+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Peugeot Boxer met Aluca voor compleet autoleven

9 maart 2020 – Tot nu toe timmerde Harleman Aannemersbedrijf uit Deventer altijd zelf de inrichtingen. Na de aanschaf van een nieuwe Peugeot Boxer besloot Bram Harleman het anders te doen. Geen hout meer, maar kiezen voor een 100% alu inrichting van Aluca. Een investering voor een compleet autoleven!

Voorheen stond een nieuwe bedrijfswagen altijd nog meerdere dagen stil om de inrichting te timmeren. Nu kon de bus een uur na aflevering al mee naar de eerste klus. “De bus stond op de afgesproken tijd klaar. Het was op de werkplaats overpakken van gereedschap en voorraad en gaan!”, aldus Bram Harleman.

Het wagenpark is bij Harleman Aannemersbedrijf in eigen beheer en gaat decennialang mee. “We werken vrijwel altijd in de regio Deventer, dus veel kilometers worden niet gemaakt. We zochten daarom een inrichting die zeer duurzaam is. De 8 jaar garantie van Aluca gaf ons meteen veel vertrouwen.”

In de alledaagse praktijk wordt vooral de overzichtelijke indeling en opbergruimte gewaardeerd. “In de schappen kunnen we heel veel kwijt. Dankzij de verende stangen kunnen we materiaal veilig vervoeren en de kitbussenhouders zijn ook een mooi detail.”

Een niet onbelangrijk bijkomend voordeel is de professionele uitstraling. “Wij staan voor ouderwets vakwerk met de techniek van nu. Die kwaliteit zie je nu terug als je in de laadruimte van de bus kijkt”, besluit Bram Harleman.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.