+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Opvallende Toyota Hilux

27 maart 2022 | Opvallende Toyota Hilux voor Gemeente Deventer

Signaleringsverlichting is in veel branches een zeer belangrijk instrument. Deze Toyota Hilux van de Gemeente Deventer* is door ons voorzien van een dakset met matrixbord.

Net als van flitsers in de grille en de achterbumper. Speciale aandacht verdient de dakset. Naast de licht- en flitsfunctie is een dubbel matrixbord geïntegreerd.

Zowel aan de voor- als achterzijde worden de voorgeprogrammeerde teksten getoond. Aan de voorkant in spiegelbeeld speciaal voor zicht in de binnenspiegel. Aan de achterzijde in normaal schrift voor achteropkomend verkeer.De flitsers en de dakset met matrixbord worden vanuit de cabine bediend met een duidelijk en verlicht controlepaneel.

Aanvullend is een tweede stroomcircuit ingebouwd. Om ook als de motor is uitgeschakeld met de signaleringsverlichting te kunnen werken.

* De Dienst Toezicht en Handhaving helpt de veiligheid en leefbaarheid in Deventer te verbeteren. De handhavers zorgen onder meer dat mensen zich aan de parkeerregels houden, wijzen de weg en assisteren bij evenementen.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.