+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Nieuws

Wij gaan even energie tanken en wensen u een fijne vakantie!

Ondanks beperkte (batterij) capaciteit bouwt Isfordink Olst bedrijfswageninrichting tijdens de zomervakantie gewoon door… Wel zijn we vanaf 1 augustus tot en met 12 augustus (week 31 & 32) beperkt bereikbaar per telefoon en e-mail, omdat onze medewerkers gefaseerd genieten van hun vakantie.  – Bezoek alleen op afspraak week 31 & 32 – I.v.m. het verhuizen van onze server zijn wij vanaf maandag 01-08 vanaf ca 15:00 uur t/m woensdag 03-08 ca 13:00 uur zowel telefonisch als per mail niet (of beperkt) bereikbaar. Zodra het weer mogelijk is zullen wij uw mail beantwoorden. De beperkte bezetting in week 31 & 32 kan vertraging met zich meebrengen bij het aanvragen van informatie en/of offertes. Wij hopen dat u hiervoor begrip kunt opbrengen. (Dit geldt ook voor busjes.com)

Lees meer

Isfordink Olst wenst u Fijne Pinksterdagen!

Fijne Pinksterdagen! Maandag 6 juni zijn we gesloten in verband met Tweede Pinksterdag. Dinsdagochtend 8:00 uur staan we weer paraat!

Lees meer

Patrick Isfordink is abraham 🎉

Weer een Abraham erbij feest! Opnieuw slingers en versieringen aan het pand; want de trotse eigenaar van Isfordink Olst wordt vandaag ook 50 jaar! Patrick van harte gefeliciteerd! We wensen hem, samen met zijn gezin, een verrassende en mooie dag toe.

Lees meer

Fijne Hemelvaartsdag! Vandaag en morgen zijn we gesloten

Fijne Hemelvaartsdag! Vandaag en vrijdag zijn we gesloten. Vanaf maandagmorgen 8:00 uur staan we weer voor u klaar.

Lees meer

Han Kuiper is abraham

Feest! Onze collega Han Kuiper is jarig vandaag! Hij wordt maar liefst 50 jaar dus reden voor wat mooie versieringen! Van harte Han en we wensen je nog heel veel jaren erbij!

Lees meer

BLOG: ventileren van uw laadruimte

BLOG – Bestaande lucht afvoeren en frisse lucht aanvoeren. We monteren diverse systemen om laadruimteventilatie mogelijk te maken bij uw bedrijfswagen. In deze blog gaan we in op de voordelen en de verschillende types. Zo kunt u bepalen welke laadruimteventilatie het beste past bij uw activiteiten. Ventilatie van je laadruimte: hoe kies je het juiste type? Voldoende ventilatie in de laadruimte is om meerdere redenen belangrijk. Zeker als de bedrijfswagen fungeert als mobiele werkplaats en/of mobiel magazijn. Luchtkwaliteit speelt een prominente rol bij het realiseren van een gezonde en prettige werkplek. Waarom laadruimteventilatie? ✅  Vocht verdrijven Vocht kan leiden tot schade aan zowel de laadruimte-afwerking als (metalen) lading en elektronica. Extra ventilatie helpt om vocht te verdrijven uit de laadruimte. Zeker als het wordt gecombineerd met aanvoeren van verse lucht. ✅  Verbeteren luchtkwaliteit Luchtkwaliteit is een belangrijke factor in het leefklimaat. Dit geldt ook voor de lucht in de laadruimte van een bedrijfswagen. Ventilatie kan belangrijk bijdragen aan een gezonde luchtkwaliteit. Dit is zowel vanuit het perspectief van gezondheid als een prettig werkklimaat zeer aan te raden. ✅  Afvoeren van schadelijke gassen Vervoert u gassen of chemische goederen, dan is ventilatie zeer aan te raden. De aanwezigheid van gassen en

Lees meer
1 2 3 11
Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.