+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Maatwerk voor maatwerk: Opel Movano voor Tuinmani

28 juni 2021 – Van het ene tuinproject naar het andere. Het zijn drukke tijden voor de mannen van Tuinmani. Eigenaar Ronald Van Berkum koos Isfordink Olst voor het inrichten van hun nieuwste Opel Movano servicewagen. Een mix van aluminium en maatwerk uit hout.

Tuinmani is al meer dan 20 jaar specialist in veranda’s, tuinhuizen, schuttingen en sierbestrating. Vanuit Deventer en Apeldoorn (sinds begin 2021) worden klanten in de hele Stedendriehoek bedient.

Met een agenda vol opdrachten legt goed gereedschap de basis voor kwaliteit. Samen met Tuinmani hebben we de inrichting naar een hoger niveau gebracht. De basis is Aluca bedrijfswageninrichting (100% aluminium, 8 jaar garantie) met veel vakken en schappen.

Om de rechter inrichting nog flexibeler te kunnen gebruiken, hebben we in onze werkplaats vakken en schotten van hout gemaakt. Dankzij de maatwerk vakken en schotten kunnen lange goederen gescheiden worden vervoerd.

Met vliegtuigrails en een extra kopschotplaat, kan ook alle losse lading snel en veilig worden gezekerd met spanbanden. Voor uitstekend zicht onder alle omstandigheden is LED-interieurverlichting geplaatst. De vloer en de wanden van de laadruimte zijn uitgevoerd in stijlvol grijs voor extra lichtreflectie (en een professionele uitstraling).

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.