+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Iveco Daily op maat voor Fase Facility Services

23 januari 2022 | Toeval bestaat niet… We stemmen de bedrijfswageninrichting altijd af op jouw activiteiten, wettelijke voorschriften en persoonlijke wensen. Zoals in dit geval voor Fase Facility Services uit Harderwijk, specialisten in onderhoud aan tankstations.

Deze Iveco Daily is bijvoorbeeld voorzien van een maatwerk tussenwand uit onze eigen werkplaats. Zo kan de berijder zijn stoel ver genoeg naar achter verstellen. Door een standkachel te monteren is een behaaglijk klimaat in de laadruimte gewaarborgt. Ook als het buiten winterweer is.

Uiteraard ontbreekt ook een werkbank met bankschroef niet. Het is geïntegreerd in de Aluca bedrijfswageninrichting, waarvan de indeling is bepaald samen met Fase Facility Services.

Een uitbreiding op maat is ook de lange vloerlade haaks op de schuifdeur. De lade opent over de volle lengte naar buiten toe. Een krachtige 230v omvormer zorgt dat op locatie probleemloos met elektrisch gereedschap kan worden gewerkt.

Ook zijn signaleringsverlichting en een imperiaal gemonteerd.
Dankzij Gatelock sloten op de deuren worden dieven uit de laadruimte gehouden.

Met dank aan Jan Geerts en Fase Facility Services B.V., voor opnieuw een mooie opdracht!

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.