+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Fiat Doblo Maxi met onderladen voor Gemeente Zutphen

13 juli 2019 – Compacte bedrijfswagens kennen vaak een beperkte stahoogte. De oplossing: vloerladen en 180 graden gedraaide kasten. Zo haal je de lading naar je toe en hoef je minder in de laadruimte te klimmen.

Achter de schuifdeuren van deze Fiat Doblo Maxi van de Gemeente Zutphen kun je meteen bij de laden en/of T-BOXX kleinmateriaalkoffers. De Aluca kasten (van aluminium en 8 jaar garantie!) zijn gemonteerd op de verhoogde laadvloer van de Beks onderlade.

Die Beks onderlade (made in Holland) is benaderbaar na het openen van de achterdeur. De lade gaat zover open, dat je ook achterin bij je spullen kunt. Beks is tot 100 kg belastbaar en werkt met een robuust en makkelijk sluitsysteem.

Beks vloerladen zijn beschikbaar in diverse configuraties. Wij maken graag het ultieme ontwerp voor u! Of u gaat zelf aan de slag met de Beks Online Wizard: https://bit.ly/2NSaeVx

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.