+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Alles binnen handbereik van de monteur

25 september 2022 | In samenwerking met Pouw hebben wij deze Transporters voor Arjo Nederland mogen opleveren.

Arjo is leverancier van medische hulpmiddelen waarvan zij ook het onderhoud in eigen beheer hebben. Om de servicemonteurs hierbij zo efficiënt mogelijk te kunnen laten werken hebben wij de VW Transporters voorzien van een lichtgewicht Aluca inrichting waarin zij alle benodigde materialen overzichtelijk kunnen opbergen.

Om deze materialen ook eenvoudig te kunnen bereiken en te voorkomen dat de lichamelijke belasting bij het in- en uitstappen te groot wordt, is de ALUCA Bedrijfswageninrichting geplaatst op een uitschuifbaar plateau waarmee deze buiten de auto geschoven kan worden.

Daarnaast beschikken de monteurs over extra LED verlichting en een omvormer die zorgt draagt voor het laden van accu’s die bij het gereedschap horen.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.