bestelauto. Door een combinatie van Aluca vloerladen en maatwerk uit hout wordt maximaal geprofiteerd van de dubbele schuifdeuren. Specs: Aluca dimension2 vloerladen (100% aluminium, 8 jaar garantie) Custom lade met slot voor medicijnen Maatwerk aflegvak/werkblad (bereikbaar via achterklep) Open verhoogde laadvloer (vanaf 2 zijdeuren bereikbaar) Centraal geplaatste koelkast Vliegtuigrails + spanbanden voor ladingzekering 230v stroomcircuit met schakelaar en stopcontact (Victron) LED interieurverlichting (Whelen)

Lees meer

Mercedes Sprinter servicewagen voor Gosens Koeltechniek

5 oktober 2020 – De eerste van twee nieuwe servicewagens is inmiddels in gebruik genomen bij Gosens Koeltechniek in Apeldoorn. De volgende Mercedes-Benz Sprinter staat al in de planning. “Tien jaar geleden liet ik mijn eerste bus inrichten bij Isfordink Olst. Sindsdien zijn ze mijn vaste partij voor bedrijfswageninrichting.” De bestelbus die vijf jaar geleden in Olst uit de werkplaats rolde, is nog altijd op de weg te vinden. “De inrichting functioneert nog steeds probleemloos. De laden werken nog als nieuw en ook de kleinmateriaalbakjes kunnen de belasting uitstekend aan”, vertelt directeur Marco Gosens over de Aluca bedrijfswageninrichting. Voor de nieuwe serie bedrijfswagens is de inrichting licht aangepast. In de praktijk bleek tegen de tussenwand de handigste plek voor de gasflessen en de stofzuiger, omdat de monteurs er zo vanaf de zijschuifdeur bij kunnen. “Patrick (Peters, red.) heeft dit meteen opgepikt en het ontwerp aangepast. Nu is het een kwestie van vasttrekken en klaar.” De combinatie van Aluca aluminium inrichting met Beks vloerladen is aangevuld met een 230v omvormer én extra LED-interieurverlichting. “Dankzij de aanvullende LED-verlichting hebben we nu ook goed zicht als het donkerder is. De stopcontacten zijn bovendien geplaatst op de plekken waar de monteurs ze wilden hebben.

Lees meer

Ford Courier op maat voor dierenarts

28 september 2020 – Praktijkwagens voor dierenartsen is één van onze specialismen. Deze dierenapotheek is exact samengesteld naar de wensen van Dierenartsenpraktijk Vaassen. Een 100% aluminium bedrijfswageninrichting van Aluca met 8 jaar garantie is de basis. Volledig modulair De inrichting is volledig modulair te kiezen binnen de beschikbare binnenruimte. De specificaties van deze Ford Courier bedrijfswagen zijn als volgt: Aluca dimension 2 vloerladen Aluca ladensysteem Maatwerk aflegvak Koelkast Prullenbak(je) Opgedeelde anti slip laadvloer Vliegtuigrails om lading te zekeren

Lees meer

Geslaagde compacte Opel Combo voor Skylift

21 september 2020 – In compacte servicewagens schuilt vaak meer ruimte dan je denkt. Deze Opel Combo is een prachtig voorbeeld. Door z’n overzichtelijke maten kun je met deze bedrijfswagen nog wel de stad in zonder parkeerprobleem. Als servicewagen staat de Opel bovendien z’n mannetje dankzij de uitgekiende vloerladen. Vloerladen In opdracht van Skylift – al heel lang een fijne klant – ontwikkelden we een bedrijfswageninrichting om het maximale uit de laadruimte te halen. We ruilden hoogte tegen opbergruimte met Aluca Dimension 2 vloerladen. Zeer ver open Mooi detail is dat deze vloerladen zéér ver openen, zodat je ook de spullen die achterin liggen goed kunt pakken. De antislip vloer bovenop vormt weer een nieuwe laadvloer. De techneuten van Skylift wilden kleinmateriaalbakjes in de lange laden. Het laat zien hoe flexibel de vloerladen zijn in te richten. 8 jaar garantie Een compacte Aluca kast (100% alu en 8 jaar garantie) en vliegtuigrails voor ladingzekering, maken de Opel compleet.

Lees meer

Volkswagen Transporter: rijdend visitekaartje voor Griekspoor

14 september 2020 – Stijlvol van buiten, stijlvol van binnen! Griekspoor, specialist in civiele techniek, heeft onlangs deze Volkswagen Transporter als servicebus toegevoegd. De bestelbus is even fraai, als lichtgewicht en praktisch met bedrijfswageninrichting van Aluca, 230v stroomcircuit en een maatwerk (grijze) tussenwand. Specificaties: – Aluca bedrijfswageninrichting (8 jaar garantie) – Uitschuifbare werkbank met bankschroef – Maatwerk tussenwand – LED interieurverlichting (Whelen) – 230v omvormer met stopcontacten (Victron) – Hygiëne met water, zeep en papier

Lees meer

Dodge Ram V8: stoer en nu ook praktisch

7 september 2020 – Deze imposante Dodge Ram V8 van Freddy Kleinlugtenbeld roffelde deze week de werkplaats uit met vloerladen van het Nederlandse merk Beks. De forse laadruimte is dankzij de lange laden nu nog slimmer te gebruiken. De laden openen naar buiten, waardoor je eenvoudig bij de lading kunt. Dankzij een anti-slip laadvloer bovenop de laden, blijft de volledige vloeroppervlakte beschikbaar voor lading. Ook interesse in die slimme Beks vloerladen? https://isfordink.nl/beks-onderladensysteem/

Lees meer

Iveco Daily voor WMB Wesepe: snel laden en slim vastzetten

31 augustus 2020 – Schuivende lading is gevaarlijk en kan schade veroorzaken. Om dit te voorkomen hebben we deze prachtig bestickerde Iveco Daily van VMB Wesepe voorzien van vliegtuigrails en verende stangen. De bestelbus van Vika bedrijfswagens in Hattemerbroek kwam bij ons binnen met anti-slipvloer. Vervolgens hebben onze inbouwspecialisten de vloer uitgefreesd om de aluminium vliegtuigrails verzonken te kunnen monteren. In de lengterichting zijn twee strips geplaatst. Ook tegen de (door ons beklede) zijwanden zijn vliegtuigrails gemonteerd. Voor nog meer functionaliteit is gekozen voor rails op twee verschillende hoogtes. De rails tegen de zijwand zijn te gebruiken met sjorbanden, maar ook de verende stangen kunnen horizontaal worden geplaatst. Leuk detail is het korte stukje rails net achter de linkerachterdeur. Zo staan de verende stangen niet in de weg als ze niet worden gebruikt.

Lees meer

Elektrische auto voor surveillance van Securitas

17 augustus 2020 – We helpen onze klanten ook met inbouwen van signaleringsverlichting. Deze elektrische Nissan Leaf voor Securitas reed de werkplaats uit met dakset en matrix stop-bord. Alsof de auto met deze accessoires van de productieband is gekomen, dat is onze norm bij het inbouwen van signaleringsverlichting. Daarom besteden we altijd veel aandacht aan de plaatsing van de bekabeling en de afwerking. Als de berijder het niet ziet, hebben wij ons werk gedoen. Zowel de dakset als het matrix stopbord is te bedienen via de schakelaars, die we in de middenconsole hebben geplaatst. Met de 2-standenschakelaar toont het matrix bord respectievelijk ‘stop’ of ‘volgen’. Deze Nissan Leaf is een elektrische auto’s. Onze monteurs zijn gecertificeerd voor het veilig werken aan EV’s door de gerenommeerde opleider GMTO.

Lees meer

Wegens succes geprolongeerd: MAN voor Almex

10 augustus 2020 – Ewald van de Beld van Almex*: “8 jaar geleden hebben we onze eerste bus laten inrichten door Isfordink. En dat functioneert allemaal nog prima. Vandaar dat ook deze nieuwe bus richting Olst is gegaan.” De jongste telg is een stoere MAN met uitgebreide Aluca inrichting en divers maatwerk. Bij Almex in Zutphen hebben ze ervaren dat Aluca jarenlang probleemloos functioneert. Inmiddels geven we standaard 8 jaar garantie op de aluminium kastsystemen. In de fraaie MAN staan drie Aluca kastsystemen met een keur aan laden, open vakken en aflegbakken staan tegen zijwanden en tussenwand. Dit concept is uitgebreid met staande PVC-kokers en maatwerk opbergvak plus schap uit hout. De binnenzijde van achterdeuren zijn afgewerkt met lichtgewicht alu perfo plaat en ook is een slanghouder gemonteerd. Bijzonder detail zijn de geleiderails in de anti-slipvloer voor de stalen kooi, die standaard met de techneuten meegaat. De kooi is te laden en lossen via de zijdeur. Veilig vastzetten is eenvoudig dankzij de robuuste vloerogen. * Almex is gespecialiseerd in extrusie-apparatuur voor onder meer de veevoeder-industrie.

Lees meer

Complete Mercedes-Benz Sprinter voor Kemp

3 augustus 2020 – We mochten deze Mercedes-Benz Sprinter inrichten voor Kemp* uit De Meern. Een uitgebreide Aluca inrichting is aangevuld met een flinke lijst accessoires om fijner en veiliger te werken! Aluca inrichting met onder meer kleinmateriaalkoffers en werkbank + bankschroef Grijze zijwandbekleding voor meer licht in de laadruimte 2000 watt Victron omvormer voor 220v stroomvoorziening Dakventilator voor laadruimtebeluchting Hygiënepakket: water, zeep en papier Ladingzekeringspakket met vliegtuigrails, spanbanden en ogen Sidebars Signaleringsverlichting (flitsers) in grille en tegen achterruiten *Kemp Groep en Hans van Driel – RCE biedt een compleet gamma grondverzetmaterieel en aanverwante producten voor de grond-, weg-, en waterbouw.

