+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Peugeot Expert met Beks vloerladen

30 juli 2019 – Niet de laadruimte in stappen, maar de lading naar je toe halen. Met Beks vloerladen is het mogelijk. Beschikbaar in verschillende lengte- en breedtematen en dus altijd op maat voor iedere laadruimte.

Deze Peugeot Expert heeft een indeling met twee laden over de breedte, gecombineerd met een smalle hoge combinatie tegen de linkerzijwand met 3 laden. De lange laden geven veel opbergruimte, terwijl rechts voldoende vrije laadruimte beschikbaar blijft.

Laden tot 1.90m zijn mogelijk, met een laadvermogen tot 100 kg. De grijze kleur is niet alleen stijlvol, maar zorgt ook voor extra zichtbaarheid in de laadruimte. Voor donkere omstandigheden is ook nog Whelen LED-interieurverlichting gemonteerd.

Nog een handig accessoire: achter de schuifdeur naast de onderlade is in een handomdraai een uitschuifbare bankschoef beschikbaar.

Zelf uw ideale inrichting uitdenken? Probeer de inrichtingswizard: https://bit.ly/2NSaeVx

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.