+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Maatwerk voor Italiaans werkpaard: Iveco Daily

30 maart 2020 – Vooral nu kan Italië wel wat extra steun gebruiken. Daarom dit keer: de Iveco Daily van Henk van de Vegte uit Dalfsen.

Voor een professionele afwerking van de laadruimte zijn de deuren, wanden en de hemel voorzien van lichtgewicht kunststof panelen in grijs. Waarbij de panelen die aansluiten op het dak maatwerk zijn. Voor ontluchting en frisse lucht zorgt de Easy Aero dakventilator.

Omdat Henk van de Vegte veel in en uit de laadruimte stapt, is het plafond voorzien van vier energiezuinige LED lampen van Whelen. De lampen zijn voorzien van een hotelschakeling en op twee plekken in- en uit te schakelen. Dankzij een omvormer van Victron is bovendien 230v beschikbaar.

Met Aluca kasten (100% alu en 8 jaar garantie) tegen beide zijwanden in volop opbergruimte beschikbaar. Door te kiezen voor schappen is de ruimte flexibel in te delen. Tegen de tussenwand is bovendien een kast met werkbank geplaatst.

We hebben dit project met plezier afgerond in nauwe samenwerking met Iveco dealer Vika Bedrijfswagens uit Wezep.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.