Lees meer

Eén uitbreiding, veel gemak: Peugeot voor Houtkacheldirect

27 juli 2020 –  Alleen een vlakke laadvloer bleek in de praktijk toch niet zo praktisch voor de specialisten van houtkacheldirect.nl. Aan de gevlamde Peugeot Expert voegden we één element toe: vloerladen. In overleg is gekozen voor vloerladen van het oer-Hollandse BEKS Systems B.V. Nu bestaat de laadruimte uit twee delen. De oorspronkelijke vloer en de verhoogde vloer bovenop het ladenblok, waarvan de laden aan schuifdeurzijde naar buiten openen. Voordelen van Beks onderladen:  Laden tot 1.90 meter, 100 kg belastbaar Aantal laden en lengtes op naar uw wens Uitgevoerd in lichtgewicht materialen Stijlvol design in modern grijs

Lees meer

Mercedes-Benz Sprinter op maat gemaakt voor Bomech

19 juli 2020 –  Binnen de maatvoering is bijna eindeloze variatie mogelijk met Aluca bedrijfswageninrichting. De techneuten van Bomech* uit Albergen werken graag met laden. Dus hebben we in ons 3D ontwerpprogramma een inrichting getekend met: – 22 laden – 10 schappen voor Stanley kleinmateriaalkoffers – 4 vakken met deksel – werkbank In de Aluca kast met werkbank is het ladenblok 90 graden gedraaid. De 5 laden zijn hiermee snel en makkelijk te openen vanaf schuifdeur. Aluca heeft een laag eigengewicht omdat het is gemaakt van 100% aluminium. Zo wordt het laadvermogen maximaal behouden en overbelading tegen gegaan. Om de kwaliteit te onderstrepen geven we 8 jaar garantie op Aluca. * Bomech B.V. is een Nederlandse fabrikant van sleepvoetbemesters. Het bedrijf levert in alle Europese landen, maar ook in de Verenigde Staten, Canada en Nieuw-Zeeland.

Lees meer

Vorm en functie komen samen in Mercedes Sprinter voor DGS

12 juli 2020 – Je bedrijfswagen is naast een werkpaard ook een belangrijk visitekaartje voor je bedrijf. In deze Mercedes Sprinter voor DGS* uit Haaksbergen komen beide werelden samen met Aluca bedrijfswageninrichting en grijze laadruimte afwerking. Zelf gekozen indeling Aluca bedrijfswageninrichting is 100% aluminium, dus lichtgewicht en duurzaam. 8 jaar garantie is bovendien standaard. DGS heeft gekozen voor mix van open vakken, 10 laden en 6 uitneembare kleinmateriaalkoffers aan de bestuurderszijde. Tegen de andere wand is een werkbank met open schappen met magazijnbakken geplaatst. Modern grijs in plaats van bruin De strakke en chique Aluca inrichting is gecombineerd met grijze laadruimte afwerking. Dit geeft een moderne uitstraling ten opzichte van de vroegere bruintinten. Grijze antislipvloer, grijs multiplex zijwandbescherming en grijze deurbescherming zorgen voor een frisse uitstraling. *DGS Processing Solutions ontwerpt en onderhoud productielijnen voor de vleesindustrie

Lees meer

Volkswagen Transporter 6.1. met Beks vloerladen

5 juli 2020 – Voor Europa Ice* mochten we opnieuw een servicebus bouwen. Dankzij lange vloerladen van Beks en flitsers in de grille is deze chique Volkswagen Transporter 6.1. klaar voor een lange hete zomer. Kiezen voor vloerladen betekent ‘the best of both worlds’. De laden die naar buiten openen, bieden heel veel opbergruimte voor gereedschap en onderdelen. Bovenop de laden is een nieuwe anti-slipvloer gecreëerd, zodat het complete oppervlak beschikbaar blijft om apparaten mee te nemen van en naar de werkplaats. Beks vloerladen zijn made in Holland, licht maar robuust en verkrijgbaar in vele lengte- en breedtematen. Veilig werken is gewaarborgd met LED flitsers in de grille. Het sterke lichtsignaal zorgt ervoor dat andere weggebruikers worden gewaarschuwd. Europa Ice is gevestigd in Druten en gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van professionele ijsmachines, koelvitrines, slush-machines, koffie-automaten en koel-/vrieskasten. Meer info over Beks vloerladen: https://isfordink.nl/beks-vloerladensysteem/

Lees meer

VW Transporter T6.1: in 2 weken rijden met nieuwe bus

28 juni 2020 – Wegens succes ontstond bij De Gunst Infratechniek uit Wapenveld een plotselinge behoefte aan een nieuwe servicebus. Samen met Pouw Zwolle stoomden we deze fraaie Volkswagen pijlsnel klaar voor actie. Uit de voorraad van Pouw kwam een fonkelnieuwe Volkswagen Transporter T6.1. Vervolgens mochten wij de bestelbus inrichten met een Aluca voordeelpakket medium (2 kasten voor 1995 ex.BTW), maatwerk schapsysteem en 220V stroomcircuit. Het maatwerk schapsysteem geeft de techneuten uit Wapenveld extra opbouwruimte, terwijl een Clayton LPS all-in-one zorgt voor 220V. Werken met elektrisch gereedschap kan nu ook altijd en overal. Wij wensen De Gunst infratechniek veel veilige en plezierige kilometers!

Lees meer

Van Middenmeer naar Olst voor nieuwe Ford praktijkauto

21 juni 2020 – Paardenkliniek Hollands Kroon koos opnieuw voor ons bij het inrichten van een nieuwe praktijkauto. Hierbij niet gehinderd door de totale reisafstand van 274 kilometer tussen Middenmeer en Olst. “Onze eerste auto met Aluca bevalt zeer goed. Daarom zijn we weer naar Olst gereden”, vertelt Gerard Knoop, dierenarts en mede-eigenaar van de praktijk. “We zochten naar een meer moderne inrichting voor dierenartsen en vonden Isfordink Olst op internet.” Van multiplex naar aluminium De zware multiplex kasten zijn ingewisseld voor lichtgewicht Aluca inrichting met 8 jaar garantie. “Het is fijn dat de laden helemaal kunnen worden geopend, zodat je alle ruimte kunt gebruiken. Ook het achterste injectieflesje kun je zo pakken.” Het maakt de Ford Transit Connect tot een fijne auto om visites mee te rijden. Zeker omdat ook een 12v stroomcircuit is ingebouwd om de speciale koelkast te voeden. “Hierin bewaren we onder meer medicijnen die op temperatuur moeten worden gehouden.” Professionele uitstraling Dankzij een walstroomaansluiting is het stroomcircuit bij de klant ook op het stroomnet aan te sluiten. Door de inrichting compact te houden is achter de schuifdeur ruimte gemaakt om bijvoorbeeld röntgenapparatuur mee te kunnen nemen. “De inrichting ziet er bovendien prachtig uit. Het draagt

Lees meer

Zonnepanelen op dak: stroom maken voor Vitens

14 juni 2020 – Deze Volkswagen Transporter van Vitens is voorzien van het nieuwste type zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn slechts 3mm dik. Twee van deze ultraplatte zonnepanelen voorzien de koelkast in deze bus van stroom* Wij werken al langer met zonnepanelen om bedrijfsauto’s duurzamer te maken. De layout en inrichting van het zelfvoorzienende energiesysteem stemmen we af op het type bedrijfsbus en de toepassing. Bij dit project zijn de zonnepanelen gekoppeld aan een Clayton LPS. Dit is een all-in one oplossing voor 12v/230v met omvormer, beveiliging en geïntegreerde lichte efficiënte lithium ion accu. De elektriciteit die wordt gegenereerd met de zonnepanelen, wordt door de Clayton LPS opgeslagen en doorgegeven. *Op zonnige dagen draait de 12 volt koelkast daardoor volledig op zonne-energie. Meer info: https://isfordink.nl/…/…//isfordink.nl/product/zonnepanelen/

Lees meer

Mercedes-Benz Sprinter: de hoogte in met Rouwmaat Groep

7 juni 2020 – Deze L2 H2 Mercedes-Benz Sprinter van de Rouwmaat Groep* uit Groenlo bood volop ruimte voor creativiteit. Om de beschikbare hoogte van bijna 2 meter optimaal te benutten is het achterste deel van de laadvloer verhoogd. Zo kan onder de vloer ook nog lading mee… Voor de professionele uitstraling is gekozen voor een grijze antislipvloer en grijze wand- en deurpanelen. Door de hoeken te beschermen met aluminium profielen is een lange levensduur gegarandeerd. Twee Aluca kastsystemen bieden bovenop de verhoogde laadvloer volop opbergruimte. Aluca (8 jaar garantie) is gemaakt van lichtgewicht aluminium, waarmee het laadvermogen maximaal behouden blijft. Om veilig lading mee te kunnen nemen zijn vliegtuigrails met spanbanden gemonteerd. * De Rouwmaat Groep is actief met bodem- en milieuonderzoeken, infraprojecten, sloopwerken, de productie van beton en mortels, de verhuur van afvalcontainers, recycling en de transport van grondstoffen, half- en eindfabricaten.

Lees meer

Opel Vivaro: twee keer anders voor Skylift

1 juni 2020 – Voor Skylift*, één van onze trouwste klanten, hebben we twee nieuwe Opel Vivaro servicewagens mogen inrichten. Dankzij twee verschillende type inrichtingen, is de service-auto exact afgestemd op de werkzaamheden. Eén concept heeft system Aluca inrichting tegen beiden zijwanden. De andere variant biedt meer vrije laadruimte, omdat alleen aan de bestuurderszijde een Aluca inrichting is gemonteerd. Specs: – Laadruimte afwerking (vloer, wanden, deurpanelen) – Aluca inrichting (100% alu, 8 jaar garantie) – Whelen LED interieurverlichting – Ladingzekering met vliegtuigrails – Water jerrycan Ook op zoek naar de ideale duurzame bedrijfswageninrichting? info@isfordink.nl / 0570-561500 *Skylift verzorgt onderhoud, reparaties en modernisering aan liften met servicemonteurs door het hele land, voor o.a. VvE, woningcorporaties, kantoren. Veel succes met de nieuwe auto’s Skylift!

