+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Offroad special: Toyota Hilux 4×4 met maatwerk inrichting

1 augustus 2021 – Bestaat het niet, dan maken we het zelf! Deze Toyota Hilux 4×4 wordt gebruikt voor inspectie en onderhoud op onverharde en lastig bereikbare locaties.

Onze klant wenste een laadruimte opgedeeld in lange smalle vakken. Een mooie uitdaging voor onze inbouwspecialisten.

Door de laadruimte op te delen in twee verdiepingen is een combinatie ontstaan van vakken, bakken en aflegruimte. De buitenste vakken van deze maatwerkinrichting zijn voorzien van luiken, zodat de laadruimte optimaal wordt benut.

Ook heeft de berijder een uitschuifbare bankschroef tot de beschikking. 230v stroomvoorziening met contactdozen maakt laden van onder meer accugereedschap mogelijk.

Om veilig te kunnen werken in het veld (ook in schemer en donker) is ook signaleringsverlichting boven de achterlichten gemonteerd en een dakset geplaatst.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.