+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Ford voor Xigna met vloerladen en maatwerk

22 september 2019 – De grote koelkast is een must voor Xigna, adviesbureau voor het inspecteren en beheren van veilig drinkwater, zwembadwater of proceswater. Om ook opbergruimte te creëren bedachten we een inrichting met vloerladen en maatwerk in hout.

Naast de koelkast zou een kast tegen de rechterzijwand niet echt praktisch zijn. Aluca Dimension2 onderladen (8 jaar garantie) brengen oplossing. De laden van 1.65 meter per stuk kunnen helemaal geopend worden en bieden heel veel ruimte.

De nieuwe laadvloer bovenop is nog beter bruikbaar dankzij de vliegtuigrails met spanbanden tegen de zijwand. Vanachter de schuifdeur is een maatwerk vakverdeling beschikbaar, die naar de wensen van Xigna is uitgevoerd met drie vakken en een verhoogde laadvloer. Ook hier zijn vliegruigrails en spanbanden voorhanden.

Bij dit project hebben we samengewerkt met CargoCool uit Apeldoorn, die dit keer de montage van de koelkast hebben verzorgd.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.