+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Wegens succes geprolongeerd: MAN voor Almex

10 augustus 2020 – Ewald van de Beld van Almex*: “8 jaar geleden hebben we onze eerste bus laten inrichten door Isfordink. En dat functioneert allemaal nog prima. Vandaar dat ook deze nieuwe bus richting Olst is gegaan.” De jongste telg is een stoere MAN met uitgebreide Aluca inrichting en divers maatwerk.

Bij Almex in Zutphen hebben ze ervaren dat Aluca jarenlang probleemloos functioneert. Inmiddels geven we standaard 8 jaar garantie op de aluminium kastsystemen. In de fraaie MAN staan drie Aluca kastsystemen met een keur aan laden, open vakken en aflegbakken staan tegen zijwanden en tussenwand.

Dit concept is uitgebreid met staande PVC-kokers en maatwerk opbergvak plus schap uit hout. De binnenzijde van achterdeuren zijn afgewerkt met lichtgewicht alu perfo plaat en ook is een slanghouder gemonteerd.

Bijzonder detail zijn de geleiderails in de anti-slipvloer voor de stalen kooi, die standaard met de techneuten meegaat. De kooi is te laden en lossen via de zijdeur. Veilig vastzetten is eenvoudig dankzij de robuuste vloerogen.

* Almex is gespecialiseerd in extrusie-apparatuur voor onder meer de veevoeder-industrie.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.