Lees meer

Vier keer goed beveiligd voor Inventum huishoudelijk

25 mei 2020 – Onlangs heeft Inventum Huishoudelijke Apparaten vier nieuwe servicewagens in gebruik genomen, die door ons zijn voorzien van inrichting én beveiliging! Een verstandige combinatie in een tijd dat té vaak wordt ingebroken in bestelauto’s. Met Gatelock sloten op de schuifdeur en achterdeuren is het voor dieven onmogelijk om de laadruimte open te breken. Zelfs met de grootste koevoet of de zwaarste hamer zijn deze sloten van gehard staal niet te kraken… Kortom: een investering die zich dubbel en dwars terug verdiend. Dit zorgt voor optimale bescherming van de Aluca inrichting (100% alu en 8 jaar garantie), het gereedschap, onderdelen en de andere lading. Meer info over Gatelock sloten: https://bit.ly/3efAz8n Dit project is mede mogelijk gemaakt door XLLease en Volkswagen Pon Financial Services / VWPFS

Lees meer

Aluca voordeelpakket voor Mercedes-Benz Citan

17 mei 2020 –  Emsbroek, specialist in tank en chemie installaties, heeft gekozen voor duurzaam en betaalbaar met dit voordeelpakket van Aluca. De Aluca voordeelpakketten zijn zo ontwikkeld dat ze toepasbaar zijn in verschillende bedrijfswagens. Het resultaat is een slimme, duurzame en lichtgewicht bedrijfswageninrichting tegen een zeer sympathieke prijs. Deze Mercedes-Benz Citan is voorzien van Voordeelpakket B met twee kasten. Omdat de totale inrichting slechts 44 kg weegt, blijft het laadvermogen maximaal behouden. Ook voor Aluca voordeelpakketten geldt 8 garantie, waarbij de werkelijke levensduur de garantietermijn met gemak overtreft. Dit voordeelpakket B is met 1265 euro ex.BTW zeer scherp geprijsd (exclusief montage). Meer weten over voordeelpakketten? https://bit.ly/365DYU6

Lees meer

Alle registers open in een Opel Vivaro

10 mei 2020 – Op wens van de klant hebben we deze Opel Vivaro voorzien van een zeer uitgebreide inrichting. De accessoires en de maatwerk aanpassingen maken het verschil. Een aluminium inrichting van Aluca (met 8 jaar garantie) vormt de basis. Bovenop Dimension 2 vloerladen zijn system Aluca kasten gemonteerd tegen beide zijwanden. En ook nog: Kraan met stromend water 230 volt omvormer met accu-monitor en stopcontacten Easy Aero dakventilator met push & pull Whelen signaleringsverlichting op dak en flitsers in achterbumper Energiezuinige koelkast Hygiëne kit met zeep- en papierdispencer Opbergvak achter schuifdeur onder dubbele vloer Brandblusser EHBO kit LED interieurverlichting met aangepaste steun voor licht in vloerladen (maatwerk) Bakken voor langgoederen met open vakindeling (maatwerk) Koker voor langgoederen naar vloerladen (maatwerk)

Lees meer

No-nonsense ruimte maken in deze Vito voor DGS

3 mei 2020 – Met twee kasten van system Aluca is opbergruimte gemaakt in deze Mercedes-Benz Vito van DGS uit Haaksbergen. Aan de linkerkant zijn vier laden, 3 vakken (met klep) en een aflegvak beschikbaar. Tegen de andere wand is een aluminium kast samengesteld met twee brede laden, vier Aluca T-BOXX kleinmateriaalkoffers, een vak met klep en een aflegvak. System Aluca is gemaakt van aluminium, dus zeer licht, en kent 8 jaar garantie! Ook de wand- en deurbescherming, anti-slipvloer en LED-interieurverlichting zijn door ons gemonteerd.

Lees meer

Transporter 6.1 voor Ventilex: kakelvers en veelzijdig!

26 april 2020 –  Kortgeleden heeft VW de Transporter 6.1 gelanceerd. Twee fonkelnieuwe exemplaren van Ventilex rolden onze werkplaats in en kwamen weer naar buiten met maatwerk tussenwand, zéér uitgebreide Aluca inrichting en meer! Specs: Aluca inrichting met maatwerk details: – Geïntegreerde langgoedbuizen – 180 graden gedraaide kast achter schuifdeur met TBOXX materiaalkoffers – Mix van laden, vakken met klep en langgoederenbak – Kasten geplaatst op deels verhoogde vloer tbv langgoederen – Extra schap aan kopse kant Verder: – Grijze zijwanden – Anti-slipvloer met sjorogen – Victron 500 watt omvormer voor 230v – Kapstokhaken – Maatwerk tussenwand met gesloten opbergbakken in cabine

Lees meer

Toyota Proace: nieuwe vloer, nieuwe mogelijkheden

19 april 2020 – Hebt u niet de volledige stahoogte van uw laadruimte nodig? Dan zijn vloerladen een ideale oplossing om de ruimte nog slimmer te benutten! Deze Toyota Proace van Luinstra Watermanagement is door ons voorzien van Beks vloerladen, made in Holland. In dit geval is gekozen voor 3 laden. Eén hoge, twee lagere boven elkaar. Grote voordeel: door de diepe laden gebruik je ook de diepte van je laadruimte. En: de lading komt naar je toe. Bovenop de vloerladen hebben we een nieuwe vloer geplaatst, zodat in de laadruimte ook nog heel veel mee kan. Interesse in Beks vloerladen? Met de online configurator kunt u zelf de ideale indeling bepalen: https://bit.ly/3cyPCcn Maar uiteraard adviseren we u ook graag!

Lees meer

Productie coronaschermen op volle toeren

6 april 2020 – Deze week hebben we de eerste corona scheidingsschermen mogen monteren. Zoals in deze Volkswagen Crafter met dubbelcabine, in opdracht van de Gemeente Apeldoorn. Dankzij een scherm achter de voorstoelen kan ook op de achterbank een medewerker beschermd meerijden. De corona schermen zijn bedoeld als snelle en effectieve oplossing om toch met meerdere personen een bedrijfswagen te kunnen delen. Wij leveren de corona scheidingsschermen in twee types: • Scheidingsscherm dubbelcabine achter voorstoelen (PVS raamfolie) • Scheidingsscherm tussen voorstoelen (in PVC raamfolie of 4mm helder Polycarbonaat) Deze zijn los te leveren, maar u kunt de corona scheidingsschermen van polycarbonaat ook door ons laten monteren.

Lees meer

Corona scheidingsscherm om toch samen te kunnen rijden

2 april 2020 – U wilt de gezondheid van uw medewerkers borgen, maar ook zoveel mogelijk door blijven draaien. Isfordink Olst denkt graag mee om dit mogelijk te maken. Een praktijkvoorbeeld is dit scheidingsscherm voor de gemeente Apeldoorn. Dit scheidingsscherm is een snelle en effectieve oplossing om toch met meerdere personen een bedrijfswagen te kunnen delen. Beperken overdracht van corona virus   Doorzichtig dus verkeersveiligheid blijft behouden Montage op bestaande montagepunten (waar mogelijk) Toepasbaar in iedere bedrijfswagen, ongeacht merk of type Mogelijk in folie of 5mm helder Polycarbonaat (speciaal plexiglas) In dit geval is het scheidingsscherm gemonteerd in een Volkswagen Crafter tussen de voorstoelen en de zitbank achterin. Uiteraard kunnen we vorm, afmeting en type aanpassen voor ieder merk en type bus. Een scheiding tussen de voorste zitplaatsen is natuurlijk ook mogelijk.

Lees meer

Maatwerk voor Italiaans werkpaard: Iveco Daily

30 maart 2020 – Vooral nu kan Italië wel wat extra steun gebruiken. Daarom dit keer: de Iveco Daily van Henk van de Vegte uit Dalfsen. Voor een professionele afwerking van de laadruimte zijn de deuren, wanden en de hemel voorzien van lichtgewicht kunststof panelen in grijs. Waarbij de panelen die aansluiten op het dak maatwerk zijn. Voor ontluchting en frisse lucht zorgt de Easy Aero dakventilator. Omdat Henk van de Vegte veel in en uit de laadruimte stapt, is het plafond voorzien van vier energiezuinige LED lampen van Whelen. De lampen zijn voorzien van een hotelschakeling en op twee plekken in- en uit te schakelen. Dankzij een omvormer van Victron is bovendien 230v beschikbaar. Met Aluca kasten (100% alu en 8 jaar garantie) tegen beide zijwanden in volop opbergruimte beschikbaar. Door te kiezen voor schappen is de ruimte flexibel in te delen. Tegen de tussenwand is bovendien een kast met werkbank geplaatst. We hebben dit project met plezier afgerond in nauwe samenwerking met Iveco dealer Vika Bedrijfswagens uit Wezep.

Lees meer

Hyundai Kona Electric: van personenauto naar koerier

23 maart 2020 – Deze full electric Hyundai is door ons aangepast voor het vervoeren van pakketten. De ombouw begon met het verwijderen van de achterbank en de aanverwante delen uit de kofferruimte. Vervolgens hebben we een nieuwe vlakke laadvloer gecreëerd. Een maatwerk houten ombouw zorgt dat de pakketten veilig kunnen worden vervoerd. Omdat we de contouren van de binnenruimte nauwkeurig hebben gevolgd, is zoveel mogelijk laadruimte beschikbaar. De ombouw beschermt bovendien de deurbekleding. De inbouw is gemonteerd op de originele montagepunten van de Hyundai Electric. Hierdoor is het mogelijk om de auto probleemloos terug te bouwen naar de originele specificaties, inclusief achterbank. Op de vlakke laadvloer kan naar wens ook een lichtgewicht inrichting worden gemonteerd. Het betreft hier een elektrische auto. Dit vraagt om specifieke kennis wat betreft het hoogspannings- en conventionele 12v stroomcircuit bij het installeren en monteren van accessoires. Isfordink Olst is gecertificeerd via de NEN 9140 normering om veilig en kundig te kunnen werken een EV’s en hybride auto’s. Lees meer op onze thema pagina.

Lees meer

Clean ontwerp voor stoere Volkswagen pickup

16 maart 2020 – Na het zien van de oude configuratie, maakten we een 3D-ontwerp waarbij de beschikbare ruimte in deze Volkswagen Amarok pick up slimmer wordt benut. De klant was direct enthousiast over de opzet met Aluca Dimension 2 vloerladen. De vracht komt nu letterlijk naar de bestuurder toe! In de dubbelcabine moest één zitplaats plaatsmaken voor de 12v/230v omvormer van Victron. Maar om ook deze ruimte maximaal te benutten, kreeg de apparatuur een plek in een getrapte maatwerk kast. Een win win situatie, omdat nu ook bruikbare opbergruimte is ontstaan voor bijvoorbeeld multomappen. Ook geïntegreerd: een uitschuifbare bankschroef, stromend water en brandblusser. De laadruimte wordt extra verlicht met LED-interieur verlichting. Twee stopcontacten maken het werken met elektrisch gereedschap eenvoudig.  

