+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Eigen ontwikkeling: Renault Master als rijdend kantoor

16 december 2019 – Een speciale tussenwand verandert deze Renault Master in enkele tellen in een rijdend kantoor. Achter de bestuurder is ruimte gecreëerd voor een werkplek. De tussenwand is van lichtgewicht aluminium en ontwikkeld samen met Esteq metaal & techniek.

Aan het werk gaan is een kwestie van de bestuurdersstoel draaien, de laptop inklikken (in maatwerk houder), aansluiten en opstarten. Dankzij een gemodificeerde uitschuifbare Aluca lade is een prettige en ARBO verantwoorde werkhouding snel gevonden.

Ook de voeding voor de laptop en extra LED-verlichting in de cabine is door ons verzorgd. Inschakelen is als thuis het licht aandoen met het bedieningspaneel in de dakconsole.

De 230v (en 12V) wordt verzorgd door de lichtgewicht LPS (Lithium Power Supply). Uiteraard is ook aan een netwerkconnectie gedacht. Een rolluik onttrekt de laptop aan boevenogen.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.