+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Toyota servicewagen voor Middelveld Installatietechniek

8 maart 2021 – Ook MKB-bedrijven en ZZP’ers in de bouw, installatie, techniek en infra kunnen bij ons terecht voor slimme en duurzame bedrijfswageninrichting.  Neem nu de vakmannen van Middelveld Installatietechniek uit Zwolle.

De broers zijn sinds kort onderweg met een op maat ontwikkelde Aluca bedrijfswageninrichting in hun nieuwe Toyota Proace, geleverd door Toyota van Leussen Zwolle.

De indeling is bepaald aan de hand van de wensen van Grewim Middelveld. Hij is samen met zijn broer Patrick eigenaar van het installatiebedrijf. Laden, vakken en kleinmateriaalbakken zorgen voor optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.

Aluca bedrijfswagenrichting is gemaakt van 100% aluminium, dus lichtgewicht en duurzaam. Dit komt ook terug in de standaard garantietermijn van 8 jaar.

Bij dit project hebben we samengewerkt met Remco van Guilik van Van Leussen Toyota in Zwolle. We wensen Middelveld Installatietechniek veel werkplezier met hun nieuwe bedrijfswagen

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.