+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Tien keer Renault Trafic voor het Duitse Pro-AMS

20 oktober 2019 – We mochten het Duitse Pro-AMS* ontzorgen bij de verjonging en uitbreiding van het wagenpark. In samenwerking met Renault-dealer Segerink & Wolbers hebben we twee series van 5 Renaults Trafic ingericht, dus 10 in totaal.

Met het monteren van vloer- en wandbekleding, Aluca bedrijfswageninrichting (met uitneembare kleinmateriaalkoffers) en LED-interieurverlichting zijn 10 efficiënte servicebussen ontstaan. Samen met Pro-AMS is een combinatie gevonden tussen opbergmogelijkheden en een grotendeels vrije laadvloer.

Binnen ons one stop shop concept is ook de bestickering van de bussen verzorgd en zijn de auto’s klaar voor gebruik opgeleverd vanuit onze werkplaats.

*Pro-AMS is gespecialiseerd in het ontwikkelen, installeren en onderhouden van kassasystemen, inclusief self-check-out systemen.

PS De eerste 5 waren al klaar.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.