+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

(Up)lift voor Volkswagen Transporter

26 juni 2022 | (Up)lift voor VW Transporter, onze oplossing voor het vervoer van tuinmachines!

Voor een optimale prestatie onderweg hebben wij Jean Heybroek BV – gespecialiseerd in professionele tuinmachines – geholpen om een nieuwe Volkswagen Transporter straks efficiënt in te zetten.

Deze kreeg bijna letterlijk een UP-lift 🔝, met o.a. een Easyloader laadlift om tuinmachines eenvoudig te kunnen vervoeren. Naast de lichtgewicht inrichting van Aluca is de laadlift van EasyLoader dé eyecatcher, zeker in deze voertuigklasse. Groot voordeel van de Easyloader is de compacte inbouw welke ervoor zorgt dat ook zonder gebruik hiervan de bereikbaarheid via de achterportieren gewaarborgd blijft. Om het werkcomfort voor de berijder nóg verder te vergroten is er voor meer ruimte in de cabine ook een ergonomische tussenwand en interieurverlichting van Whelen aan dit concept toegevoegd.
lader-lift-transporter
Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.