+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Volkswagen met lichte inrichting voor Alfa Melktechniek

18 januari 2020 – Het is lekker werken voor de techneuten van Alfa Melktechniek* met deze fonkelnieuwe Volkswagen Crafter L4. De laadruimte is ingericht als mobiele werkplaats én mobiel magazijn. Uiteraard op basis van Aluca, lichtgewicht aluminium bedrijfswageninrichting met 8 jaar garantie.

Voor dit project in samenwerking met Volkswagen-dealer Pouw Automotive hebben we deze Crafter ook voorzien van een maatwerk tussenwand voor meer ruimte in de cabine en een stevige basis voor het zekeren van lading.

Specificaties:

  • Aluca kasten tegen zijwanden met laden, vakken, langmateriaalbak, S-BOXX kleinmateriaalbakken, T-BOXX kleinmateriaalkoffers en een compacte werkbank (bankschroef optioneel).
  • Vliegtuigrails voor ladingzekering tegen kopse kanten van Aluca inrichting.
  • Maatwerk tussenwand met vliegtuigrails voor ladingzekering
  • Whelen LED-interieurverlichting

*We danken Alfa Melktechniek hartelijk voor de opdracht! Alfa Melktechniek levert duurzame en complete oplossingen voor de melkveehouderij. Bijvoorbeeld in de vorm van optimale inrichting van de melkproductie en de stallen.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.