+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Volkswagen Transporter met vloerladen voor het Waterschap

29 november 2019 – Voor het Waterschap Vallei en Veluwe hebben we een bedrijfswageninrichting ontwikkeld waarbij de kasten en vloerladen naar buiten zijn gedraaid. In de laadruimte stappen is nu bijna niet meer nodig.

Het concept is een combinatie van maatwerk uit hout met Aluca bedrijfswageninrichting (100% alu en 8 jaar garantie). Een lange vloerlade aan de achterzijde, vloerladen achter de schuifdeur rechts en een kastensysteem achter de andere schuifdeur vormen de basis. Alle vloerladen en kastladen openen naar buiten en maken het de berijder makkelijk. Ook het aggregaat is gemonteerd op een uitschuifplateau.

Om veilig te kunnen werken zijn flitsers in de achterbumper en een dakset gemonteerd. Speciaal voor het specifieke veldwerk van Waterschap Vallei en Veluwe is een waterinstallatie gemonteerd plus een koelkast om de monsters geconditioneerd te kunnen vervoeren.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.