+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Gebruikte bedrijfswageninrichting

Tweede leven voor gebruikte bedrijfswageninrichting

Isfordink Olst bedrijfswageninrichting streeft actief naar duurzaamheid en MVO bij het inrichten van bedrijfswagens. Het hergebruiken van gebruikte bedrijfswageninrichtingen is een belangrijk onderdeel.

Voor veel van onze opdrachtgevers coördineren wij de logistiek rondom het vernieuwen van het wagenpark met bestelauto’s en servicewagens. Eén van de onderdelen is het uitbouwen van de gebruikte bedrijfswageninrichtingen.

Stimuleren van hergebruik

Deze werkzaamheden koppelen we aan een aantrekkelijk inruilvoorstel. Zo ontzorgen we niet alleen onze opdrachtgevers, we stimuleren ook hergebruik van bestelwagen inrichting.

Kwaliteitscontrole

Alle ingeruilde tweedehands bedrijfswageneinrichtingen worden intern klaargestoomd voor hergebruik. Dit omvat onder meer een grondige reinigingsbeurt en uitgebreide kwaliteitscontrole. Indien nodig worden reparaties verricht, zodat het zonder problemen klaar is voor een tweede leven als inrichting in een bestelauto.

Klaar voor tweede leven

De tweedehands inrichtingen worden opnieuw op de markt gebracht door ons dochterbedrijf Busjes.com. Busjes.com is de webshop voor gebruikte bedrijfswageninrichtingen, waarbij het verschil wordt gemaakt met een hoge servicegraad.

Lifecycle gebruikte bedrijfswageninrichtingen

  • Uitbouw uit voertuig
  • Aantrekkelijk inruilvoorstel
  • Reiniging en controle
  • Verkoop via Busjes.com
  • Klaar voor tweede leven

Verkoop via Busjes.com

In de webshop van Busjes.com is iedere inrichting of accessoire voorzien van een uitgebreide fotoreportage en uitvoerige omschrijving inclusief maatvoering.

Klik hier om Busjes.com te bezoeken

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.