+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Over ons – Isfordink Olst

Isfordink Olst ontzorgt al sinds 1984 ondernemers, wagenparkbeheerders en fleetowners bij de complete inrichting van alle soorten bedrijfswagens.

Dankzij onze one-stop-shop benadering bent u verzekerd van de snelste weg naar een bedrijfswagen klaar voor actie.

Vanuit onze moderne werkplaats in Olst verzorgen wij van A tot Z bedrijfswageninrichting voor bedrijfswagens en servicevoertuigen. Compleet en geheel naar uw wensen.

 

 

Isfordink orb

Isfordink Olst & MVO

In onze bedrijfsvoering weegt MVO en duurzaamheid mee tijdens alle facetten. Ons streven is om binnen de totale organisatie maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk te brengen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Milieubewuste bedrijfsvoering.
  • Meewegen duurzaamheids- en milieuaspect bij selectie leveranciers.
  • Hergebruik verpakkingshout, donatie aan woon- en werkgemeenschap Overkempe.
  • Actief in de samenleving; ondersteuning in sport en maatschappij.
  • Sociale en meedenkende werkgever; talenten benutten.

Ontzorgen van A tot Z

Isfordink Olst ontzorgt al sinds 1984 ondernemers, wagenparkbeheerders en fleetowners bij de complete inrichting van alle soorten bedrijfswagens. Vanuit onze moderne werkplaats in Olst verzorgen wij van A tot Z de bedrijfswagen inrichting voor bedrijfsauto's en service-voertuigen. Compleet en geheel naar uw wensen!

Snel weer aan de slag

Het is onze uitdaging om uw bedrijfswagen in minimale tijd klaar te stomen voor de praktijk. Een nauwgezette planning, voormontage waar mogelijk en een ervaren team van deskundige inbouwspecialisten, zorgen ervoor dat de statijd tot een minimum wordt beperkt en uw medewerker snel weer aan de slag kan.

Meest efficiënte bedrijfswagen

Sinds 1984 hebben wij onze kennis en ervaring gebundeld tot een efficiënt one stop shop concept voor bedrijfswagens. Door uitsluitend samen te werken met gerenommeerde fabrikanten als ALUCA, Beks, Whelen, Equinox en Victron kunnen wij ook oplossingen bieden die aansluiten bij actuele thema’s als veiligheid, duurzaamheid en gewichtsbesparing.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.