+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Team

Eén voor allen, allen voor één. Graag stellen we het team van Isfordink Olst bedrijfswageninrichting aan u voor!

Patrick Isfordink

Patrick Isfordink kl 2

DIRECTEUR/EIGENAAR

Naast gepassioneerd ondernemer en vader van twee dochters is Patrick ook gepassioneerd off road rijder. Hij is meervoudig Nederlands kampioen enduro en heeft als lid van het landenteam meerdere WK’s gereden. Tegenwoordig vaak op de mountainbike te vinden.

Gonda Isfordink

Gonda kl 2

ADMINISTRATIE

Is samen met Ria scherp op de financiën en tevens een zeer belangrijk klankbord voor Patrick. Trotse moeder van twee dochters. Mag in haar vrije tijd graag wandelen, hardlopen en mountainbiken. Gonda rijdt jaarlijks samen met Patrick een meerdaagse ATB-tocht in de Alpen.

Rick Enderink

Rick kl

COMMERCIEEL DIRECTEUR

De drijvende kracht achter continue verbetering. Rick is vader van twee dochters en heeft een passie voor off road rijden. Beoefende enduro op internationaal niveau, is nauw betrokken bij motorclub Hamac en verkent jaarlijks met zijn vriendengroep onbekende off road paden ergens in Europa.

Han Kuiper

Han Kuiper kl

WERKPLAATS MANAGER

Zorgt dat elk van de honderden bedrijfswagens op tijd klaar is. Vaak moeten we Han begin januari missen als hij een servicetruck bestuurt in de Dakar Rally. (Motor)sport veel met zijn twee zoons en is bestuurslid bij motorclub Hamac. Heeft zichzelf na jaren weer eens beloond met een eigen motor.

Patrick Peters

Patrick Peters kl

ACCOUNT MANAGER

Is het gezicht van ons bedrijf door heel Nederland. Patrick voelt feilloos de wensen van onze klanten aan. Samen met zijn dochter verkent hij heel Nederland tijdens dagtrips. Rent ook regelmatig ons pand uit als zijn pieper weer is afgegaan. Patrick is al jaren vrijwilliger bij de brandweer Olst-Wijhe.

Reinald Geurts,

Reinald kl

TECHNISCH ADVISEUR

De creatieve en technische rechterhand van Rick. Mag in zijn vrije tijd graag onbekende bandjes ontdekken en bundelen in playlists. Na het behalen van zijn motorrijbewijs heeft Reinald inmiddels bijna alle uithoeken van Nederland gezien. Ook altijd te porren voor een potje voetbal in het park.

Roelof Jan Krist

Roelof Jan Team Isfordink Olst 2021 kl

ADVISEUR BINNENDIENST

De expert in gebruikte bedrijfswageninrichtingen en beheerder van Busjes.com. Inmiddels ook onze eigen whizzkid. Roelof Jan is getrouwd en vader van twee zoons. In de weekeinden is hij vaak langs het sportveld te vinden. Liefhebber van MotoGP, dus staat de TT van Assen altijd rood omrand in zijn agenda.

Ria Logtenberg

Ria kl

ADMINISTRATIE

Staat al jaren garant voor een naadloos strakke boekhouding. Ria komt – weer of geen weer - steevast op de fiets. Met man Hennie mag ze graag de wereld verkennen. Zowel dichtbij als ver weg. Ria verdeelt haar werkzame tijd tussen ons en het Deventer Ziekenhuis en is moeder van drie volwassen zoons.

Bas Jimmink

Bas Jimmink Team Isfordink Olst bedrijfswageninrichting kl

INBOUWSPECIALIST

De Benjamin van het monteursteam kan met zijn handen maken wat zijn ogen zien. Hij is vanuit de bouw ingestroomd in onze werkplaats. Daarnaast is ook Bas inmiddels Nederlands kampioen Enduro. Je ziet hem bij de crosscircuits aankomen in zijn zelf gebouwde camper.

Han Kappert

Han Kappert kl

INBOUWSPECIALIST

Is na jaren in de autogarage terug bij ons. Han verdiende als middelbare scholier al een zakcentje bij als vrijdagmiddaghulp. Is inmiddels een allround inbouwspecialist. Rijdt zonder uitzondering in sportieve auto’s en is door collega Patrick Peters besmet met het brandweervirus.

Ronnie Dijk

Ronnie Dijk kl 2

INBOUWSPECIALIST

De meest ervaren inbouwspecialist van ons team. Ronnie staat altijd klaar voor ons en onze klanten, ook op rare tijden of locaties.

Apetrotse vader van twee zoons. Zorgt op personeelsfeesten steevast voor gezellige leven in de brouwerij.

Michael Greutink

Michael Greutink team Isfordink Olst 2 kl

INBOUWSPECIALIST

Een bus is pas klaar als ‘ie perfect is. Michael heeft een geweldig oog voor detail en dat wordt alom gewaardeerd. Mag zich in zijn vrije tijd graag bekwamen in slow cooking op de BBQ. Bij een nummer van Creedence Clearwater Revival (CCR) gaat de werkplaatsradio steevast harder.

Jobert Janssen

Jobert-Janssen

INBOUWSPECIALIST

Onze altijd vrolijke monteur is een allrounder die zijn roots in de agrarische sector heeft. Jobert helpt nog altijd op het boerenbedrijf maar besteedt zijn vrije tijd ook graag thuis bij het jonge gezin. Verder heeft hij een passie voor voetbal, is zelfs aanvoerder van de derde helft én mag hij graag een feestje met muziek bezoeken.

Nick van Vilsteren

Nick-van-Vilsteren

INBOUWSPECIALIST

Heeft ondanks zijn leeftijd al de nodige sleuteluurtjes in de vingers en pakt elk project vol enthousiasme aan. In het weekend trekt hij steevast met de kameraden naar banger races of tref je hem bij een tentfeest in de wijde regio. Bij voorkeur met wat piratenhits!

Hennie Steerneman

Hennie kl

ALLROUND OPROEPKRACHT

Is na 18,5 jaar in onze werkplaats officieel afgezwaaid, maar we kunnen Hennie nog niet missen. Is van alle markten thuis en zijn aanwezigheid gaat standaard gepaard met droogkomische grappen. Trotse opa van vier kleinkinderen en nog altijd fanatiek op de mountainbike.

Albert van Bavelgem

Albert kl

CHAUFFEUR

Haalt en brengt de bedrijfswagens van onze klanten door heel Nederland. Van vroeg tot laat. Albert behandelt onze oprijwagen en aanhanger alsof het kroonjuwelen zijn en heeft een hekel aan bekeuringen. Iedere vrijdag staat bovendien onze vrimibo rood omrand in zijn agenda.

Gezocht

Nieuwe-werknemerVACATURE | Vind jij het uitdagend om mooie dingen te bouwen?
Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.