+31 (0)570 - 561 500 info@isfordink.nl 0

Flitsend op weg voor de fotograaf door maatwerk inrichting

4 december 2022 | “Mensen met passie. Betoverende plekken. Met mijn werk wil ik laten zien wat mooi is. Positiviteit verspreiden. Want dat maakt de wereld tot een betere plek.” Dat is wat Gijs Versteeg doet. Zijn specialiteit is het fotograferen van mensen in hun leefwereld.

Gijs kwam bij ons met een overvolle Caddy met fotografiemateriaal. Samen met Gijs hebben we een plan opgesteld zodat hij al zijn apparatuur veilig en gebruiksvriendelijker op kan bergen, ditmaal in een Volkswagen Transporter. Achter het tussenschot is een open ruimte gecreëerd, waardoor het mogelijk wordt om zijn productiekar mee te nemen zonder dat deze gedemonteerd hoeft te worden wat voorheen het geval was. Daarnaast moest er genoeg ruimte in de lengte overblijven voor het opbergen van een set statieven voor onder andere flitsers en lichtvormers. Hiervoor dienen de lichtgewicht lades van BEKS-systems.com. Binnen de met led ingerichte binnenruimte zijn twee wandcontactdozen geplaatst. De combinatie met een omvormer maakt het mogelijk om al de apparatuur in korte tijd op te laden. Daarnaast zorgt de dubbele inbraakbeveiliging ervoor dat Gijs zorgeloos op pad kan.

“Ik ben een perfectionist en houd graag de controle, dus dingen zoals dit loslaten is niet altijd eenvoudig. Maar door de enorme ervaring die de jongens van Isfordink hebben met het inbouwen van bedrijfswagens was dat vertrouwen er meteen. Ook tijdens het bespreken van het maatwerk had ik het gevoel dat ik met iemand sprak die wist waar hij het over had en waren de mogelijkheden veel groter dan ik me had voorgesteld. Er past daardoor nog veel meer in mijn auto dan ik op voorhand had uitgedacht! Het resultaat is werkelijk fantastisch!”

Anti-diefstal Bedrijfswageninrichting Buiten accessoires Laadruimte afwerking Laden & lossen VB luchtvering Vloerladen Laadruimte afwerking Signalering & verlichting Laptophouders Standkachel & -verwarming Veiligheid & hygiene Ventilatie & beluchting Stroomvoorziening Gebruikte bedrijfswageninrichting

Wilt u weten wat Isfordink Olst voor u kan betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak met één van onze specialisten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.