Lees meer

Peugeot Boxer met Aluca voor compleet autoleven

9 maart 2020 – Tot nu toe timmerde Harleman Aannemersbedrijf uit Deventer altijd zelf de inrichtingen. Na de aanschaf van een nieuwe Peugeot Boxer besloot Bram Harleman het anders te doen. Geen hout meer, maar kiezen voor een 100% alu inrichting van Aluca. Een investering voor een compleet autoleven! Voorheen stond een nieuwe bedrijfswagen altijd nog meerdere dagen stil om de inrichting te timmeren. Nu kon de bus een uur na aflevering al mee naar de eerste klus. “De bus stond op de afgesproken tijd klaar. Het was op de werkplaats overpakken van gereedschap en voorraad en gaan!”, aldus Bram Harleman. Het wagenpark is bij Harleman Aannemersbedrijf in eigen beheer en gaat decennialang mee. “We werken vrijwel altijd in de regio Deventer, dus veel kilometers worden niet gemaakt. We zochten daarom een inrichting die zeer duurzaam is. De 8 jaar garantie van Aluca gaf ons meteen veel vertrouwen.” In de alledaagse praktijk wordt vooral de overzichtelijke indeling en opbergruimte gewaardeerd. “In de schappen kunnen we heel veel kwijt. Dankzij de verende stangen kunnen we materiaal veilig vervoeren en de kitbussenhouders zijn ook een mooi detail.” Een niet onbelangrijk bijkomend voordeel is de professionele uitstraling. “Wij staan voor ouderwets vakwerk met

Lees meer

Ford Ranger: één Aluca kast, groot verschil

1 maart 2020 – Een zeer bijzondere gast in onze werkplaats; deze stoere Ford Ranger. De eigenaar zocht een manier om de ruimte in de dubbelcabine slimmer te benutten. Na nauwkeurig meten is weten, openden we ons 3D tekenprogramma om een Aluca kast te ontwerpen. De crux zat ‘m vooral in de diepte. De laden moesten natuurlijk wel volledig te openen zijn. Zoals op de foto’s te zien, is die missie geslaagd. Dankzij 7 laden en een bovenvak is de ruimte in de praktijk nu echt te gebruiken. Omdat de kast van aluminium is voegt het amper gewicht toe. Net als alle Aluca producten zit ook op deze kast 8 jaar garantie!

Lees meer

Muren van ruimte. Serie van 6 Mercedes Sprinters

23 februari 2020 – Ook met deelprojecten weten wij raad. Bij deze serie van zes Mercedes Sprinters verzorgden we de inbouw van een riante Aluca kastenwand. Opklapbare schappen, ideaal voor koeriers, kregen plek tegen de andere wand . Bij Aluca is vrijwel alles te bepalen: breedte, hoogte en diepte en uiteraard de indeling. In ons 3D ontwerpprogramma tekenden we de kast precies zoals de klant hem wenste. Het resultaat is een muur van ruimte met 12 laden, 6 vakken, 2 TBOXX kleinmateriaalkoffers, langgoederenbak en uitschuifbare werkbank met bankschroef. Met opklapbare schappen is op afroep nog meer ruimte beschikbaar. In een paar tellen zijn ze op- of neergeklapt. Een opzet ook zeer geschikt voor pakketbezorgers. Uiteraard zijn de schappen voorzien van opstaande randen zodat de dozen enz. nooit naar beneden vallen.

Lees meer

Startersset in Transporter voor beginnend ondernemer

19 februari 2020 – Ook startende ondernemers helpen we graag! Zoals René Loman van Solar Robot Wash. We hebben zijn bedrijfswagen klaargemaakt voor actie: – Gebruikte vakkenkast geplaatst (in samenwerking met ons dochterbedrijf Busjes.com), – Oprijplaat gemonteerd, – Vliegtuigrails geplaatst, – Compressor vastgezet, – Opbergvak uit hout getimmerd (maatwerk uit onze werkplaats)

Lees meer

Iets totaal anders: rioolreinigingsvoertuig

16 februari 2020 – Vrijwel altijd rollen bestelauto’s onze werkplaats in en uit. Met regelmaat begroeten we ook afwijkende voertuigen. Dit rioolreinigingsvoertuig van de Gemeente Oude IJsselstreek valt absoluut in deze categorie… Voor de inrichting van de kasten hebben we geput uit de catalogus van onze A-merken Aluca en Beks, in combinatie met maatwerk van hout uit eigen werkplaats. Het resultaat is een bijzonder effectieve inrichting, waarbij het beste van de merken wordt gebruikt. – Aluca vakken, laden en T-BOXX kleinmateriaalkoffers (100% alu en 8 jaar garantie) – Beks uitschuifbare lange vloerladen (made in Holland!) – Maatwerk vakkenindeling met antislip topdek (made in Olst 😉 )

Lees meer

Volkswagen Caddy omgebouwd tot dierenartsauto

9 februari 2020 – De indeling van deze dierenartsauto is geheel naar wens van dierenarts Annemiek Maatman. Door system Aluca te combineren met maatwerk uit hout is de ruimte in deze Volkswagen Caddy optimaal benut. Via de achterklep zijn 7 laden, 3 aflegvakken en een werkblad beschikbaar. Onze inbouwspecialist Ronnie Dijk heeft bovendien een perfect passende uitneembare afvalbak gemaakt. Uit hout en met klep. Een aparte Aluca kast (uit lichtgewicht aluminium) achter de rechter zijdeur biedt nog eens extra opbergruimte. Wij zijn gespecialiseerd in dierenartsenauto’s. Ook voor u ontwerpen we graag een duurzame inrichting: info@isfordink.nl / 0570-561500

Lees meer

Twee keer ruimte maken met Aluca in Volkswagens Crafter

2 februari 2020 – Bij RiteHite gaan ze perfect georganiseerd de weg op met deze uitgebreide lichtgewicht system Aluca inrichting. De aluminium bedrijfswageninrichting in twee identieke Volkswagens Crafter bestaat uit 14 vakken met en zonder klep, 10 laden van verschillende hoogtes, 9 kleinmateriaalkoffers (Aluca TBOXX) en 20 assortimentsbakjes (Aluca SBOXX). Een uitschuifbare werkbank met bankschroef, spuitbushouders en vliegtuigrails voor ladingzekering zorgen voor nog meer alledaags gebruiksgemak. Met 8 jaar garantie is de duurzaamheid van Aluca gegarandeerd. Uit ervaring weten wij dat de inrichting met gemak 2 of 3 auto’s mee gaat. De inrichting wordt compleet gemaakt met een omvormer voor 230 volt, Whelen LED interieurverlichting en een afneembare Whelen LED unit om ook buiten de auto bij te kunnen schijnen. Met dank aan Wim Zwikker/RiteHite en Marc Roelofs VWPFS/ Pouw Automotive voor de opdracht en samenwerking.

Lees meer

Signaleringsverlichting Renault Zoë EV

26 januari 2019 – Zien en gezien is van levensbelang langs de weg. Wij kunnen niet alleen bedrijfsauto’s, maar ook personenauto’s voorzien van signaleringsverlichting. Met flitsers in de grille en achter de achterklep is deze vol elektrische Renault Zoë uitstekend zichtbaar. Om de carrosserie intact te laten hebben we gekozen om de achterflitsers te monteren achter de achterruit. De installatie is te bedienen met een schakelaar op het dashboard. Het betreft hier een elektrische auto. Dit vraagt om specifieke kennis wat betreft het hoogspannings- en conventionele 12v stroomcircuit bij het installeren en monteren van accessoires. Isfordink Olst is gecertificeerd via de NEN 9140 normering om veilig en kundig te kunnen werken een EV’s en hybride auto’s. Lees meer op onze thema pagina.

Lees meer

Nummer één van serie Opel Movano voor Intergas

19 januari 2019 – Ook Intergas heeft gekozen voor lichtgewicht Aluca bedrijfswageninrichting in hun nieuwe Opel Movano servicebussen. We mogen een hele serie inrichten voor de verwarmingsspecialist uit Coevorden. Intergas heeft het modulaire karakter van system Aluca aangegrepen om de kasten naar eigen wens in te delen. Zeer brede laden zijn gecombineerd met uitneembare kleinmateriaal koffers (Aluca T-boxxen). De laden zijn deels voorzien van indelingsmaterialen voor een overzichtelijke en opgeruimde indeling. De andere kast – tegen de rechterzijwand – bestaat uit aflegvakken met opstaande rand, zodat alles onderweg keurig blijft liggen. Door ook een klep te monteren tussen de staanders ontstaat ook opbergruimte tussen kast en vloer. Zulke slimmigheden is ook typisch Aluca. Net als 8 jaar garantie trouwens.

Lees meer

Ruimte maken met Beks vloerladen in twee VW Caddy

13 januari 2020 – Onderladen zijn een slimme oplossing om de laadruimte beter te benutten. Deze lange laden bieden veel opbergruimte, terwijl bovenop weer een vlakke laadvloer ontstaat. Deze twee Volkswagens Caddy zijn het perfecte voorbeeld. In dit geval is gekozen voor het onderladensysteem van het Nederlandse Beks. Robuust, degelijk en dankzij de chique grijze kleur en strak vormgegeven handgrepen uitermate fraai om te zien. Bij deze Caddy’s in opdracht van Pouw Automotive vestiging Zwolle hebben de berijders twee lades voor het grijpen aan de achterzijde en één lade bij de schuifdeur. Kiezen voor onderlades betekent dat je de lading naar je toe haalt. Geen gekruip in de laadruimte, maar snel de spullen pakken. Het systeem van Beks is vrij samen te stellen; de hoogte en breedte van de laden, hoeveel laden en waar geplaatst. Zelf een opzet maken gaat snel in de Beks Wizard, maar we helpen u natuurlijk graag! Naar de Beks wizard!

Lees meer

Van hout naar Aluca bij deze Mercedes Sprinter

4 januari 2020 – Hoveniersbedrijf De Tuinkabouter gaat lichtgewicht 2020 in. Er is afscheid genomen van de zelfgetimmerde houten inrichting. De nieuwe Mercedes Sprinter is uitgerust met system Aluca, inclusief 8 jaar garantie. “Dit is wel even wat anders”, zegt eigenaar Harry Steenbergen oog in oog met de Aluca bedrijfswageninrichting. Tegelijk met de aanschaf van een nieuwe bedrijfsbus is hij overgestapt naar de 100% aluminium inrichtingssysteem. Achter beide schuifdeuren zijn kasten gemonteerd met laden, schappen en schappen met kleppen. “Door ze 180 graden gedraaid te plaatsen kunnen we direct pakken wat we nodig hebben. Dat werkt heel prettig.” In de laadruimte is ook nog brede Aluca kast geplaatst voor nog meer opbergruimte. Onder de verhoogde anti-slipvloer zijn vakken gemaakt, zodat alle ruimte optimaal wordt benut. “Ik ben heel blij met het resultaat. Dit is echt een grote stap voorwaarts”, besluit Harry Steenbergen.

