+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Mercedes Sprinter servicewagen voor Gosens Koeltechniek

5 oktober 2020 – De eerste van twee nieuwe servicewagens is inmiddels in gebruik genomen bij Gosens Koeltechniek in Apeldoorn. De volgende Mercedes-Benz Sprinter staat al in de planning. “Tien jaar geleden liet ik mijn eerste bus inrichten bij Isfordink Olst. Sindsdien zijn ze mijn vaste partij voor bedrijfswageninrichting.”

De bestelbus die vijf jaar geleden in Olst uit de werkplaats rolde, is nog altijd op de weg te vinden. “De inrichting functioneert nog steeds probleemloos. De laden werken nog als nieuw en ook de kleinmateriaalbakjes kunnen de belasting uitstekend aan”, vertelt directeur Marco Gosens over de Aluca bedrijfswageninrichting.

Voor de nieuwe serie bedrijfswagens is de inrichting licht aangepast. In de praktijk bleek tegen de tussenwand de handigste plek voor de gasflessen en de stofzuiger, omdat de monteurs er zo vanaf de zijschuifdeur bij kunnen. “Patrick (Peters, red.) heeft dit meteen opgepikt en het ontwerp aangepast. Nu is het een kwestie van vasttrekken en klaar.”

De combinatie van Aluca aluminium inrichting met Beks vloerladen is aangevuld met een 230v omvormer én extra LED-interieurverlichting. “Dankzij de aanvullende LED-verlichting hebben we nu ook goed zicht als het donkerder is. De stopcontacten zijn bovendien geplaatst op de plekken waar de monteurs ze wilden hebben. Het typeert hoe Patrick meedenkt. Dat maakt het fijn samenwerken met Isfordink”, besluit Marco Gosens.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.