+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Unieke Audi E-tron voor de dierenartsenpraktijk

27 oktober 2019 – Met recht een uniek project, deze Audi E-tron voor Dierenkliniek Ommen. Deze high end elektrische SUV is geschikt gemaakt voor het dierenarts veldwerk met lichtgewicht Aluca Dimension 2 vloerladen.

Voor een af-fabriek uitstraling zijn de vloerladen gemonteerd op een maatwerk frame. Dit zorgt dat de hoogte matched met de dorpel van de achterklep.

Ook de ruimte bovenop de neergeklapte achterbank is praktisch inzetbaar, dankzij een robuuste aflegplank met anti-slip mat. De dierenarts inrichting is bovendien zo gemonteerd dat het eenvoudig demontabel is.

Het betreft hier een elektrische auto. Dit vraagt om specifieke kennis wat betreft het hoogspannings- en conventionele 12v stroomcircuit bij het installeren en monteren van accessoires. Isfordink Olst is gecertificeerd via de NEN 9140 normering om veilig en kundig te kunnen werken een EV’s en hybride auto’s. Lees meer op onze thema pagina.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.