Lees meer

Werkplaats 2.0 voor brandweer Veiligheidsregio IJsselland

25 december 2019 – De keuze voor meer compacte brandweer servicewagens vroeg om een andere invulling van de mobiele werkplaats/magazijn. Voor team Beheer & Techniek (B&T) van de Veiligheidsregio IJsselland hebben we twee Mercedes Sprinters mogen inrichten. Het uitgangspunt is een complete uitrusting, efficiënt werken, lange levensduur en licht in gewicht. De B&T gebruikt deze servicewagens om op locatie storingen op te lossen en onderhoud uit te voeren aan allerhande brandweermaterieel. De Mercedes bussen fungeren hierbij zowel als rijdend magazijn en als mobiele werkplaats. Eén servicewagen heeft Vollenhove als standplaats, de andere is verbonden aan steunpunt Hardenberg. Ruimte dankzij 27 laden Voor de onderdelen en gereedschappen is ruimte gecreëerd dankzij een Aluca kastensysteem tegen beide zijwanden. Dit resulteert in 27 laden, diverse aflegvakken en een zeer brede werkbank met bankschroef. Deze uitgebreide aluminium inrichting weegt samen slechts 315 kg. Overal stroom De techneuten kunnen bovendien overal beschikken over 230 volt en 12 volt dankzij een Clayton Lithium Power Supply (LPS). Dit is een compacte combinatie van omvormer, accu, acculader en beveiliging in één. Het systeem is met tiptoetsen snel en eenvoudig te bedienen vanuit de cabine. Altijd perslucht Dankzij een compressor met luchtslanghaspels is perslucht altijd paraat. LED verlichting in

Lees meer

Eigen ontwikkeling: Renault Master als rijdend kantoor

16 december 2019 – Een speciale tussenwand verandert deze Renault Master in enkele tellen in een rijdend kantoor. Achter de bestuurder is ruimte gecreëerd voor een werkplek. De tussenwand is van lichtgewicht aluminium en ontwikkeld samen met Esteq metaal & techniek. Aan het werk gaan is een kwestie van de bestuurdersstoel draaien, de laptop inklikken (in maatwerk houder), aansluiten en opstarten. Dankzij een gemodificeerde uitschuifbare Aluca lade is een prettige en ARBO verantwoorde werkhouding snel gevonden. Ook de voeding voor de laptop en extra LED-verlichting in de cabine is door ons verzorgd. Inschakelen is als thuis het licht aandoen met het bedieningspaneel in de dakconsole. De 230v (en 12V) wordt verzorgd door de lichtgewicht LPS (Lithium Power Supply). Uiteraard is ook aan een netwerkconnectie gedacht. Een rolluik onttrekt de laptop aan boevenogen.

Lees meer

Volkswagen Transporter met vloerladen voor het Waterschap

29 november 2019 – Voor het Waterschap Vallei en Veluwe hebben we een bedrijfswageninrichting ontwikkeld waarbij de kasten en vloerladen naar buiten zijn gedraaid. In de laadruimte stappen is nu bijna niet meer nodig. Het concept is een combinatie van maatwerk uit hout met Aluca bedrijfswageninrichting (100% alu en 8 jaar garantie). Een lange vloerlade aan de achterzijde, vloerladen achter de schuifdeur rechts en een kastensysteem achter de andere schuifdeur vormen de basis. Alle vloerladen en kastladen openen naar buiten en maken het de berijder makkelijk. Ook het aggregaat is gemonteerd op een uitschuifplateau. Om veilig te kunnen werken zijn flitsers in de achterbumper en een dakset gemonteerd. Speciaal voor het specifieke veldwerk van Waterschap Vallei en Veluwe is een waterinstallatie gemonteerd plus een koelkast om de monsters geconditioneerd te kunnen vervoeren.

Lees meer

Nissan Leaf EV met signaleringsverlichting

22 november 2019 – Veilig werken langs de weg is goed gezien worden. Signaleringsverlichting maakt hierbij een belangrijk verschil. Deze volledig elektrische Nissan Leaf van een bewakingsbedrijf is door ons voorzien van een dakset met amberkleurige flitsers. Bij een calamiteit worden andere weggebruikers meteen attent gemaakt op de afwijkende situatie. De signaleringsverlichting is aangesloten met hoogwaardige bekabeling. Extra zorg is besteed aan het waterbestendig maken van de aansluitingen. Voor een af fabriek look is de aan-/uitschakelaar gemonteerd in de middenconsole. Wij werken uitsluitend met signaleringsverlichting voorzien van ECE R65-keurmerk, wat 360 graden zichtbaarheid gegarandeerd. Het betreft hier een elektrische auto. Dit vraagt om specifieke kennis wat betreft het hoogspannings- en conventionele 12v stroomcircuit bij het installeren en monteren van accessoires. Isfordink Olst is gecertificeerd via de NEN 9140 normering om veilig en kundig te kunnen werken een EV’s en hybride auto’s. Lees meer op onze thema pagina.

Lees meer

Serie van drie Peugeot Experts voor GGNet

15 november 2019 – GGNet is specialist voor mensen met psychische problemen en hun naasten in de provincie Gelderland. Voor hun technische dienst hebben we recent 3 Peugeot Experts bedrijfswagens voorzien van lichte Aluca bedrijfswageninrichting. Effectief en duurzaam was het doel bij het ontwerpen van twee verschillende concepten. In beide gevallen is gekozen voor Aluca bedrijfswageninrichting, vanwege het lage gewicht (100% aluminium) en de hoge kwaliteit (8 jaar garantie). Een concept heeft een multifunctionele inrichting tegen de linkerzijwand, zodat opbergruimte en vrije laadruimte hand in hand gaan. Het tweede concept bestaat uit kastensystemen tegen beide zijwanden, zodat de techneuten alle benodigde gereedschap en onderdelen mee kunnen nemen. Bij dit concept zorgt een haakse ladenkast voor nog meer werkplezier: de laden zijn te openen vanaf de schuifdeur. Energiezuinige Whelen LED interieurverlichting zorgen voor goed zicht ook als het donker(der) is.

Lees meer

Totaalinrichting bij Volkswagen Transporter T6

8 november 2019 – Eén adres voor de complete inrichting van uw bedrijfswagen. Ook bij deze Volkswagen Transporter mochten we dit in de praktijk brengen. De specslijst: – Aluca aluminium kastensysteem (8 jaar garantie) – Aluca dimension2 onderladen (de lading naar je toe) – Maatwerk tussenwand (meer ruimte in interieur) – Kunststof laadvloer (lichtgewicht) – Kunststof zijwandbekleding (ook lichtgewicht) – Signaleringsverlichting in de achterbumper (flitsers) en op dak (zwaailamp) – Hygiëne set (papier en zeep) – Koelkast (Cargo Cool) – EHBO/BHV kit (veiligheid voor alles) – Brandblusser (veiligheid voor alles 2)

Lees meer

Mercedes Vito met lier in laadruimte voor Arjo

1 november 2019 – Hoe krijgen we de lijvige kar met testapparatuur in en uit de laadruimte? In opdracht van Arjo vonden we het passende antwoord: met een op draadloos bedienbare lier, die in de laadruimte is verankerd op een maatwerk frame. Het robuuste frame lasten we in onze constructiewerkplaats uit vierkante buis. De horizontale beugel (verbonden met de zijwand) zorgt voor extra stabiliteit als de lier via de opvouwbare aluminium oprijplaat de kar in de Mercedes Vito trekt. De 180 graden gedraaide Aluca bedrijfswageninrichting (8 jaar garantie) is beschikbaar vanachter beide schuifdeuren. Op diverse plaatsen is vliegtuigrails gemonteerd om met spanbanden snel en veilig lading te kunnen zekeren.

Lees meer

Unieke Audi E-tron voor de dierenartsenpraktijk

27 oktober 2019 – Met recht een uniek project, deze Audi E-tron voor Dierenkliniek Ommen. Deze high end elektrische SUV is geschikt gemaakt voor het dierenarts veldwerk met lichtgewicht Aluca Dimension 2 vloerladen. Voor een af-fabriek uitstraling zijn de vloerladen gemonteerd op een maatwerk frame. Dit zorgt dat de hoogte matched met de dorpel van de achterklep. Ook de ruimte bovenop de neergeklapte achterbank is praktisch inzetbaar, dankzij een robuuste aflegplank met anti-slip mat. De dierenarts inrichting is bovendien zo gemonteerd dat het eenvoudig demontabel is. Het betreft hier een elektrische auto. Dit vraagt om specifieke kennis wat betreft het hoogspannings- en conventionele 12v stroomcircuit bij het installeren en monteren van accessoires. Isfordink Olst is gecertificeerd via de NEN 9140 normering om veilig en kundig te kunnen werken een EV’s en hybride auto’s. Lees meer op onze thema pagina.

Lees meer

Tien keer Renault Trafic voor het Duitse Pro-AMS

20 oktober 2019 – We mochten het Duitse Pro-AMS* ontzorgen bij de verjonging en uitbreiding van het wagenpark. In samenwerking met Renault-dealer Segerink & Wolbers hebben we twee series van 5 Renaults Trafic ingericht, dus 10 in totaal. Met het monteren van vloer- en wandbekleding, Aluca bedrijfswageninrichting (met uitneembare kleinmateriaalkoffers) en LED-interieurverlichting zijn 10 efficiënte servicebussen ontstaan. Samen met Pro-AMS is een combinatie gevonden tussen opbergmogelijkheden en een grotendeels vrije laadvloer. Binnen ons one stop shop concept is ook de bestickering van de bussen verzorgd en zijn de auto’s klaar voor gebruik opgeleverd vanuit onze werkplaats. *Pro-AMS is gespecialiseerd in het ontwikkelen, installeren en onderhouden van kassasystemen, inclusief self-check-out systemen. PS De eerste 5 waren al klaar.

Lees meer

Zeer complete Volkswagen Crafters voor Pop-Up Toilet

16 oktober 2019 – Voor Pop-Up Toilet Company* uit Apeldoorn mochten we drie Volkswagen Crafters bouwen met een zeer indrukwekkende specslijst: – Aluca kastensysteem tegen tussenwand – Uitklapbare schappen tegen zijwand – LED interieurverlichting (Whelen), – Flitsers in de grille (Whelen) – Dakset (Whelen) – 230v/12v omvormer (Victron) met stopcontacten – Kunststof lichtgewicht wandbekleding – Dakventilatie – Anti-diefstalsloten op zij- en achterdeuren (Gatelock) – Gecoate vloer, vloeistofdicht – Zonnepanelen op dak tbv stroomvoorziening   *Pop-Up Toilet Company is specialist in openbare toiletten en urinoirs voor de (gemeentelijke) openbare ruimte en voor evenementen en festivals.

