+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Ruimte maken en ruimte houden bij VW Crafter voor Silowacht

15 november 2021 – Silowacht kwam bij ons met een tweeledige wens:  Voldoende ruimte om gereedschap en onderdelen mee te nemen;  Bewegingsruimte én werkbank voor de servicemonteur om in de bus te kunnen werken.

Ons 3D ontwerpprogramma vormde het startpunt. Op basis van de exacte maten van de Volkswagen Crafter hebben we de diepte bepaald van de Aluca kastenwanden.

De maten zijn zo gekozen dat ruimte wordt gemaakt in de laden, maar dat ook het middenpad breed genoeg blijft. Zo kan de servicemonteur prettig bewegen en werken in de auto. Ook dankzij de robuuste werkbank.

Uiteraard is de bedrijfswageninrichting van lichtgewicht aluminium. De grijze zijwanden zijn niet alleen mooi om te zien; ze zorgen ook voor meer licht in de laadruimte.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.