+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Ford Transit met beveiliging voor Gevelbeheer

1 mei 2019 – Bij Gevelbeheer kiezen ze al jaren voor de lichtgewicht inrichtingen van Aluca. Twee riante kasten uitgebreid met bijvoorbeeld S-BOXX klein materiaalbakjes en een uitschuifbare werkbank met bankschroef. Oersterke Gatelock sloten stoppen het dievengilde af.

Naast de aluminium kasten van Aluca (8 jaar garantie) zijn vliegtuigrails in de vloer verzonken en tegen het plafond gemonteerd. In combinatie met verende stangen kan vracht veilig worden verankerd.

Ladingdiefstal verleden tijd
Het boevengilde wordt afgeschrikt met gatelock sloten op de achterdeuren en schuifdeur. Deze sloten zijn niet open te krijgen. Ook niet met een koevoet en/of veel geweld. Met een Gatelock is diefstal uit de laadruimte absoluut verleden tijd!

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.