Lees meer

Speciaal maatwerk in Mercedes Sprinter voor Griekspoor

6 oktober 2019 – Voor Griekspoor Civiele Techniek mogen we met regelmaat bedrijfswagens inrichten. Dit keer gingen we aan de slag met een speciaal project: een Mercedes Sprinter voor de motorcross met een maatwerk inrichting. Met deze bus rijdt Lars Griekspoor naar motorcrosswedstrijden in binnen- en buitenland. We hebben we ons geconcentreerd op het inrichten van de laadruimte. De grijze portier- en wandbekleding en beklede wielkasten zorgen voor een professionele uitstraling. Terwijl de Aluca bedrijfswageninrichting tegen de linkerwand voor lichtgewicht opbergruimte zorgt. Puur handwerk zijn de wandkasten links en rechts. Voor optimaal gebruiksgemak zijn de scharnierende kleppen voorzien van een telescoop arm. Dankzij het vakwerk van onze jongste inbouwspecialist Bas Jimmink sluiten de kasten perfect aan tegen dak en zijwand. Op de foto: Frank Griekspoor, Patrick Isfordink en Lars Griekspoor (v.l.n.r.)

Lees meer

e-Crafter voor Tauw: meest duurzame bedrijfswageninrichting

29 september 2019 – Onze  meest duurzame bedrijfswageninrichting ooit: Volkswagen e-Crafter* waarbij voor het eerst moderne technieken en lichtgewicht materialen zijn gecombineerd. Het resultaat is een gewichtsbesparing van ruim 200 kilogram. Enkele highlights: Zelfvoorzienend stroomcircuit dankzij lichtgewicht zonnepanelen (ruim 15 kg lichter dan conventioneel) 12V/230V stroomcircuit met lithium-ion technologie (ruim 40 kg lichter dan conventioneel) Alle accu’s laden met één stekker Volledige aluminium inrichting (ruim 90 kg lichter dan conventioneel) Kunststof vloer + zijwanden (ruim 55kg lichter dan conventioneel) Duurzaamheid ook in de details Op de speciale projectpagina leest u alle details   *Dit project is ontwikkeld in opdracht van advies- en ingenieursbureau  Tauw in samenwerking met Pouw Deventer.            

Lees meer

Ford voor Xigna met vloerladen en maatwerk

22 september 2019 – De grote koelkast is een must voor Xigna, adviesbureau voor het inspecteren en beheren van veilig drinkwater, zwembadwater of proceswater. Om ook opbergruimte te creëren bedachten we een inrichting met vloerladen en maatwerk in hout. Naast de koelkast zou een kast tegen de rechterzijwand niet echt praktisch zijn. Aluca Dimension2 onderladen (8 jaar garantie) brengen oplossing. De laden van 1.65 meter per stuk kunnen helemaal geopend worden en bieden heel veel ruimte. De nieuwe laadvloer bovenop is nog beter bruikbaar dankzij de vliegtuigrails met spanbanden tegen de zijwand. Vanachter de schuifdeur is een maatwerk vakverdeling beschikbaar, die naar de wensen van Xigna is uitgevoerd met drie vakken en een verhoogde laadvloer. Ook hier zijn vliegruigrails en spanbanden voorhanden. Bij dit project hebben we samengewerkt met CargoCool uit Apeldoorn, die dit keer de montage van de koelkast hebben verzorgd.

Lees meer

One stop shop concept: drie Opel Combo’s voor Skylift

18 september 2019 – Skylift vertrouwt al decennialang op ons one stop shop concept. Het hele jaar door coördineren we de inrichting van de nieuwe servicevoertuigen. Recent verliet een serie van drie Opel Combo’s onze werkplaats en de volgende auto’s zijn alweer onderweg. Met ons one stop concept willen we onze klanten maximaal ontzorgen met alles rondom het inrichten van bedrijfswagens. Zo kan de klant bezig blijven met zijn core business; in het geval van Skylift het onderhouden, repareren en moderniseren van liften. De inrichting in deze serie Opel’s is een combinatie van Aluca Dimension2 onderladen en een Aluca kast tegen de zijwand. Op de verhoogde (anti slip) laadvloer is veel vrije laadruimte beschikbaar. Zowel op de onderladen als de kast geldt een garantie van 8 jaar.

Lees meer

Twee MAN servicewagens voor MAN Duiven en MAN Apeldoorn

8 september 2019 – Zodra een MAN vrachtwagen met pech strandt, komt de plaatselijke dealer in actie om de chauffeur te helpen. Zowel voor MAN Duiven als voor MAN Apeldoorn mochten we de nieuwe servicebus voorzien van een lichtgewicht totaalinrichting. Door zoveel mogelijk aluminium te verwerken is in beide gevallen een lichtgewicht en duurzame inrichting gerealiseerd. Enkele specs: – Aluca kastensystemen met laden, vakken, T-BOXX materiaal- en gereedschapskoffers en werkbank. 100% aluminium en 8 jaar garantie – Aluminium perfo wandbekleding – Anti slipvloer – Vliegtuigrails voor ladingzekering door hele laadruimte – Whelen LED interieurverlichting, ook boven werkbank – Signaleringsverlichting van Whelen: flitsers in de grille, dakset op achterzijde dak – Hygiëne set met water en zeep

Lees meer

Complete Volkswagen Crafter van Luinstra Watermanagement

18 augustus 2019 – Een mooi deelproject in opdracht van Pouw Zwolle voor Luinstra Watermanagement uit Nieuw-Leusen. Deze fonkelnieuwe Volkswagen Crafter is onder andere voorzien van Whelen signalering, zodat de waterput inspecteurs altijd goed zichtbaar zijn bij het werk langs de weg. Zichtbaarheid is gegarandeerd door: 2 flitsers in de grille, 2 flitsers in de achterbumper en een grote dakset bovenop de Crafter. Alle verlichting voldoet uiteraard aan de ECE R65 wetgeving. In de laadruimte tegen de tussenwand is een Aluca aluminium kast met werkbank geplaatst. De laadruimte afwerking is door ons verzorgd in een stijlvol grijze kleur. Een standkachel inclusief tweede stroomcircuit zorgt voor een aangename temperatuur onder alle omstandigheden.

Lees meer

Vier Renault Trafics voor Kimenai Installatiebeheer

12 augustus 2019 – Vloerladen, een kastenwand, vliegtuigrails en een hele reeks accessoires. Voor Kimenai Installatiebeheer uit Warnsveld mochten we 4 Renault Trafics inrichten. Het uitgangspunt bij het ontwerpen (in 3D) van de inrichting was het vinden van balans tussen opbergmogelijkheden en vrije ruimte in de laadruimte. In overleg is gekozen voor relatief lage Beks vloerladen. Zo is amper ruimte in de hoogte ingeleverd én wordt het vloeroppervlak veel slimmer benut met twee laden aan de achterzijde en één aan de rechterzijkant. De Aluca kastenwand (8 jaar garantie) is een mix van uitneembare koffers, laden en vrije vakken (met en zonder grijpbakken). Bovenop bovendien nog een bak voor langgoederen en onderin een vak inclusief borgelastiek. Ook fijn bij klussen op locatie: een uitschuifbare bankschroef. Accessoires die het werken fijn en veilig maken: vliegtuigrails met sjorbanden, brandblusser en EHBO-pakket, LED interieurverlichting (Whelen) en aan de buitenzijde op zijdeur en achterdeuren Gatelock anti-inbraaksloten zodat de dieven een deurtje verder gaan!

Lees meer

VW Transporter met voor Bollegraf Recycling Solutions

4 augustus 2019 – Dankzij Aluca kasten tegen beide zijwanden is voldoende opbergruimte voorhanden. Door het toevoegen van een aantal slimme accessoires wordt het werken nog leuker en efficiënter voor de techneuten van Bollegraf Recycling Solutions. Specs: – Aluca kasten met smalle, hoge en brede laden, aflegbakken en -vakken (inclusief indelingsmaterialen) – Afsluitbare kast (ook lichtgewicht alu) – Aluca dimension2 vloerlade (achter schuifdeur) – Uitschuifbare werkbank met bankschroef – Slanghaspel van aluminium – Vliegtuigrails tegen kopse kant van kast (ladingzekering) – Kunststof tussenwand – Kunststof zijwand- en deurbescherming – Fortodeck antislip vloer

Lees meer

Peugeot Expert met Beks vloerladen

30 juli 2019 – Niet de laadruimte in stappen, maar de lading naar je toe halen. Met Beks vloerladen is het mogelijk. Beschikbaar in verschillende lengte- en breedtematen en dus altijd op maat voor iedere laadruimte. Deze Peugeot Expert heeft een indeling met twee laden over de breedte, gecombineerd met een smalle hoge combinatie tegen de linkerzijwand met 3 laden. De lange laden geven veel opbergruimte, terwijl rechts voldoende vrije laadruimte beschikbaar blijft. Laden tot 1.90m zijn mogelijk, met een laadvermogen tot 100 kg. De grijze kleur is niet alleen stijlvol, maar zorgt ook voor extra zichtbaarheid in de laadruimte. Voor donkere omstandigheden is ook nog Whelen LED-interieurverlichting gemonteerd. Nog een handig accessoire: achter de schuifdeur naast de onderlade is in een handomdraai een uitschuifbare bankschoef beschikbaar. Zelf uw ideale inrichting uitdenken? Probeer de inrichtingswizard: https://bit.ly/2NSaeVx

Lees meer

Fiat Doblo Maxi voor de Gemeente Zwolle

20 juli 2019 – Bij deze Fiat Doblo Maxi is gezocht naar de balans tussen vrije laadruimte en voldoende opbergmogelijkheden. De mix is gevonden door Aluca dimension2 vloerladen te combineren met compacte Aluca kasten (met losse koffers/laden) tegen beide zijwanden. Voldoende licht onder alle omstandigheden wordt gegarandeerd door LED-interieurverlichting van Whelen en een mobiele Whelen Pioneer Nano LED-lamp met magneetvoet. Dit is nog eens versterkt door de grijze anti-slipvloer en de grijze zijwandafwerking, zodat het licht beter wordt gereflecteerd. Dankzij signaleringsverlichting zijn de servicewagen en berijder goed zichtbaar voor de omgeving. Zo kan ook langs de weg veilig worden gewerkt.

