+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Primeur: onze eerste elektrische bedrijfswagen

15 oktober 2015 – De eerste van ongetwijfeld vele elektrische bedrijfswagens.  Deze innovatieve Nissan eNV-200 van de Gemeente Meppel is uitgebreid met lichtgewicht vloerladen en signaleringsverlichting in de voorbumper.

Om zo min mogelijk gewicht toe te voegen is gekozen voor Aluca dimension 2 onderladen. Deze zijn gemaakt uit aluminium en behoren tot de lichtste oplossing op de markt. Zo blijft de actieradius zoveel mogelijk behouden.

Via de achterdeuren zijn 2 laden beschikbaar, via de zijdeur is nog een lange lade te benutten. Bovenop ontstaat weer een nieuwe laadvloer.

Voor optimale zichtbaarheid langs de weg zijn Whelen flitsers in de bumper gemonteerd net een schakelaar op het dashboard. Bij de montage is gewerkt volgens de fabrieksvoorschriften. In deze auto is naast een 12 volt circuit ook een hoogspanningscircuit aanwezig, omdat het een elektrisch voertuig is.

Het betreft hier een elektrische auto. Dit vraagt om specifieke kennis wat betreft het hoogspannings- en conventionele 12v stroomcircuit bij het installeren en monteren van accessoires. Isfordink Olst is gecertificeerd via de NEN 9140 normering om veilig en kundig te kunnen werken een EV’s en hybride auto’s. Lees meer op onze thema pagina.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.