+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Zonnekracht voor Renault Master servicebus

1 november 2020 – De techniek van de toekomst is nu al beschikbaar. Op het dak van deze Renault Master servicebus liggen twee platte zonnepanelen waarmee de accessoire accu wordt (bij)geladen. Duurzaamheid in de praktijk voor Hydrauliek Service Dunnewind.

De zonnepanelen zijn gekoppeld met de Clayton LPS, de all-in-one 230 volt stroomvoorziening. De opgewekte zonne-energie voedt de lichtgewicht Lithium-Ion accu van de Clayton. De opbrengst is live te monitoren via een display.

Voor gebruiksgemak en opbergruimte in deze bestelauto zorgt de aluminium Aluca inrichting (8 jaar garantie) met laden, aflegvakken, werkbank en langgoederenbak. De Clayton LPS staat stevig op een maatwerk schap inclusief extra opbergruimte.

De Easy Aero dakventilator ververst met push- en pull techniek de lucht in de laadruimte. Whelen LED signaleringsverlichting zorgt voor goed zicht, ook als het buiten donker of schemerig is.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.