+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Slim met T-BOXXen bij trio Volkswagen Transporters

11 september 2021 – Ook groots in het opbergen van het kleine. Hoe krijgen we ons kleinmateriaal fatsoenlijk mee? Veel klanten stellen ons deze vraag. Bij dit trio Volkswagen Transporters van Vantage Agrometius* is het probleem getackeld met Aluca T-BOXXen.

Aluca T-BOXXen zijn kleinmateriaalkoffers met een doorzichtige deksel, voorzien van uitneembare losse inzetbakjes in diverse maten. Deze BOXXen passen precies in het Aluca kastensysteem. Een slimme vergrendeling zorgt dat de koffers onderweg rotsvast blijven liggen.

De T-BOXXen zijn voorzien van een rubber gecoat handvat en in daarom een handomdraai mee te nemen naar de werkplek. Zo grijpt de techneut van dienst altijd raak.

Vantage maakt al jaren gebruik van ons one-stop-shop concept.
Aanvullend op de aluminium inrichting van Aluca hebben we deze nieuwe Volkswagens ook voorzien van een 230v omvormer met wandcontactdozen, extra LED-verlichting in de laadruimte, laptopsteun, Webfleet ritregistratie en tussenwand.

* — , & , & . .

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.