+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Hyundai Kona Electric: van personenauto naar koerier

23 maart 2020 – Deze full electric Hyundai is door ons aangepast voor het vervoeren van pakketten.

De ombouw begon met het verwijderen van de achterbank en de aanverwante delen uit de kofferruimte. Vervolgens hebben we een nieuwe vlakke laadvloer gecreëerd.

Een maatwerk houten ombouw zorgt dat de pakketten veilig kunnen worden vervoerd. Omdat we de contouren van de binnenruimte nauwkeurig hebben gevolgd, is zoveel mogelijk laadruimte beschikbaar. De ombouw beschermt bovendien de deurbekleding.

De inbouw is gemonteerd op de originele montagepunten van de Hyundai Electric. Hierdoor is het mogelijk om de auto probleemloos terug te bouwen naar de originele specificaties, inclusief achterbank.

Op de vlakke laadvloer kan naar wens ook een lichtgewicht inrichting worden gemonteerd.

Het betreft hier een elektrische auto. Dit vraagt om specifieke kennis wat betreft het hoogspannings- en conventionele 12v stroomcircuit bij het installeren en monteren van accessoires. Isfordink Olst is gecertificeerd via de NEN 9140 normering om veilig en kundig te kunnen werken een EV’s en hybride auto’s. Lees meer op onze thema pagina.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.