+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Ultiem vakantiegevoel door fluisterstille servicewagens

27 december 2022 | EuroParcs heeft als doel om haar gasten een unieke, verrassende en plezierige beleving te bieden. Daarnaast is de onderneming bewust bezig met duurzaamheid. De transitie naar 25 volledig elektrische servicewagens draagt hieraan bij door de effecten van uitlaatgeluid- en gassen te tackelen.

Door gebruik te maken van een enkele Aluca ladekast blijft de gewichtsbelasting laag, waardoor het rijcomfort en de actieradius behouden blijven. Aan de linkerzijde zijn vliegtuigrails bevestigd voor het transporteren van diverse materialen. Daarnaast is de laadruimte voorzien van Whelen led interieurverlichting om het gebruiksgemak te maximaliseren.

Leon Hans, Procurement Category Manager van EuroParcs; “Toen vele bussen bijna uit de lease liepen, heb ik direct een tender opgezet. Belangrijk punt hierbij was duurzaamheid. Diesel bussen zijn niet geschikt voor de korte start-stop afstanden over de parken. Denk daarnaast nog eens aan de overlast van geluid en geur. Kijkend naar de TCO zijn we heel blij met de move naar full-electric. De bussen voldoen aan al onze eisen.

Voor de inrichting daarvan wilden we vooral dat alle verschillende soorten parken met deze bussen kunnen werken. Dit is soms technische dienst, soms de groenvoorziening, soms vervoeren van televisies etc. Erg divers dus. Met de inrichting van Isfordink hebben we een hoogstaande kwaliteit gevonden met een super mooie uitstraling. De flexibiliteit van Isfordink en de snelheid van leveren passen goed bij ons. We zijn er erg tevreden mee!”

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.