+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Elektrische auto voor surveillance van Securitas

17 augustus 2020 – We helpen onze klanten ook met inbouwen van signaleringsverlichting. Deze elektrische Nissan Leaf voor Securitas reed de werkplaats uit met dakset en matrix stop-bord.

Alsof de auto met deze accessoires van de productieband is gekomen, dat is onze norm bij het inbouwen van signaleringsverlichting. Daarom besteden we altijd veel aandacht aan de plaatsing van de bekabeling en de afwerking. Als de berijder het niet ziet, hebben wij ons werk gedoen.
Zowel de dakset als het matrix stopbord is te bedienen via de schakelaars, die we in de middenconsole hebben geplaatst. Met de 2-standenschakelaar toont het matrix bord respectievelijk ‘stop’ of ‘volgen’.
Deze Nissan Leaf is een elektrische auto’s. Onze monteurs zijn gecertificeerd voor het veilig werken aan EV’s door de gerenommeerde opleider GMTO.
Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.