+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Ruimte maken met Beks vloerladen in twee VW Caddy

13 januari 2020 – Onderladen zijn een slimme oplossing om de laadruimte beter te benutten. Deze lange laden bieden veel opbergruimte, terwijl bovenop weer een vlakke laadvloer ontstaat. Deze twee Volkswagens Caddy zijn het perfecte voorbeeld.

In dit geval is gekozen voor het onderladensysteem van het Nederlandse Beks. Robuust, degelijk en dankzij de chique grijze kleur en strak vormgegeven handgrepen uitermate fraai om te zien.

Bij deze Caddy’s in opdracht van Pouw Automotive vestiging Zwolle hebben de berijders twee lades voor het grijpen aan de achterzijde en één lade bij de schuifdeur. Kiezen voor onderlades betekent dat je de lading naar je toe haalt. Geen gekruip in de laadruimte, maar snel de spullen pakken.

Het systeem van Beks is vrij samen te stellen; de hoogte en breedte van de laden, hoeveel laden en waar geplaatst. Zelf een opzet maken gaat snel in de Beks Wizard, maar we helpen u natuurlijk graag!

Naar de Beks wizard!

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.