+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Lichtgewicht concept nog beter bij Renault Master

26 oktober 2021 – Constant werken aan nog beter. Wij vinden dat iedere nieuwe serie bedrijfswageninrichting weer beter moet zijn dan de vorige.

Met als belangrijkste drijfveer dat de monteur nog veiliger en efficiënter kan werken en bovendien onderweg is met een zo licht mogelijke en veilige bedrijfswagen.
Ook bij deze Renault Master is een bestaand concept verder geoptimaliseerd. Eén van de verbeteringen is de tussenwand met extra gebogen ruit. Door deze aanpassing wordt de dode hoek naar de rechterzijkant weggenomen.

Lichtgewicht materialen
De tussenwand is een eigen ontwikkeling uitgevoerd in aluminium. Bij deze serie servicewagen wordt het eigen gewicht zo laag mogelijk gehouden met lichtgewicht materialen (alu en kunststof) voor onder meer vloer, zijwanden, kastensysteem en goederenkokers.

Moderne techniek
Moderne all-in-one stroomvoorziening voor 12 en 220 volt zorgt dat de monteur prettig en zelfstandig kan werken. De techniek is weggewerkt in de cabine. De extra takel is een belangrijke ARBO-eis en wens van de monteurs. Zwaar tillen is verleden tijd nu de zware pompen naar binnen kunnen worden gehesen.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.