+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Zonnepanelen op dak: stroom maken voor Vitens

14 juni 2020 – Deze Volkswagen Transporter van Vitens is voorzien van het nieuwste type zonnepanelen. Deze zonnepanelen zijn slechts 3mm dik. Twee van deze ultraplatte zonnepanelen voorzien de koelkast in deze bus van stroom*

Wij werken al langer met zonnepanelen om bedrijfsauto’s duurzamer te maken. De layout en inrichting van het zelfvoorzienende energiesysteem stemmen we af op het type bedrijfsbus en de toepassing.

Bij dit project zijn de zonnepanelen gekoppeld aan een Clayton LPS. Dit is een all-in one oplossing voor 12v/230v met omvormer, beveiliging en geïntegreerde lichte efficiënte lithium ion accu.

De elektriciteit die wordt gegenereerd met de zonnepanelen, wordt door de Clayton LPS opgeslagen en doorgegeven. *Op zonnige dagen draait de 12 volt koelkast daardoor volledig op zonne-energie.

Meer info: https://isfordink.nl/…/…//isfordink.nl/product/zonnepanelen/

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.