+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Mercedes-Benz Sprinter: de hoogte in met Rouwmaat Groep

7 juni 2020 – Deze L2 H2 Mercedes-Benz Sprinter van de Rouwmaat Groep* uit Groenlo bood volop ruimte voor creativiteit. Om de beschikbare hoogte van bijna 2 meter optimaal te benutten is het achterste deel van de laadvloer verhoogd. Zo kan onder de vloer ook nog lading mee…

Voor de professionele uitstraling is gekozen voor een grijze antislipvloer en grijze wand- en deurpanelen. Door de hoeken te beschermen met aluminium profielen is een lange levensduur gegarandeerd.

Twee Aluca kastsystemen bieden bovenop de verhoogde laadvloer volop opbergruimte. Aluca (8 jaar garantie) is gemaakt van lichtgewicht aluminium, waarmee het laadvermogen maximaal behouden blijft.

Om veilig lading mee te kunnen nemen zijn vliegtuigrails met spanbanden gemonteerd.

* De Rouwmaat Groep is actief met bodem- en milieuonderzoeken, infraprojecten, sloopwerken, de productie van beton en mortels, de verhuur van afvalcontainers, recycling en de transport van grondstoffen, half- en eindfabricaten.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.