+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Elektrische Nissan met zonnepanelen

15 januari 2019 – Met deze elektrische bedrijfsauto gaat het Waterschap Rijn & IJssel op toernee in het kader van ‘Weet van water’. Het doel is om mensen te vertellen over de veranderende rol van water in het leven. De Nissan e-NV200 is door ons voorzien van een zonnepaneel, LPS 12v/220v systeem en flatscreen TV.

Het waterschap zocht naar een duurzame manier om presentaties te kunnen verzorgen op locatie. Dit hebben we ingevuld met innovatieve techniek. Enerzijds om aan te sluiten bij het duurzame karakter van de campagne. Anderzijds om zo min mogelijk gewicht toe te voegen, zodat de actieradius van de elektrische bedrijfswagen zoveel mogelijk behouden blijft.

Specs:

  • LPS (Lithium Power Supply), 15 kg lichter dan een conventioneel systeem
  • Lichtgewicht zonnepaneel (voedt de LPS tot maximaal zelfvoorzienend)
  • Flatscreen TV gevoed via LPS met ondersteuning van stroom uit zonnepaneel

Het betreft hier een elektrische auto. Dit vraagt om specifieke kennis wat betreft het hoogspannings- en conventionele 12v stroomcircuit bij het installeren en monteren van accessoires. Isfordink Olst is gecertificeerd via de NEN 9140 normering om veilig en kundig te kunnen werken een EV’s en hybride auto’s. Lees meer op onze thema pagina.

 

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.