+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Nissan Leaf EV met signaleringsverlichting

22 november 2019 – Veilig werken langs de weg is goed gezien worden. Signaleringsverlichting maakt hierbij een belangrijk verschil.

Deze volledig elektrische Nissan Leaf van een bewakingsbedrijf is door ons voorzien van een dakset met amberkleurige flitsers. Bij een calamiteit worden andere weggebruikers meteen attent gemaakt op de afwijkende situatie.

De signaleringsverlichting is aangesloten met hoogwaardige bekabeling. Extra zorg is besteed aan het waterbestendig maken van de aansluitingen. Voor een af fabriek look is de aan-/uitschakelaar gemonteerd in de middenconsole.

Wij werken uitsluitend met signaleringsverlichting voorzien van ECE R65-keurmerk, wat 360 graden zichtbaarheid gegarandeerd.

Het betreft hier een elektrische auto. Dit vraagt om specifieke kennis wat betreft het hoogspannings- en conventionele 12v stroomcircuit bij het installeren en monteren van accessoires. Isfordink Olst is gecertificeerd via de NEN 9140 normering om veilig en kundig te kunnen werken een EV’s en hybride auto’s. Lees meer op onze thema pagina.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.