Lees meer

Fiat Doblo Maxi met onderladen voor Gemeente Zutphen

13 juli 2019 – Compacte bedrijfswagens kennen vaak een beperkte stahoogte. De oplossing: vloerladen en 180 graden gedraaide kasten. Zo haal je de lading naar je toe en hoef je minder in de laadruimte te klimmen. Achter de schuifdeuren van deze Fiat Doblo Maxi van de Gemeente Zutphen kun je meteen bij de laden en/of T-BOXX kleinmateriaalkoffers. De Aluca kasten (van aluminium en 8 jaar garantie!) zijn gemonteerd op de verhoogde laadvloer van de Beks onderlade. Die Beks onderlade (made in Holland) is benaderbaar na het openen van de achterdeur. De lade gaat zover open, dat je ook achterin bij je spullen kunt. Beks is tot 100 kg belastbaar en werkt met een robuust en makkelijk sluitsysteem. Beks vloerladen zijn beschikbaar in diverse configuraties. Wij maken graag het ultieme ontwerp voor u! Of u gaat zelf aan de slag met de Beks Online Wizard: https://bit.ly/2NSaeVx

Lees meer

MAN TGA voor Albert vd Scheur, hijs- & transportspecialist

29 juni 2019 – Ze gaan uitsluitend voor kwaliteit bij Albert van de Scheur, hijs- en transportspecialist uit Apeldoorn. Deze MAN is tot in de kleinste details met de hand in de bedrijfskleuren gespoten. Aan ons de uitdaging om een bedrijfswageninrichting te ontwerpen en plaatsen die aansluit bij dit hoge kwaliteitsniveau. De velgen glimmen in de huiskleuren, de bestickering is beschermd met blanke lak. Deze uitmuntende afwerking hebben wij proberen door te trekken in de laadruimte. Of we hierin zijn geslaagd, mag u beoordelen! Specs: – Custom 100% aluminium Aluca kastensysteem (8 jaar garantie). Links met onder meer een langgoederenbak, rechts met o.a. werkbank en laadklep aan kopse kant. – Perfo zijwand- en deurbescherming (aluminium) – Vliegtuigrails (aluminium) met supportplaat tegen tussenwand – Watertank en papierdispencer – Antislip vloer van Fortodek – LED-interieurverlichting van Whelen

Lees meer

Renault Master met maatwerk en Aluca voor Combi Gas

22 juni 2019 – Een maatwerk tussenwand van hout én het Aluca aluminium kastensysteem. Samen met details als lichgewicht perfo wandbescherming en in kleur gespoten antidiefstalsloten ontstaat een complete Renault voor Combigas. Specificaties: + Aluca kastensysteem tegen beide zijwanden. Links onder andere met werkbank, rechts met T-BOXX koffers en uitschuifbare werkbank + Tussenwand uit hout met drie lange smalle laden. Uniek maatwerk op wens van de berijder + Aluminium aflegbak voor langgoederen tegen linker zijwand + Lichtgewicht aluminium perfo zijwandbescherming tegen achterdeuren en linker zijwand + Grijze zijwandbescherming tegen zijwand rechts + In kleur gespoten zijwanden Gatelock antidiefstalsloten

Lees meer

VW’s met modern maatwerk Reesink Logistic Solutions

8 juni 2019 – Qua materiaalkeuze en uitstraling is deze lichtgewicht bedrijfswageninrichting voor Reesink Logistic Solutions geheel van deze tijd. Specificaties van beide Volkswagen Transporters: – Maatwerk tussenwand uit grijs hout (met opbergvakken in cabine) – Grijze zijwand- en hemelbescherming – Vloerladen Aluca bij schuifdeur – Aluca lichtgewicht kastensysteem links en rechts (100% alu, 8 jaar garantie) – T-BOXX koffers met ophangsysteem – Spuitbushouder – Whelen LED interieurverlichting – Aluminium perfo deurpanelen

Lees meer

Elektrische Nissan e-NV200 voor Circulus Berkel

1 juni 2019 – Nog meer dan bij bedrijfswagens met verbrandingsmotor is bij elektrische voertuigen het totaalgewicht belangrijk. Hoe lichter de bedrijfswageninrichting, hoe langer kan worden gereden op volle accu’s. Voor Circulus Berkel hebben we een Nissan e-NV200 ingericht met lichtgewicht Aluca vloerladen. Vloerladen van Aluca zijn gemaakt van aluminium en daardoor zowel lichtgewicht als sterk. Een garantietermijn van 8 jaar is ook standaard. De laden zijn volledig te openen zodat veel opbergruimte ontstaat. Bij deze elektrische bedrijfsauto zijn vloerladen gemonteerd achter de achterdeuren én achter de schuifdeur rechts. Op de vloerladen is een anti-slip vloer gemonteerd, zodat ook losse vracht mee kan. Vliegtuigrails (aluminium) maken het zekeren van lading eenvoudig. Het betreft hier een elektrische auto. Dit vraagt om specifieke kennis wat betreft het hoogspannings- en conventionele 12v stroomcircuit bij het installeren en monteren van accessoires. Isfordink Olst is gecertificeerd via de NEN 9140 normering om veilig en kundig te kunnen werken een EV’s en hybride auto’s. Lees meer op onze thema pagina.

Lees meer

Volkswagen Transporter voor veldwerk ingenieursbureau

18 mei 2019 – Voor meerdere ingenieursbureaus richten we auto’s in. De indeling van deze Volkswagen Transporter is samen met de klant uitgedacht op maximaal werkgemak in het veld. Specificaties: – Aluca vloerladen (laden komen naar gebruiker toe) – Aluca kastenwanden links en rechts – Koelkast (energiezuinig en 12V) – 220 volt aansluiting – Stromend water via extra watertank met pomp – Verhoogde vloer met vakken (thv schuifdeur) – LED interieurverlichting – SEE4 signaleringsverlichting (extra laag, zonder problemen parkeergarage in)

Lees meer

Lichtgewicht en duurzame Renault Masters voor Rendo

11 mei 2019 – De jongste evolutie van het inrichtingsconcept voor Rendo* is er één waar we trots op zijn. Het is ontwikkeld langs vier parameters: lichtgewicht, duurzaamheid, werkplezier en esthetische schoonheid. Lichtgewicht: – Aluca aluminium kasten – Kunststof bescherming voor zijwanden, deuren en plafond – Aluminium tussenwand Duurzaam: – Kastensysteem van Aluca en de tussenwand zijn over te bouwen in het volgende voertuig Praktisch: – Aluca kasten met laden, aflegvakken, werkbank met bankschroef en kokers voor langgoederen – 220 volt stroomsysteem met afstandbediening in cabine en contactdozen – LED interieurverlichting – RVS opstap – Waterreservoir – Dakventilator Esthetisch: – Grijze wand- en plafondbekleding – Grijze antislipvloer – Aluminium kasten en tussenwand

Lees meer

Twee multiconcept VW Crafters voor Stoevelaar Machinery

8 mei 2019 – Twee identieke Volkswagen Crafters, twee verschillende inrichtingen. Dit project voor Stoevelaar Machinery is een goed voorbeeld van bedrijfswageninrichting op maat. Het modulaire karakter van system Aluca zorgt ervoor dat elke bus zijn eigen indeling heeft gekregen. Exact afgestemd op de behoeften en wensen van de berijders. Bekijk de foto’s met A en B voor de verschillen. Bijzondere details: – Aluca 100% aluminium inrichting – 220v stroomcircuit met Victron apparatuur – Isfordink Olst hefkraan – Aluminium perfo & kunststof zijwandbescherming – LED interieurverlichting van Whelen

Lees meer

Ford Transit met beveiliging voor Gevelbeheer

1 mei 2019 – Bij Gevelbeheer kiezen ze al jaren voor de lichtgewicht inrichtingen van Aluca. Twee riante kasten uitgebreid met bijvoorbeeld S-BOXX klein materiaalbakjes en een uitschuifbare werkbank met bankschroef. Oersterke Gatelock sloten stoppen het dievengilde af. Naast de aluminium kasten van Aluca (8 jaar garantie) zijn vliegtuigrails in de vloer verzonken en tegen het plafond gemonteerd. In combinatie met verende stangen kan vracht veilig worden verankerd. Ladingdiefstal verleden tijd Het boevengilde wordt afgeschrikt met gatelock sloten op de achterdeuren en schuifdeur. Deze sloten zijn niet open te krijgen. Ook niet met een koevoet en/of veel geweld. Met een Gatelock is diefstal uit de laadruimte absoluut verleden tijd!

Lees meer

30 x Peugeot voor Van Lente Systeemintegratie

24 april 2019 –  Vanmorgen heeft Van Lente Systeemintegratie een imposante rij nieuwe Peugeot servicewagens in ontvangst genomen. Een mooi project waarbij vele Aluca inrichtingen aan hun 2e of zelfs 3e leven zijn begonnen. Ook hebben we in enkele auto’s nieuwe bedrijfswageninrichtingen ingebouwd. De korte doorlooptijd van het project is te danken aan de fijne samenwerking met Van Lente Systeemintegratie, Peugeot dealer Auto Palace Groep/Auto Palace Deventer, Terberg Leasing B.V. en Nice letters.

Lees meer

Van Renault Trafic naar Ford Transit voor Boix

13 april 2019 – Boix Europe, specialist in verpakkingsmachines uit Eerbeek, vernieuwt het wagenpark. De Renaults Trafic maken plaats voor Ford Transits Custom. De Aluca bedrijfswageninrichtingen verhuizen gewoon mee! De Aluca inrichtingen uit de Renaults krijgen een tweede leven in de nieuwe servicewagens. De aluminium kasten gaan dankzij de lichte en robuuste constructie gemakkelijk twee of meer auto’s mee. Niet voor niets biedt Aluca 8 jaar garantie. Dankzij de fijne samenwerking met Boix Europe kan de overbouw snel worden uitgevoerd. De servicemonteurs van Boix verwijderen zelf de laden, zodat wij de casco kast makkelijk kunnen wisselen.

Lees meer

Peugeot Boxer voor hoveniers van Tuin Mani

11 april 2019 – De lange gereedschappen rolden vaak door de laadruimte in de vorige bedrijfswagen. Dit probleem is nu getackeld voor de hoveniers van Tuin Mani. De oplossing? Een aluminium Aluca kastenwand van liefst 3 meter. Lang gereedschap als grondboor en waterpassen passen nu moeiteloos. Dankzij de geïntegreerde PVC-kokers in de andere Aluca kast kunnen bezems, harken enz. zo worden ingeschoven. Ook de zaagtafel kan mee dankzij een maatwerk houder tegen de tussenwand. In de houten bak ter hoogte van de achterdeur past nog meer gereedschap. Met de overstap van zelf getimmerde houten inrichting naar 100% aluminium is een flinke gewichtsbesparing bereikt. En met een garantie van 8 jaar gaat Aluca makkelijk 2 auto’s mee.

