+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Van Middenmeer naar Olst voor nieuwe Ford praktijkauto

21 juni 2020 – Paardenkliniek Hollands Kroon koos opnieuw voor ons bij het inrichten van een nieuwe praktijkauto. Hierbij niet gehinderd door de totale reisafstand van 274 kilometer tussen Middenmeer en Olst.

“Onze eerste auto met Aluca bevalt zeer goed. Daarom zijn we weer naar Olst gereden”, vertelt Gerard Knoop, dierenarts en mede-eigenaar van de praktijk. “We zochten naar een meer moderne inrichting voor dierenartsen en vonden Isfordink Olst op internet.”

Van multiplex naar aluminium

De zware multiplex kasten zijn ingewisseld voor lichtgewicht Aluca inrichting met 8 jaar garantie. “Het is fijn dat de laden helemaal kunnen worden geopend, zodat je alle ruimte kunt gebruiken. Ook het achterste injectieflesje kun je zo pakken.”

Het maakt de Ford Transit Connect tot een fijne auto om visites mee te rijden. Zeker omdat ook een 12v stroomcircuit is ingebouwd om de speciale koelkast te voeden. “Hierin bewaren we onder meer medicijnen die op temperatuur moeten worden gehouden.”

Professionele uitstraling

Dankzij een walstroomaansluiting is het stroomcircuit bij de klant ook op het stroomnet aan te sluiten. Door de inrichting compact te houden is achter de schuifdeur ruimte gemaakt om bijvoorbeeld röntgenapparatuur mee te kunnen nemen.

“De inrichting ziet er bovendien prachtig uit. Het draagt zeker bij aan een hygiënische en professionele uitstraling”, besluit dierenarts Gerard Knoop.

Paardenkliniek Hollands Kroon heeft een werkgebied van Den Helder tot aan Haarlem. Het team bestaat uit 17 medewerkers, met onder meer 7 dierenartsen en 6 assistenten.

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.