+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Nieuws

Gonda Isfordink is Sarah

| ! Wederom hebben wij met de collega’s een voortuin en ons pand mogen versieren. Gonda, van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag! En nog vele (sportieve) jaren toegewenst!.    

Lees meer

Een duurzame start van het jaar

In onze bedrijfsvoering wegen mens, milieu en maatschappij mee tijdens alle facetten. Ons streven is om maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen de totale organisatie in de praktijk te brengen. Onlangs lieten wij 150 zonnepanelen plaatsen welke naast het gebouw ook ons nieuwe Volkswagen ID.BUZZ demovoertuig zullen voorzien van groene energie. Met deze ID.BUZZ willen we de mogelijkheden voor de inrichting van elektrische auto’s visueel maken middels ons eWorks label, waarmee wij sinds 2015 bekend staan als dé specialist op het gebied van lichtgewicht inrichtingen voor elektrische auto’s. Benieuwd hoe wij op het gebied van bedrijfswageninrichting het verschil maken in de energietransitie? Accountmanager Patrick Peters komt graag bij uw bedrijf langs om de mogelijkheden te laten zien.

Lees meer

Gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen

Wij vragen u rekening te houden met onze gewijzigde openingstijden tijdens de feestdagen. Buiten de onderstaande tijden zijn wij gewoon geopend en staan we voor u klaar zoals u dat van ons gewend bent.

Lees meer

12,5 jaar Aluca dealer!

Na circa 25 jaar dealer te zijn geweest van stalen bedrijfswageninrichtingen zijn we in mei 2010 overgestapt naar de aluminium inrichtingen van Aluca. Omdat Aluca nog steeds de lichtste kwalitatieve inrichting op de markt is zijn we tot op de dag van vandaag blij met deze keuze!

Lees meer

Een geslaagde EV Experience op circuit Zandvoort

Op 23, 24 en 25 september konden bezoekers kennismaken met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden. Leasemaatschappij LeasePlan Nederland was bij cm.com circuit Zandvoort aanwezig om bezoekers van informatie te voorzien over de weg naar emissievrij rijden in 2030. Bij de overstap op elektrische bedrijfswagens komen nieuwe uitdagingen om de hoek kijken. Zo vormt de bepekte actieradius van elektrische voertuigen voor veel bedrijven nog voor een beperking. Daarnaast zorgt het gewicht van een groot accupakket voor een beperkter laadvermogen. Met deze twee redenen in het achterhoofd kiest LeasePlan voor een lichtgewicht aluminium inrichting van Aluca. Als Aluca Dealer met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van bedrijfswageninrichting was Isfordink Olst de meest logische keuze om het demovoertuig van LeasePlan in te richten. Naast de Aluca inrichting heeft Isfordink Olst de Opel Vivaro-e onder andere voorzien van interieur- en signaleringsverlichting, een antislip vloer, zonnepanelen en een Zeliox all-in-one stroomvoorziening. De Zeliox stroomvoorziening biedt de eindgebruiker de mogelijkheid om alle benodigde elektrische apparatuur van 220 Volt te voorzien door de ingebouwde omvormer en lithium accu.  Op het evenement in Zandvoort zorgde de Zeliox voor een lekker bakje koffie uit de espresso automaat. Ondertussen gaf de app

Lees meer

Wij gaan even energie tanken en wensen u een fijne vakantie!

Ondanks beperkte (batterij) capaciteit bouwt Isfordink Olst bedrijfswageninrichting tijdens de zomervakantie gewoon door… Wel zijn we vanaf 1 augustus tot en met 12 augustus (week 31 & 32) beperkt bereikbaar per telefoon en e-mail, omdat onze medewerkers gefaseerd genieten van hun vakantie.  – Bezoek alleen op afspraak week 31 & 32 – I.v.m. het verhuizen van onze server zijn wij vanaf maandag 01-08 vanaf ca 15:00 uur t/m woensdag 03-08 ca 13:00 uur zowel telefonisch als per mail niet (of beperkt) bereikbaar. Zodra het weer mogelijk is zullen wij uw mail beantwoorden. De beperkte bezetting in week 31 & 32 kan vertraging met zich meebrengen bij het aanvragen van informatie en/of offertes. Wij hopen dat u hiervoor begrip kunt opbrengen. (Dit geldt ook voor busjes.com)

Lees meer
1 2 3 12
Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.