Lees meer

Mercedes Benz Sprinter voor Rupert Installatietechniek

23 maart 2019 – Aluca bedrijfswageninrichting is als modern meccano. De 100% aluminium kasten zijn geheel naar wens van de gebruiker te bouwen. De mannen van Rupert Installatietechniek zochten naar een oplossing om hun gereedschap snel te kunnen pakken en opbergen in de nieuwe Mercedes Benz Sprinter. De oplossing is vakwerk! Achter de linkerschuifdeur is een maatwerk kast geplaatst met 8 vakken, één brede lade en dito aflegvak. Zekering met een elastiek voorkomt dat het gereedschap onderweg op avontuur gaat. Vanaf de andere schuifdeur is een compact ladenblok met koffers benaderbaar, via de achterdeuren bovendien nog twee kasten tegen beide zijwanden. Dankzij heel veel laden en aflegvakken (ook met deksel) is zo heel veel opbergruimte beschikbaar. Een aflegbak voor langgoederen en een uitschuifbare werkbank met bankschroef maken deze rijdende werkplaats compleet.

Lees meer

Volledig & elektrisch: eNV-200 voor Gemeente Bronckhorst

2 februari 2019 – De gemeente Bronckhorst heeft opnieuw een elektrische auto in gebruik genomen. De Nissan ENV-200 is door ons voorzien van een zeer complete inrichting, met oog voor duurzaamheid en gewichtsbesparing om de actieradius van deze EV maximaal intact te houden. De specs: – Complete laadruimteafwerking – Lichtgewicht rijplaat met maatwerk opbergvak – Aluca inrichting – Beks vloerladen bij schuifdeur – Signaleringsverlichting – Interieurverlichting (Whelen) – Tabletsteun incl. laadvoorziening – Gatelock anti-inbraaksloten – Hygiëne station Het betreft hier een elektrische auto. Dit vraagt om specifieke kennis wat betreft het hoogspannings- en conventionele 12v stroomcircuit bij het installeren en monteren van accessoires. Isfordink Olst is gecertificeerd via de NEN 9140 normering om veilig en kundig te kunnen werken een EV’s en hybride auto’s. Lees meer op onze thema pagina.

Lees meer

Elektrische Nissan met zonnepanelen

15 januari 2019 – Met deze elektrische bedrijfsauto gaat het Waterschap Rijn & IJssel op toernee in het kader van ‘Weet van water’. Het doel is om mensen te vertellen over de veranderende rol van water in het leven. De Nissan e-NV200 is door ons voorzien van een zonnepaneel, LPS 12v/220v systeem en flatscreen TV. Het waterschap zocht naar een duurzame manier om presentaties te kunnen verzorgen op locatie. Dit hebben we ingevuld met innovatieve techniek. Enerzijds om aan te sluiten bij het duurzame karakter van de campagne. Anderzijds om zo min mogelijk gewicht toe te voegen, zodat de actieradius van de elektrische bedrijfswagen zoveel mogelijk behouden blijft. Specs: LPS (Lithium Power Supply), 15 kg lichter dan een conventioneel systeem Lichtgewicht zonnepaneel (voedt de LPS tot maximaal zelfvoorzienend) Flatscreen TV gevoed via LPS met ondersteuning van stroom uit zonnepaneel Het betreft hier een elektrische auto. Dit vraagt om specifieke kennis wat betreft het hoogspannings- en conventionele 12v stroomcircuit bij het installeren en monteren van accessoires. Isfordink Olst is gecertificeerd via de NEN 9140 normering om veilig en kundig te kunnen werken een EV’s en hybride auto’s. Lees meer op onze thema pagina.  

Lees meer

Twee Volkswagens voor Horequip

28 mei 2018 – Met een gelimiteerd budget twee efficiënte servicebussen realiseren. Samen met Horequip speelden we het klaar dankzij een mix van Aluca kasten en Aluca Dimension 2 vloerladen. Maximaal rendement uit het beschikbare vloeroppervlak, zo luidde de wens voor de specialisten in bedrijfsrestaurants en -keukens. We adviseerden een indeling met kastsystemen tegen beide zijwanden plus vloerladen ter hoogte van de zijdeur. Vloerladen zijn efficiënt en prettig om mee te werken, want het gereedschap of de voorraad komt letterlijk naar je toe, zonder in de auto te hoeven klauteren. Nog een belangrijk voordeel: ook als de laadvloer vol ligt met vracht kun je altijd bij je spullen. De Aluca kasten zijn samengesteld uit een mix van: – Laden (diverse hoogtes) – Laden met inzetbakjes – Open opbergvak – Opbergvak met klep – S-BOXX voorraadbakken

Lees meer

MAN TGE servicewagen voor Nijkamp Transport

30 mei 2018 – Bij pech onderweg snelt deze servicewagen van Nijkamp Transport de vrachtwagenchauffeurs te hulp. Samen met het transportbedrijf uit Geesteren hebben we een 100% aluminium inrichting van Aluca met vele extra’s samengesteld om langs de weg snel en veilig te kunnen werken. Specs: Aluca kastsystemen links en rechts voor gereedschap en onderdelen met: – opklapbare en uitschuifbare werkbank met bankschroef – T-BOXX opbergkoffers – laden en aflegvakken – vak met afdekklep Voor het rotsvast verankeren van wielen, grote onderdelen, enz.: – Telescoopstangen met grondplaat verzonken in de anti-slip vloer – Vliegtuigrail met spanbanden Interieurverlichting – Whelen LED-verlichting Anti-diefstal – Gatelock sloten op zij- en achterdeur

Lees meer

Vier Volkswagens voor Reesink Logistics Solutions

20 maart 2019 – Als preferred supplier van Royal Reesink hebben we voor Reesink Logistics Solutions vier Volkswagen servicewagens mogen inrichten met een combinatie van Aluca en maatwerk uit hout, dat ook terug is te vinden in de bestuurdersruimte. Kasten, T-BOXX koffers en vloerladen van Aluca (lichtgewicht en 8 jaar garantie) bieden de monteurs genoeg opbergruimte, waarbij de lange laden klauteren in de bus overbodig maken én toch laadruimte beschikbaar blijft. De beproefde Duitse techniek is gecombineerd met een maatwerk tussenwand, waarmee voor de inzittenden meer ruimte is gecreëerd. Zit- en leefruimte, maar ook opbergruimte met een lage opbergkist. De kist is opgedeeld in drie compartimenten en voorzien van evenzoveel deksels. Whelen LED interieurverlichting zorgt voor optimaal zicht onder alle omstandigheden.

Lees meer

Mercedes Vito voor Leica Geosystems

12 maart 2019 – We konden onze creativiteit helemaal kwijt in deze Mercedes-Benz Vito. Samen met de mensen van Leica Geosystems zijn we tot een mooie mix gekomen met Aluca, Beks en maatwerk uit hout. Specificaties: – Aluca kastsysteem tegen rechter zijwand – Beks vloerladen aan achterzijde en bij rechter schuifdeur – Maatwerk kast voor kabelrol en gereedschap achter linker schuifdeur – Maatwerk tussenwand – Whelen 3 inch LED interieurverlichting – Mini dakset signaleringsverlichting – Geïntegreerde gemodificeerde bankschroef – Victron omvormer 500w voor 220V

Lees meer

Peugeot Expert voor Berend van Putten Installatie techniek

21 maart 2019 – Bij deze Peugeot Expert voor Berend van Putten Installatie techniek is de laadruimte optimaal benut. De vloerladen van Beks aan de achterzijde gebruiken de beschikbare breedte volledig, hetzelfde geldt voor de Beks vloerladen achter de zijdeur. Breder kan niet! Bovenop de dubbele laadvloer zijn twee Aluca kasten gemonteerd, waarbij de linker kast tot op de centimeter benut de beschikbare hoogte. En dit geldt ook voor de diepte; tussen de Aluca kast en de tussenwand is het millimeterwerk voor optimaal gebruiksgemak.

Lees meer

Ford Transit met maatwerk voor TWS Groep

27 februari 2018 – Om zoveel mogelijk laadruimte te behouden was slechts ruimte voor één kast. Dus hebben we deze maatwerk Aluca kast met twee gezichten ontworpen voor de TWS Groep uit Twello. Eén deel is benaderbaar via de rechter schuifdeur, het andere deel vanuit de laadruimte. We bedachten deze ‘out of the box’ constructie om ook de ruimte naast de schuifdeur te kunnen benutten. De 100% aluminium kast is zeer veelzijdig ingedeeld: – laden – stellingbak met klep – T-BOXXen – laden met kunststof inzetbakken voor klein materiaal – Open vak met zekerings-elastiek Ook de antislipvloer, zijwandbekleding en de 220v Victron omvormer zijn door ons gemonteerd.

Lees meer

Primeur: onze eerste elektrische bedrijfswagen

15 oktober 2015 – De eerste van ongetwijfeld vele elektrische bedrijfswagens.  Deze innovatieve Nissan eNV-200 van de Gemeente Meppel is uitgebreid met lichtgewicht vloerladen en signaleringsverlichting in de voorbumper. Om zo min mogelijk gewicht toe te voegen is gekozen voor Aluca dimension 2 onderladen. Deze zijn gemaakt uit aluminium en behoren tot de lichtste oplossing op de markt. Zo blijft de actieradius zoveel mogelijk behouden. Via de achterdeuren zijn 2 laden beschikbaar, via de zijdeur is nog een lange lade te benutten. Bovenop ontstaat weer een nieuwe laadvloer. Voor optimale zichtbaarheid langs de weg zijn Whelen flitsers in de bumper gemonteerd net een schakelaar op het dashboard. Bij de montage is gewerkt volgens de fabrieksvoorschriften. In deze auto is naast een 12 volt circuit ook een hoogspanningscircuit aanwezig, omdat het een elektrisch voertuig is. Het betreft hier een elektrische auto. Dit vraagt om specifieke kennis wat betreft het hoogspannings- en conventionele 12v stroomcircuit bij het installeren en monteren van accessoires. Isfordink Olst is gecertificeerd via de NEN 9140 normering om veilig en kundig te kunnen werken een EV’s en hybride auto’s. Lees meer op onze thema pagina.

Lees meer
Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.