+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Speciaal maatwerk in Mercedes Sprinter voor Griekspoor

6 oktober 2019 – Voor Griekspoor Civiele Techniek mogen we met regelmaat bedrijfswagens inrichten. Dit keer gingen we aan de slag met een speciaal project: een Mercedes Sprinter voor de motorcross met een maatwerk inrichting.

Met deze bus rijdt Lars Griekspoor naar motorcrosswedstrijden in binnen- en buitenland. We hebben we ons geconcentreerd op het inrichten van de laadruimte.

De grijze portier- en wandbekleding en beklede wielkasten zorgen voor een professionele uitstraling. Terwijl de Aluca bedrijfswageninrichting tegen de linkerwand voor lichtgewicht opbergruimte zorgt.

Puur handwerk zijn de wandkasten links en rechts. Voor optimaal gebruiksgemak zijn de scharnierende kleppen voorzien van een telescoop arm. Dankzij het vakwerk van onze jongste inbouwspecialist Bas Jimmink sluiten de kasten perfect aan tegen dak en zijwand.

Op de foto: Frank Griekspoor, Patrick Isfordink en Lars Griekspoor (v.l.n.r.)

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.