+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Inrichting én laadkraan in Ford Transits van Rouwmaat

29 juli 2021 – Een gewichtige trilplaat gaat standaard mee met de mannen van Rouwmaat*. Om de ruggen te sparen  (en te voldoen aan de Arbo-wetgeving) zijn deze servicebussen door ons voorzien van een elektrische laadkraan.

Deze heeft centraal gestaan bij het bepalen van de Aluca bedrijfswageninrichting. We hebben rekening gehouden met de positie en het zwenkbereik van de kraan, en uiteraard ook met de afmetingen van de trilplaat zelf.

De kraan is op afstand te bedienen en voorzien van een inklapbare hef-arm. De Aluca bedrijfswageninrichting is gemaakt van 100% aluminium Aluca en kent 8 jaar garantie.

Leuk feitje: dit betreft een Nederland-Duits duo. Eén servicewagen blijft in Nederland, de andere gaat zijn kilometers maken bij de Duitse vestiging. Wij wensen Rouwmaat veel plezierige en veilige kilometers!

*De Rouwmaat Groep is een breed georiënteerd bedrijf dat activiteiten uitvoert op het terrein van bodem- en milieuonderzoeken, infra-projecten, sloopwerken, productie van beton en mortels, verhuur van afvalcontainers, recycling en transport van grondstoffen, half- en eindfabricaten.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.