+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Samen sterk: moderne servicewagens Maro Techniek

31 mei 2021 – Een treffend voorbeeld van samenwerking binnen de Stedendriehoek. Maro Techniek (Zutphen), Ford Auto Zutphen en Isfordink Olst bedrijfswagen-inrichting (uit Olst bij Deventer) tekenden samen voor verjonging van het wagenpark. Vier nieuwe Ford Transit Custom servicewagens voor Maro Techniek zijn het resultaat.

Als specialist in lieren, baggerpompen en aandrijftechniek bedient Maro Techniek vanuit Zutphen klanten over de hele wereld. De servicewagens zijn een belangrijke schakel bij installatie, service, onderhoud en reparatie in Nederland én Duitsland.

Maro Techniek koos voor moderne Ford Transit Customs en samenwerking met Ford Auto Zutphen na een praktijk- en kostenvergelijk van alle merken. “Vorig jaar namen we de eerste Ford Transit Custom in gebruik. Deze servicewagen bevalt zo goed, dat we nu opnieuw voor Ford hebben gekozen”, vertelt Bram voor de Poorte, engineer bij Maro Techniek.

De eerste Ford werd door Isfordink Olst voorzien van een tijdelijke bedrijfswageninrichting. Met de komst van nog vier nieuwe servicewagens dacht Maro Techniek samen met Patrick Peters van Isfordink een nieuw concept uit. “Alle vijf auto’s zijn nu voorzien van dezelfde inrichting. Onze monteurs zijn zeer te spreken over deze aluminium inrichting. Het hele proces verliep bovendien vlot en prettig.”

De oorsprong van de samenwerking tussen Maro Techniek en Isfordink ligt op de motorcrossbaan. “Motorcross is een hobby van me. Ik kom Patrick (Isfordink, red.) en Rick (Enderink, red.). al jaren regelmatig tegen, dus ik wist waar ik moest zijn voor een moderne en duurzame inrichting.”

De Ford servicewagens van Maro Techniek zijn uitgerust met Aluca bedrijfswageninrichting tegen beide zijwanden, een 230v stroomcircuit met contactdozen in cabine en laadruimte, veiligheidsset met EHBO-box en brandblusser, antislip laadvloer en zijwandbescherming.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.