+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Een geslaagde EV Experience op circuit Zandvoort

Op 23, 24 en 25 september konden bezoekers kennismaken met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden. Leasemaatschappij LeasePlan Nederland was bij cm.com circuit Zandvoort aanwezig om bezoekers van informatie te voorzien over de weg naar emissievrij rijden in 2030.

Bij de overstap op elektrische bedrijfswagens komen nieuwe uitdagingen om de hoek kijken. Zo vormt de bepekte actieradius van elektrische voertuigen voor veel bedrijven nog voor een beperking. Daarnaast zorgt het gewicht van een groot accupakket voor een beperkter laadvermogen. Met deze twee redenen in het achterhoofd kiest LeasePlan voor een lichtgewicht aluminium inrichting van Aluca. Als Aluca Dealer met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van bedrijfswageninrichting was Isfordink Olst de meest logische keuze om het demovoertuig van LeasePlan in te richten.

Naast de Aluca inrichting heeft Isfordink Olst de Opel Vivaro-e onder andere voorzien van interieur- en signaleringsverlichting, een antislip vloer, zonnepanelen en een Zeliox all-in-one stroomvoorziening.

De Zeliox stroomvoorziening biedt de eindgebruiker de mogelijkheid om alle benodigde elektrische apparatuur van 220 Volt te voorzien door de ingebouwde omvormer en lithium accu.  Op het evenement in Zandvoort zorgde de Zeliox voor een lekker bakje koffie uit de espresso automaat. Ondertussen gaf de app in één oogopslag weer hoeveel stroom werd ontnomen en hoeveel werd bijgeladen door de zonnepanelen op het dak van de Vivaro-e.

Kijk voor meer informatie over elektrische inrichting ook eens op onze eWorks en projecten pagina!

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.